تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 421 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

من یه چیزی می گم جداً بهش فکر کن. حسابی به معنای شکست فکرکن. شکست را خیلی بد برای خودت معنی کردی. ببین این چیزی که بهش می گی شکست تا حالا چند تا آدم موفق تو زندگیشون داشتند...

برعکس آدمهایی هستند که فکر می کنند موفق هستند ولی با سر اومدن رو زمین
    آره داداش مهران منم با نظر ایشون کاملا موافقم.شکسته که آدمو به پیروزی میرسونه.نقطه ضعفاتو بشناس.پوششون بده.نقاط قوتتو بشناس و تقویتشون کن.تو شکست نخوردی.اصن نباید یه همچین مشکل ساده ای رو شکست بدونی.گفتم منم اول عین خودت بودم.کارم داشت به افسردگی میکشید.ولی با کمک خونوادم همه چی درست شد.به خونوادت مخصوصا پدر و مادرت اعتماد کن.من و پدرم همونطور که پدر و پسریم خیلیم با هم صمیمیو رفیقیم.مادرمم که قربونش برم فک نمیکنم کسی بیشتر از مادرم به فکرم باشه.
    این جمله ی منو داشته باش داداش مهران:به خونوادت اعتماد کن تا خونوادت بهت اعتماد کنن.حرفاتو به پدر و مادرت بزن.نزار چیزی تو دلت بمونه.در کنارش دوستای خوب پیدا کن و از تنهایی در بیا.به موقشم یه دختر خوب پیدا کن و ازدواج کن.
    این حرفمم میگم تو این پست.این یکی از عقاید خودمه:فرقی نداره چه دینی دارید!هر دینی که دارید پیرو هر مسلکی که هستید:به خدا ایمان داشته باشید...نیکوکاری کنید...منزل اخروی شما بهشته.چون به قول لئون تولستوی:انسان تنها برای نیکی کردن آفریده شده.

2. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام مهران خوشحال شدم تو pm منو در جریان گذاشتی

اول از همه معنی این همه غم و منفی بافی نمیفهمم. من خودم کلی مشکلات دارم شده چند بار خیلی ناراحت بشم تو خودم برم ولی اینکه هر رزو صبح بخوام بهشون فک کنم اصلا !!! شده حتی تو بدترین دقایق زندگیم یه چیز مسخره پیدا کنم کلی بخندم
    تو زندگی همه مشکلاتی هست. توی آرمان شهر که زندگی نمیکنیم ، زندگی بدون مشکل اصلا وجود نداره.
    دوم شما نباید با کسی که تازه آشنا شدی تمام راز های زندگی بگی ، اگه اشتباه نکنم یه بار قبلا این جمله بهت گفته بودم. واسه اینکه رازی به کسی بگی حداقل باید دوستی چند ساله داشته باشید نه اینکه چون فک میکنی مثل تو بوده باید همه زندگی تو براش تکست کنی!!! این جور که خودت گفتی زمانی که گوشه گیر ناراحت بوده رفتی به کسی که کم حرف بوده گفتی مثل خودمی، اینو شاید به هر کس دیگه ای هم میگفتی ناراحت میشد
    به نظر من دوستی فقط برای خوش گذرونی ه من خودم کلی دوست زمان مدرسه مخصوصا پیش دانشگاهی داشتم ولی الان تنها تو فیسبوک باهاشون در ارتباطم و نزدیک سه ساله که از نزدیک ندیدمشون. الانم که دانشجو هستم و با بچه های دانشگاه فقط داخل دانشگاه میچرخم و بیرون از دانشگاه فقط با یکی دو نفر ارتباط دارم شاید زمانی که درسم تموم بشه دیگه این دوست هارو هم نمبینم مهم اینکه زندگی در جریان ه!!!
    دیدم که خیلی ها به قول خودشون شکست عشقی میخورن و مدت ها گوشه گیر میشن هیچ وقت این جور آدما درک نکردم (شاید واسه اینکه تا بحال شکست عشقی واقعی نخوردم یا شاید اینکه الکی شادم(چیزی که مامانم میگه)) ولی همیشه اینجور مواقع یه جمله دارم که اون طرفی که رفته خودش ضرر میکنه!!!
    یه چیز تازه ای که تو دانشگاه تازه فهمیدم اینکه اکثرا فک میکنم از این آدمام که کلی دختر دور برم هست و .... ولی چند سالی با کسی نبودم (چیزی که بعضی وقت ها ناراحتم میکنه) ولی یاد گرفتم در ظاهر آدم دیگه ای باشم به قول شاعر پشت خنده هام غمه !
    بیشتر دوستام بهم میگن تو باید میرفتی رشته کامپیوتر نه عمران بعضی وقت ها خودم باهاشون موافقم ولی هیچ وقت نشده واسه اینکه الان دارم عمران میخونم ناراحت باشم چون که گذشته گذشته زمان انتخاب واحد باید بیشتر فکر میکردم الان دیگه کاری از دستم بر نمیاد

این چیزایی بود که به ذهنم رسید شاید تو این مورد مشاور خوبی نباشم چون که خودم بیشتر موقع تنهام
    خودم نیاز به مشاوره دارم اصلا

4. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام مهران جان

من دقیق همه صحبت هایی که گفتی رو خوندم و راهنمایی هایی که دوستان کردند هم خوندم و میشه گفت حق مطلب رو تموم کردن.

از نظر من کمی جوهره بی خیال بودن در وجودت تزریق کن، و معنی و مفهوم برخی اتفاقات رو در زندگیت عوض کن مثلا همین شکست خوردن یعنی چی؟ مگه یک نفر جواب سلامتو نداده یا دیگه نمیبینش یعنی شکست؟
    شکست هایی وجود داره که ادم رو داغ دیده میکنه، خدا رو شکر خانواده و تن و بدنت سالمه و همین دیگه ختم کلام هستش.
    سلامتی خوبی خوشی سرزنده ای اراده کنی میتونی بری یک فوتبال از نزدیک ببینی، یا بری یک لیوان اب طالبی با بستنی بخوری، موقع برگشتن به خونه یک شاخه گل برای مادرت بخری و نفس میکشی و یک حامی بزرگ به اسم خدا رو داری که در هر دم و بازدم به فکرته چی می خوای دیگه؟

+
    جونم برات بگه ما یک تیم فوتبال داریم که چند سالی با هم تیمی ها میریم و هفته پیش به من گفتن حامد تو دیگه نیا (چون هفته قبلش با یکی دعوا کرده بودم) منم گفتم باشه دقیقا همینطوری بودم.
    حالا تو این مدت طولانی اون هم تیمی ها داخل سالن دوستان من بودن و همیشه میدیدمشون ولی الان دیگه نمیبینمشون، خب این منطقیه دیگه چون نمیرم سالن پس نمیبینمشون تموم شد رفت.

هر مقطع زندگی یک دوره ای دوستانی میان اشنا یمشن و میرن و این روال عادی زندگی هستش همه مردم دوستانی داشتند که چند سالی دوست بودن و بعد به دلایل روند زندگی از هم جدا شدن و فقط یک خاطره ازشون مونده خب چه اشکالی داره این یعنی زندگی دیگه و همین هست که بهش میگن زندگی

+
    خونه که میام پدرم مثل همیشه دقیق داره اخبار گوش میده و مادرم هم از تو اشپزخونه میگه مرد بسه دیگه خسته نشدی از این اخبار کنترل رو برداشتی در تسخیر خودت دیگه چی از این بهتر عاشقشونم و همین یک تیکه یعنی یک دنیا
    بیا سمت بازی، سیستمتو ارتقا بده و اگر تونستی کنسول بخر و بیا سمت بازی و با شخصیت های مجازی هم اشنا بشو، دنیای خیلی خفنی داره تو همین جا تالار بازی هم بیا کل کل کن دعوا کن در مورد بازیی که کردی بگو و تحلیلش کن، یک دنیای خری داره که نگو (با عرض پوزش البته )

