تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 405 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مشکلی که دارید به خاطر کم بودن فشار آب ایجاد شده.و راه های که خودتون گفتید دقیقاً باید اجرا کنید.
    *نصب پمپ.
    *کم کردن فشار گاز دستگاه
    *هنگام مصرف آب داغ ،آب رو تا آخر روی شیر گرم قرار بدید و دمای آب را هم روی کمترین مقدارش قرار بدید.
    عرض سلام و ادب خدمت جناب تعمیرکار عزیز
    اگر خاطرتون باشه تقریبا 6 ماه پیش باهتون مشورت کردم در مورد خرید پکیج و رایاتور که فرولی رو توصیه کردین و من هم امتثال امر کردم و divatech f24 رو تهیه کردم به همراه رایاتور پنلی فرولی
    واقعا تو این چند مدت خیلی راضی بودم و تو زمستون قبض گاز برام تقریبا هر دوره بین 10 تا 20 تومن میومد و واقعا عالی بود
    حالا یه مشکلی که اخیرا برام پیش اومده اینه که به نظرم به دلیل افت فشار آب وقت هایی که مدام از آب گرم می خوایم استفاده کنیم مثلا در حمام گاهی اوقات یه دفعه بدون اینکه شیر دیگه باز بشه آب سرد میشه و باید شیر آب رو تا آخر روی شیر گرم قرار بدیم تا دوباره آب گرم شه و بعد آب رو متعادل کنیم
    چند تا راه به ذهنم رسید یکی اینکه درجه آب مصرفی رو پایین بیارم تا هنگام استفاده از حمام فقط آب گرم رو به تنهایی باز کنیم اما مشکل این بود که دما آب گرم مصرفی از 40 درجه کمتر نمیشه و عملا وقتی هم پکیج شروع به کار می کنه به 50 هم میرسه
    یه راه هم اینکه یه پمپ آب برای ساختمون بخرم که این به نظرم آخربن راهه
    و راه دیگه اینکه اگه شیر گاز پکیج رو کم کنم که شعله کمتر بشه آیا برای پکیج مشکلی بوجود نمیاد؟
    ما طبقه 4 هستیم. به نظرتون اگه پمپ بخرم مشکل به طور دایم رفع میشه؟
    ممنونم ازتون ببخشید متن طولانی شد

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام لطف کنید با توضیحاتی که خدمتتون میدم منو راهنمایی بفرمایید پکیج ما بوتان مدل کالدا ونیزیا 24kis میباشه حدود یکماه قبل آپارتمانو معامله کردیم همین پکیج نصب بود بعلت کم آبی پمپ یک اسب نصب کردم ( طبقه دوم) فشار آب خوب شد اما اخیرا متوجه شدم پکیج هنگام استفاده تابستانی روی درجه کم مرتبا خاموش و روشن میشه و وقتی هم درجه را روی وسط قرار میدیم آب ولرم نداریم مجددا پکیج خاموش و روشن میشه آب یا داغه یا سرد از طریق نماینگی پیگیر شدم و سرویسکار مراجعه کرد گف هیچ مشکلی نداره ممکنه از فشار شکن سر شیرآلات باشه (توری) اونارو باز کردم هیچ تاثیری نداشت فقط گفت پکیج خوبه دست کاری نشه بهتره 15 تومان هم گرفت و رفت حالا موندم چیکارکنم اینهم اضافه کنم اهرم تنظیم شیر مصرفی وسط قرار میدم کا از آب ولرم استفاده بشه پکیج مرتب خاموش و روشن میشه درجه چه کم و چه زیاد هییچ فرقی نداره تو حموم آب یا سرد میشه یا داغ اون هم بخاطر اینه که پکیج مرتب خاموش و روشن میشه وقتی تو سینک میخواد استفاده بشه بمحض اینکه اهرم رو وسط قراربدیم پکیج شروع میکنه خاموش و روشن شدن آیا طبیعیه یا مشکلی داره لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
    با سلام
    اتفاقا دقیقا برا منم همین مشکل بودش و البته هستش
    پکیج وقتی حمومی روشن میشه و بعد چند لحظه یهو آب سرد میشه که باید کل شیر آب سرد رو ببندی و گرم رو باز کنی تا دوباره پکیج روشن بشه و دوباره آب سرد رو باز کنی تا اب تعدیل بشه گرماش،این خاموش روشن هاش ادم رو کلافه میکنه باور کن،اقای تعمیرکار مشکل قبلیمو نگفتین چیکار کنم!؟با این یکی مشکل مشترک من و دوستم دستت طلا با مرام
    با توضیحاتی که شما دادید احتمال میدم مشکل از پرشر هوا و یا ونتوری و یا شلنگ های رابط فن باشه. بهتره اول این موارد تست بشه و در اخر بریم سراغ برد.
    سلام
    ممنون میشم بفرمایین اینها که گفتین رو کجای پکیج پیدا کنم؟با این وضعیت که میگین این سرویسکار منطقه ما که از نمایندگی بوتان اومد اصلا هیچی سواد نداره و دوباره تماس گ فتنم هیچ عایدی برا من نخواد داشت
    اقای تپل هم از قطعه ای بنام ان تی ای ح ف زدن ممنون میشم بف مایین دوستان این قطعه کجا هستش اهمش رو چک کنم؟

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

با توضیحاتی که شما دادید احتمال میدم مشکل از پرشر هوا و یا ونتوری و یا شلنگ های رابط فن باشه. بهتره اول این موارد تست بشه و در اخر بریم سراغ برد.
    سلام
    ممنون میشم بفرمایین اینها که گفتین رو کجای پکیج پیدا کنم؟با این وضعیت که میگین این سرویسکار منطقه ما که از نمایندگی بوتان اومد اصلا هیچی سواد نداره و دوباره تماس گ فتنم هیچ عایدی برا من نخواد داشت
    اقای تپل هم از قطعه ای بنام ان تی ای ح ف زدن ممنون میشم بف مایین دوستان این قطعه کجا هستش اهمش رو چک کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

14

ممنون ميشم اگر اساتيد نقاط ضعف و قوت هريك از پكيج هاي معروف داخلي (بوتان ، ايران رادياتور ، ايساتيس) رو بفرمايند
    ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام من نظرم فرق میکنه ومیگم بهترین مارک پکیج ایساتیس هستش که از بهترین خدمات هم برخوردار هستش وپشتیبان 24ساعته شما خواهد بود وبا اونهایی که میگن ایساتیس خوب نیست کاملا مخالفم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام يك سوال از مدير تاپيك داشتم
    براي يك اپارتمان 230 متري يك پكيج خوب معرفي كنيد كه واقعا عالي باشه. از دست اين پكيج اخگر پوست انداختيم به اندازه خودش خرجش كرديم تا الان
    قيمتش هم اگه مي دونيد حدودي بفرماييد و پشتيبانيش هم قوي باشه

خيلي ممنون مي شششششششششم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    1 - کسی میدونه پکیج فرولی حالا هم طرح تعویض پکیج قدیمی با جدید داره یا نه ؟
    2 - قیمت 32000 فرولی چنده ؟
    با تشکر

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض تنظیم بودن فشار آب پکیج خیلی مهم هست

سلام دوستان
    اگه پکیج دارین یادتون باشه که فشار آبِ تویِ مدارِ پکیج باید بین یک و ربع تا 2 بار باشه

اگر درجه فشار سنج بیشتر 2 و کمتر از 1 و ربع بشه , دستگاه درست کار نمیکنه .
    اگر فشارش زیر 1 و ربع بیاد دیگه روشن نمیشه
    اگر هم بالای 2 bar بشه باز هم درست کار نمیکنه و موقع باز کردنِ آبِ گرم , هی خاموش روشن میشه و آب سرد و گرم میشه .

اگر پمپ ندارید توی خونه و فشار دستگاه کمتر از 1 و ربع هست , باید موقعی که فشار آب قوی هست شیر پلاستیکیِ کوچکِ مخصوصِ زیر دستگاه رو کمی باز کنین تا فشار به یک و نیم برسه سپس شیر پلاستیکی رو محکم بنندین . ( مراقب باشین نشکنه موقع سفت کردن )
    اگر این شیر دائماً باز باشه , فشار داخلِ دستگاه هی بالا پائین میشه و دستگاه درست کار نمیکنه .
    اگر فشارسنج بیش از 2 bar هست باید به روش زیر فشار رو به 1.5 برسونید :
    1- شیر اصلی آبِ پکیج رو ببندین .
    اگر نمیدونین کدوم شیر مالِ آب اصلی هست , شیر آبِ گرم آشچزخونه رو باز کنین سپس شیرهای زیر پکیج رو یکی یکی ببندین .
    اونی که با بستنش آبِ گرم قطع میشه همون شیر آبِ اصلیِ پکیج هست . شیرهای دیگه مربوط به رادیاتورهای پکیج هست ( شیر رفتِ آب - شیر برگشتِ آب )
    2- بعد از بستن شیر اصلی , شیر آب گرم ظرفشوئی رو باز کنین .
    3- شیر پلاستیکی کوچکِ زیر پکیج رو آرام باز کنین . میبینین که فشارسنج میاد پائین . به 1.5 که رسید شیر کوچیک رو ببندین محکم .
    اگر فشار بیش از حد کم شد , با روشی که گفتم فشار رو ببرید بالا .
    سوالی داشتین مطرح کنین

تاپیک تعمیر آبگرمکنِ دیواری
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=187557&page=36
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-08-2014 at 00:06. دليل: تصحیح

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    لطفا دوستان بفرمایید آیا لاستیک داخل منبع انبساط پکیج مانند منبع انبساط پمپ قابل تعویض است؟(پکیج دیواری اخگر)
    آیا تاریخ تولید منبع انبساط نو موقع خرید اهمیت دارد چون یک فروشنده می گفت ممکن است مدتی در انبار مانده باشد وباید به آن توجه کرد !!!
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

با سلام
    واحد من 80 متر هستش و پیمانکار برداشته خودسر پکیج بوتان مدل کالدا 24000 نصب کرده ... حالا موندم چیکار کنم آیا عوضش کنم ..نکنم .. راستی خودشم زنجان زندگی میکنیم که فصل زمستون هواش خیلی سرد میشه آیا این پکیج مناسبه؟ رادیاتور هم دوست دارم پره ای نصب کنم که فکر کنم به نظر شما همون بوتان خوب باشه درسته؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •