مشکلی که دارید به خاطر کم بودن فشار آب ایجاد شده.و راه های که خودتون گفتید دقیقاً باید اجرا کنید.
*نصب پمپ.
*کم کردن فشار گاز دستگاه
*هنگام مصرف آب داغ ،آب رو تا آخر روی شیر گرم قرار بدید و دمای آب را هم روی کمترین مقدارش قرار بدید.
مشکلی که دارید به خاطر کم بودن فشار آب ایجاد شده.و راه های که خودتون گفتید دقیقاً باید اجرا کنید.
*نصب پمپ.
*کم کردن فشار گاز دستگاه
*هنگام مصرف آب داغ ،آب رو تا آخر روی شیر گرم قرار بدید و دمای آب را هم روی کمترین مقدارش قرار بدید.
با سلام
اتفاقا دقیقا برا منم همین مشکل بودش و البته هستش
پکیج وقتی حمومی روشن میشه و بعد چند لحظه یهو آب سرد میشه که باید کل شیر آب سرد رو ببندی و گرم رو باز کنی تا دوباره پکیج روشن بشه و دوباره آب سرد رو باز کنی تا اب تعدیل بشه گرماش،این خاموش روشن هاش ادم رو کلافه میکنه باور کن،اقای تعمیرکار مشکل قبلیمو نگفتین چیکار کنم!؟با این یکی مشکل مشترک من و دوستم دستت طلا با مرام
سلام
ممنون میشم بفرمایین اینها که گفتین رو کجای پکیج پیدا کنم؟با این وضعیت که میگین این سرویسکار منطقه ما که از نمایندگی بوتان اومد اصلا هیچی سواد نداره و دوباره تماس گ فتنم هیچ عایدی برا من نخواد داشت
اقای تپل هم از قطعه ای بنام ان تی ای ح ف زدن ممنون میشم بف مایین دوستان این قطعه کجا هستش اهمش رو چک کنم؟
سلام
ممنون میشم بفرمایین اینها که گفتین رو کجای پکیج پیدا کنم؟با این وضعیت که میگین این سرویسکار منطقه ما که از نمایندگی بوتان اومد اصلا هیچی سواد نداره و دوباره تماس گ فتنم هیچ عایدی برا من نخواد داشت
اقای تپل هم از قطعه ای بنام ان تی ای ح ف زدن ممنون میشم بف مایین دوستان این قطعه کجا هستش اهمش رو چک کنم؟
....![]()
سلام من نظرم فرق میکنه ومیگم بهترین مارک پکیج ایساتیس هستش که از بهترین خدمات هم برخوردار هستش وپشتیبان 24ساعته شما خواهد بود وبا اونهایی که میگن ایساتیس خوب نیست کاملا مخالفم![]()
سلام يك سوال از مدير تاپيك داشتم
براي يك اپارتمان 230 متري يك پكيج خوب معرفي كنيد كه واقعا عالي باشه. از دست اين پكيج اخگر پوست انداختيم به اندازه خودش خرجش كرديم تا الان
قيمتش هم اگه مي دونيد حدودي بفرماييد و پشتيبانيش هم قوي باشه
خيلي ممنون مي شششششششششم![]()
سلام
1 - کسی میدونه پکیج فرولی حالا هم طرح تعویض پکیج قدیمی با جدید داره یا نه ؟
2 - قیمت 32000 فرولی چنده ؟
با تشکر
سلام دوستان
اگه پکیج دارین یادتون باشه که فشار آبِ تویِ مدارِ پکیج باید بین یک و ربع تا 2 بار باشه
اگر درجه فشار سنج بیشتر 2 و کمتر از 1 و ربع بشه , دستگاه درست کار نمیکنه .
اگر فشارش زیر 1 و ربع بیاد دیگه روشن نمیشه
اگر هم بالای 2 bar بشه باز هم درست کار نمیکنه و موقع باز کردنِ آبِ گرم , هی خاموش روشن میشه و آب سرد و گرم میشه .
اگر پمپ ندارید توی خونه و فشار دستگاه کمتر از 1 و ربع هست , باید موقعی که فشار آب قوی هست شیر پلاستیکیِ کوچکِ مخصوصِ زیر دستگاه رو کمی باز کنین تا فشار به یک و نیم برسه سپس شیر پلاستیکی رو محکم بنندین . ( مراقب باشین نشکنه موقع سفت کردن )
اگر این شیر دائماً باز باشه , فشار داخلِ دستگاه هی بالا پائین میشه و دستگاه درست کار نمیکنه .
اگر فشارسنج بیش از 2 bar هست باید به روش زیر فشار رو به 1.5 برسونید :
1- شیر اصلی آبِ پکیج رو ببندین .
اگر نمیدونین کدوم شیر مالِ آب اصلی هست , شیر آبِ گرم آشچزخونه رو باز کنین سپس شیرهای زیر پکیج رو یکی یکی ببندین .
اونی که با بستنش آبِ گرم قطع میشه همون شیر آبِ اصلیِ پکیج هست . شیرهای دیگه مربوط به رادیاتورهای پکیج هست ( شیر رفتِ آب - شیر برگشتِ آب )
2- بعد از بستن شیر اصلی , شیر آب گرم ظرفشوئی رو باز کنین .
3- شیر پلاستیکی کوچکِ زیر پکیج رو آرام باز کنین . میبینین که فشارسنج میاد پائین . به 1.5 که رسید شیر کوچیک رو ببندین محکم .
اگر فشار بیش از حد کم شد , با روشی که گفتم فشار رو ببرید بالا .
سوالی داشتین مطرح کنین
تاپیک تعمیر آبگرمکنِ دیواری
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=187557&page=36
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-08-2014 at 00:06. دليل: تصحیح
سلام
لطفا دوستان بفرمایید آیا لاستیک داخل منبع انبساط پکیج مانند منبع انبساط پمپ قابل تعویض است؟(پکیج دیواری اخگر)
آیا تاریخ تولید منبع انبساط نو موقع خرید اهمیت دارد چون یک فروشنده می گفت ممکن است مدتی در انبار مانده باشد وباید به آن توجه کرد !!!
با تشکر
با سلام
واحد من 80 متر هستش و پیمانکار برداشته خودسر پکیج بوتان مدل کالدا 24000 نصب کرده ... حالا موندم چیکار کنم آیا عوضش کنم ..نکنم .. راستی خودشم زنجان زندگی میکنیم که فصل زمستون هواش خیلی سرد میشه آیا این پکیج مناسبه؟ رادیاتور هم دوست دارم پره ای نصب کنم که فکر کنم به نظر شما همون بوتان خوب باشه درسته؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)