از شریعتی نیست .
مشخص هم هست که سخن شریعتی نمیتونه باشه.
سخن سهراب سپهری هست و دقیقش اینه:
مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد ؛ و من سالها مذهبی ماندم بی آنکه خدایی داشته باشم .
.
از شریعتی نیست .
مشخص هم هست که سخن شریعتی نمیتونه باشه.
سخن سهراب سپهری هست و دقیقش اینه:
مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد ؛ و من سالها مذهبی ماندم بی آنکه خدایی داشته باشم .
.
درسته ، هرچند دکتر شریعتی هم کسی نیست که بشه به این راحتی افکارش رو شناخت ، پس نمیشه گفت چنین حرفی به حکم مطلق نمیتونه از دکتر شریعتی باشه .
اینه :
اگر یک روز طلوع و غروب آفتاب را نمی دیدم گناهکار بودم. هوای تاریک و روشن مرا اهل مراقبه بار آورد. تماشای مجهول را به من آموخت. من سال ها نماز خوانده ام.بزرگترها می خواندند، من هم می خواندم. در دبستان ما را برای نماز به مسجد می بردند.روزی در مسجد بسته بود.بقال سر گذر گفت:"نماز را روی بام مسجد بخوانید تا چند متر به خدا نزدیکتر باشید!" ، مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد. و من سال ها مذهبی ماندم ، بی آن که خدایی داشته باشم!
از کتاب هنوز در سفرم ....
سهراب
قلب احمق در دهان او و زبان عاقل در قلب او قرار دارد.
امام علی(ع)
بگذار هر روز برایت رویایی باشد در دست ، نه دوردست/ عشقی باشد در دل ، نه در سر/ و دلیلی باشد برای زندگی نه روزمرگی.
(کوروش کبیر)
اگر می خواهی ارزشت را نزد خدا بدانی، نگاه کن ببین ارزش خدا نزد تو در وقت گناه چقدر است ؟!
ناپلئون: نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها و سریعترین ها پایان نمی پذیرد. دیر یا زود برد با کسانی است که بردن را باور دارند.
ما همیشه صداهای بلند را می شنویم ، پررنگها را می بینیم ، و سخت هارا می خواهیم ، غافل از اینکه خوبان آسان می آیند ، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند.
حقیقت ترکیبی است از گریه ها و خنده ها
« داستا یوسکی »
برای فهمیدن ارزش یک دهم ثانیه ، از شخصی که در المپیک مدال نقره بدست آورده بپرس.
گناه فقط در آزردن بی دلیل دیگران است ، باقی گناهان مهملاتی من در آوردی اند.
رابرت آنسون هاین لاین
مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن
که در طریقت ما غیر از این گناهی نیست
حافظ
پ.ن: از نظر خودم لفظ "بی دلیل" هم اضافی هست.
هر نوع آزار دیگران محکوم هست .بی دلیل و با دلیل بودن نداره !
Last edited by pandemonium; 02-05-2010 at 20:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)