سنت میگذره عاشق میشی یک شاخه گل میبری میدی به عشقت و بهش میگی دوست دارم، تشکیل خانواده میدی بچه به دنیا میاد بزرگ میشی و باید اونارو راهنمایی کنی چون بابا شدی
    این یعنی زندگی دیگه تموم شد رفت و بالا پایین زیاد داره و خواهد داشت پس دلو بزن به دریا.

6. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوسان یک خانمی هست در یک اداره ای .

من میخوام کاری که یک ماه بعد همیشه انجام میشه میخوام زوتر انجام بشه . کار هم غیر قانونی نیست امکان پذیره اما با پارتی که من ندارم

حال میخوام ببینم چطوری به اون خانم بگم و منم چطوری جبران کنم ؟؟؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    دوسان یک خانمی هست در یک اداره ای .

من میخوام کاری که یک ماه بعد همیشه انجام میشه میخوام زوتر انجام بشه . کار هم غیر قانونی نیست امکان پذیره اما با پارتی که من ندارم

حال میخوام ببینم چطوری به اون خانم بگم و منم چطوری جبران کنم ؟؟؟
    شما کلا توی اون اداره هیچ اشنایی نداری؟هیچ کسی رو هم نمیشناسی که توی اون اداره اشنا داشته باشه؟

اگر که کلا هیچ اشنایی نداری به نظر من یه بهانه ای بیار که خانمه دلش به حالت بسوزه.مثلا یک مشکلی رو مطرح کن و بگو به همین دلیل من هر چه زودتر به این دلیل میخوام که کارم زودتر انجام بشه وگرنه اگر این مشکل رو نداشتم خب صبر میکردم.بگو خواهشا این مشکل من رو حل کنید.شما انسان شریفی هستید حتما درک میکنید و من هم به لطف شما امیدوارم

فقط اون بهانه ای که می اورید خیلی بهانه سفت و محکمی باید باشه

9. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان اگر یک اقایی که متاهل هم هست از افراد فامیل مثلا در یک مهمونی ادمو ببینه و خیلی تابلو برگرده بگه چقدر خوشگل شدی بهترین برخورد چی میتونه باشه که اولا پررو نشه و فکر نکنه از این حرف خوشم اومده دوما بی ادبی نشه چون بهرحال بزرگتر و فامیل هستند و...

کلا چه رفتاری باید کرد؟چی باید گفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان اگر یک اقایی که متاهل هم هست از افراد فامیل مثلا در یک مهمونی ادمو ببینه و خیلی تابلو برگرده بگه چقدر خوشگل شدی بهترین برخورد چی میتونه باشه که اولا پررو نشه و فکر نکنه از این حرف خوشم اومده دوما بی ادبی نشه چون بهرحال بزرگتر و فامیل هستند و...

بگو حال خانمتون چطوره

12. 4 کاربر از aghazadeh_hastam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

میتونه بگه کجام خوشگله آخه ؟؟
    البته با یه رفتار سرد و کسل

بعدش با خیلی بی محلی از کنارش رد بشه !! که انگار اصلا از حرفش خوشش نیومده !!

البته اون فردی که حرف میخوره اگه خده رو لب داره بعد شنیدن این حرف باید لبخند رو حذف کنه و یه چهره درهم به خودش بگیره و بعد با بی محلی و یه سلام خشک و خالی از کنار طرف مقابل رد بشه !

14. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بگو مثل اینکه امروز خیلی خوشحال و شادی به همه میگی خوشگل ؟ خبریه ؟

16. این کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

"آهان" درسته یا "آها" ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •