بله جی دیتا و امسی سافت که در اکثر تست ها در صدرد قرار داره اما به خاطر کرک نداشتن شناخته شده نیستن.
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
بله جی دیتا و امسی سافت که در اکثر تست ها در صدرد قرار داره اما به خاطر کرک نداشتن شناخته شده نیستن.
بعله واقعا قدرتمند هستند اما هم کرک ندارن هم کمتر سایت دانلودی تو ایران هست که حتی برا دانلود قرارشون بده
هم این که یه مشکلی که حدافل من باهاشون دارم اینه که Interface زیاد جالبی ندارن و بیشتر ساده و کاربردی هستن.
Last edited by lionf3; 08-08-2013 at 21:52.
جی دتا که عالی هست ولی به دلیل اینکه قبلا خیلی خیلی سنگین بود و ترس رو بدل ماها نشونده و هم کرک براش گیر نمیاد و هم سریال و هم پشتیبانی نداره مخصوصا تو ایران استفاده نمیشه
بولگارد خیلی خوبه و عالیه ولی بنظر من مردود هست . چون موتورش که با بیت یکی هست فایروالش هم به بیت بنظر من نمیرسه و یک مشگلی داره وقتی ویروسی پیدا میکنه سریع حذف میکنه ولی با اسکن وقتی ویروسی رو پیدا میکنه مثلا اگه 40 تا پیدا کنه همه انتی ها بین 10 تا 40 ثانیه طول بکشن تا انقدر ویروس رو پاک کنند این بالای 5 دقیقه طول میکشه تا پاک کنه .
ام سی سافت که کلا عالی هست و ارزش خرید داره دو موتوره سبک و هوش مصنوعی عالی و فایروال قدرتمند پشتیبانی عالی . ولی ایکاش فایروالش هم فارسی میشد و جدا از هم نبودن
نورتون هم عالیه ولی نه در ایران چون نورتون اینترنت پرسرعت و تحریم نشده میخواد که بجز دو کشور در تمام جهان موجود میباشد
Last edited by pedram_01; 07-08-2013 at 21:26.
به احتمال 90% تا انتهای 2013، فایروال، قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی را دارا خواهد بود.
سلام پدرام جان
درمورد EmsiSoft با نظرت موافقم، حتی با فارسی شدن فایروالش، ولی یادمون باشه کسی که کامپیوتر استفاده میکنه باید تا حدودی زبان تخصصی یا زبان انگلیسیش خوب باشه (خود من که زیاد از انگلیسی حالیم نیست ولی تا حدودی میتونم کارمو راه بندازم) ماشاالله که زبان انگلیسی تو هم بهترینه . ولی با فارسی شدن فایروالش موافقم، امیدوارم دوست خوبمون Xman681 به پیشنهادمون رسیدگی کنن
درمورد نورتون من یه چندروزی رو سیستم مجازیم تستش کردم و ازش راضی بودم، در مورد افت سرعت هنگام آپدیت که چیزی احساس نکردم! ولی برا استفاده کامل ازش باید تغییر آی پی بدیم تا تمام امکاناتش برامون کار کنه (البته این تجربه ی شخصیه منی شاید برا من مشکل داشت!) تنظیماتش کمی با کاربر قایم باشک بازی میکنه، مثلا بعضی از مواردی که باید جایی باشن که همه ی آنتی ویروس ها اونجا قرارش دادن، نورتون بنا به سلیقه ی شخصیش چیدمانش کرده.
Last edited by Captain; 07-08-2013 at 22:42.
تحریم مگر فقط در قسمت دانلود سایتش نیست؟ چون بنده اپدیتای افلاینی که سایتش هر 15 روز میذاره میگیرم، بدون قند شکن یا پروسکی، از این لحاظ بسیار کم نظیر هست نورتون
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
Emsisoft خیلی خوبه اما از نظر من هم بهتره حتی اگه انگلیسیمون دست و پا شکستس از اون استفاده کنیم تا 4 تا دونه اصطلاح هم یاد بگیریم.
اما یه مشکلی که من با امسی دارم سرعت اسکن هست که با وجود 2موتوره بودن برا اسکن یه فایل 2دقیقه زمان گرفت!!البته الان که کمودو دارم و چند ماه پیش با امسی سافت یه همچین مشکلی داشتم.
کمودو هم از حق نگذریم خیلی قوی هستش و قابلیت های فوق العاده ای داره.
نورتون هم خیلی سنگین هست و ربطی به سخت افزار نداره از نظر من چون رو Core I7 , Ram 8 هم با کمی کندی اجرا میشد.
مثل Avg , Avast هست که آپدیت با خودش نمیشه کرد و یک سری از قابلیت هاش بلا استفاده هستش البته اونجوری که دوستان میگن.
کلا آنتی ویروسی که وقتی میرم تو سایتش میخواد به آی پی و ایرانی بودنم گیر بده رو دوس ندارم![]()
درود :
اولا نورتون یکی از سریعترین و کم استفاده ترین انتی ها از سیستم در حال حاضر هست-دوما فقط سایت نورتون برای دانلود خود نرم افزار محدودیت داره و برای ثبت و آپدیت و استفاده از تمام امکانات و ساخت اکانت و رفع مشکل آنلاین و پسورد منیجر و تولبار و پاور ایریزر و....براحتی با آی پی ایران میتونید اقدام کنید...سرعت آپدیت هم از اینترنت ماست نه از سرورهای نورتون--اوست و ای وی جی اینطور نیستن مثلا جز تحریم سایت برای دانلود نرم افزار حتی ثبت و آپدیتشونم هیتلرشکن میخواد اما در هیچکدوم ازین محصولات به دلایلی که بهتون گفتن قابلیتی غیر فعال نمیشه ...
![]()
Last edited by aylar6888; 07-08-2013 at 22:37.
با نظر تک تک دوستان کاملا موافقم
ولی نمیدونم چرا امکانات نورتون برام کار نمیکرد
مثلا یکیش آپشن های Insight که هرکاری میکردم کار نمیکرد، نمیدونم مشکل از نت بود یا فقط من تحریم شده بودم
بهرحال ازش خوشم اومد، برا من که روان و بی لگ و راحت بود
در مورد اسکن کردنش تا اونجایی که تست کردم سرعت خوبی داره ولی درمورد حذف فایلها کمی تاخیر داره، البته اینم بگم تعداد فایهایی که اسکن میکردم زیاد بودن
درمورد کومودو بحث شد باید بگم که ازش شدیدا راضیم، اگه توجه کرده باشین تو امضام 3 تا آنتی ویروس رو گذاشتم چون 3 تاشونم خیلی دوس دارم
منتظرم نسخه رسمی امسی سافت 8.1 یا بهتر بگم 9 بیاد تا رو بیشتر ویندوزام نصبش کنم و حتی به دوستامم معرفیش کنم
میشه گفت کومودو 2014 ، کسپر 2014 ، امسی 2014 انتخاباتی هستن که همیشه تو اولویت بالایی برا من قرار دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)