دوست عزیز از نظر سخت افزاری از تب 2 10 اینچ خیلی سرتره ! تنها مشکلش سنگین بودنشه با 709 گرم وزن !
دوست عزیز از نظر سخت افزاری از تب 2 10 اینچ خیلی سرتره ! تنها مشکلش سنگین بودنشه با 709 گرم وزن !
عزیز ساخت کره که فقط برای تست میزنن یه سری به تعداد خیلی کم میزنن یعنی شما همونارو خریدی ! آخه خیلی عجیبه ! درزم جنس درجه 1 چین با اینا هیچ فرقی نداره !
قابل توجه شما الان تو ایران گوشی های قدیمی به صورت آکبند پیدا میشهمثلا گوشی نوکیا n73 ایرانی ها قطعه های دست دوم آشغال رو از چین میخرن و اسمبل میکنن عین گوشی نو میشه بعد به مردم میفروشن پشتش هم -- شده از قبل made in korea اما قطعه هاش همه چینیه اشغاله ! ما مردم ایران هم ساده ! میریم میخریم فکر میکنیم نو هست !
نمیگم حالا واسه شما هم همینطوره من همچین جسارتی نمیکنم گفتم اطلاع داشته باشی از فرهنگمون !
Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 07:22.
دمت گرم چقد زود ردیف میکنی جوابارو
آهان فهمیدم اون که بلت نیست . لوازم جانبیه دیگه. برای طراحی
یعنی تو این دنیای بزرگ یه دستگاهی شبیه تبلت پیدا نمیشه ما نقشه هامونو توش به مشتری نشون بدیم؟؟![]()
تبلته عزیز , مگه گوشی بدون سیستم عامل نداریم !؟
اگه بحث نشون دادنه که میشه چرا نشه !؟ (عکس رو میخوای نشون بدی دیگه) ولی اگه برای طراحی بخوای فرق میکنه !
Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 07:15.
خیلی شما بی انصافین خداییش اینهمه وقتمو میزارم بعد هر چی دلتون خواست بهم میگید ! نمیدونم چی بگم ,,,, خوب منم میام یه چیزی یاد بگیرم من مگه بیکارم همش بیام جواب بدم !
Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 07:24.
لطفا اسمش بگید دیگه . نقش ها در فرمت اتوکد هستن نه عکس .و اتوکد نسخه ی آندروید هم موجود هست
الهی مگه کی چه حرفی زده؟؟؟ آهای با سجاد کاریتون نباشه میام دعواتون میکنما
![]()
شما همه پیج هارو بخون واضحه !
یکیش رو معرفی میکنم که از اون حرفه ای هاست و فقط کسانی که تو این کار هستند اینو میخرند چون قیمتش تو خارج از کشور هم نجومیه چه برسه به اینجا !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ارزوی داشتن همچین تبلتی رو دارنعمرا نمیتونین بخرین
! 2700 دلار !!!!!
این عکس محشره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
قابل توجه شما این تبلت 24 اینچیه !![]()
Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 07:42.
(Wacom Cintiq 24HD Graphic Monitor (CINTIQ24HD
tablet features :
- High Definition - If creating and viewing HD imagery is part of your daily workflow, you will appreciate the 24-inch HD (1920x1200) display
- Color Performance - Featuring a 92% Adobe RGB color gamut, the Cintiq 24HD is an ideal display for color-critical workflows, such as animation, photography, and video editing.
- Wide-Screen Dynamics - With a generous 24-inch display, a 16:10 aspect ratio, and an ultra-wide viewing angle, the Cintiq 24HD is perfect for developing wide-screen content
- Working Under Pressure - With 2048 levels of pen pressure sensitivity and 40 degrees of tilt recognition, you'll feel just like you're working with a traditional paintbrush, marker, pen, or pencil.
- Exceptional Comfort - The ergonomically designed counter-weighted stand lets users quickly adjust the Cintiq for multiple working postures, allowing the display to extend over the edge of the desk and float just above the user's lap.
- !!!! من یکی هنوز دهنم وا مونده ! اخه مانیتور من نسبت تصویرش 16 به 10 نیس که برای این اینجوریه
دوست عزیز این شرکت تبلت های معمولی برای طراحی هم میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عین این که 150 دلاره اما خوب option های اون کجا واسه این کجا![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)