تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 475 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

من با تب 2 ده اینچ مقایسش کردم،ارزش خرید نداره...سنگینه و اگه بخریش صاحب اول اخرش خودتی
    دوست عزیز از نظر سخت افزاری از تب 2 10 اینچ خیلی سرتره ! تنها مشکلش سنگین بودنشه با 709 گرم وزن !

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

اولا هیچی غیر ممکن نیست عزیزم،فقط کمی باید حوصله کنی تا سنت بره بالا مثه ما پیر شی...
    جهت اطلاعت این تبلت تو بازار ایران ساخت چین و ساخت ویتنامش زیاد هست،ساخت کره خیلی کم،من هم ساخت کره رو خریدم،روش حک شده میخوای عکس بگیرم بزارم
    عزیز ساخت کره که فقط برای تست میزنن یه سری به تعداد خیلی کم میزنن یعنی شما همونارو خریدی ! آخه خیلی عجیبه ! درزم جنس درجه 1 چین با اینا هیچ فرقی نداره !

قابل توجه شما الان تو ایران گوشی های قدیمی به صورت آکبند پیدا میشه مثلا گوشی نوکیا n73 ایرانی ها قطعه های دست دوم آشغال رو از چین میخرن و اسمبل میکنن عین گوشی نو میشه بعد به مردم میفروشن پشتش هم -- شده از قبل made in korea اما قطعه هاش همه چینیه اشغاله ! ما مردم ایران هم ساده ! میریم میخریم فکر میکنیم نو هست !

نمیگم حالا واسه شما هم همینطوره من همچین جسارتی نمیکنم گفتم اطلاع داشته باشی از فرهنگمون !
    Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 07:22.

3. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما هر چی میخواید به ما نسبت بدید راحت باشید !

آخه گقتی نقشه هارو میخوام روش ویرایش کنم چه فرقی میکنه ! آخه بد گفتید ! ببخشید من منظوری نداشتم !

فقط یک صفحه طراحی داره و قلم مخصوص طراحی که برای نوشتن هم هست .
    دمت گرم چقد زود ردیف میکنی جوابارو

آهان فهمیدم اون که بلت نیست . لوازم جانبیه دیگه. برای طراحی
    یعنی تو این دنیای بزرگ یه دستگاهی شبیه تبلت پیدا نمیشه ما نقشه هامونو توش به مشتری نشون بدیم؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دمت گرم چقد زود ردیف میکنی جوابارو

آهان فهمیدم اون که بلت نیست . لوازم جانبیه دیگه. برای طراحی
    یعنی تو این دنیای بزرگ یه دستگاهی شبیه تبلت پیدا نمیشه ما نقشه هامونو توش به مشتری نشون بدیم؟؟

تبلته عزیز , مگه گوشی بدون سیستم عامل نداریم ! ؟

اگه بحث نشون دادنه که میشه چرا نشه !؟ (عکس رو میخوای نشون بدی دیگه) ولی اگه برای طراحی بخوای فرق میکنه !
    Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 07:15.

6. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

خیلی شما بی انصافین خداییش اینهمه وقتمو میزارم بعد هر چی دلتون خواست بهم میگید ! نمیدونم چی بگم ,,,, خوب منم میام یه چیزی یاد بگیرم من مگه بیکارم همش بیام جواب بدم !
    Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 07:24.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تبلته عزیز , مگه گوشی بدون سیستم عامل نداریم ! ؟

اگه بحث نشون دادنه که میشه چرا نشه !؟ (عکس رو میخوای نشون بدی دیگه) ولی اگه برای طراحی بخوای فرق میکنه !
    لطفا اسمش بگید دیگه . نقش ها در فرمت اتوکد هستن نه عکس .و اتوکد نسخه ی آندروید هم موجود هست

خیلی شما بی انصافین خداییش اینهمه وقتمو میزارم بعد هر چی دلتون خواست بهم میگید ! نمیدونم چی بگم ,,,,
    الهی مگه کی چه حرفی زده؟؟؟ آهای با سجاد کاریتون نباشه میام دعواتون میکنما

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

لطفا اسمش بگید دیگه . نقش ها در فرمت اتوکد هستن نه عکس .و اتوکد نسخه ی آندروید هم موجود هست

الهی مگه کی چه حرفی زده؟؟؟ آهای با سجاد کاریتون نباشه میام دعواتون میکنما
    شما همه پیج هارو بخون واضحه !

یکیش رو معرفی میکنم که از اون حرفه ای هاست و فقط کسانی که تو این کار هستند اینو میخرند چون قیمتش تو خارج از کشور هم نجومیه چه برسه به اینجا !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ارزوی داشتن همچین تبلتی رو دارن عمرا نمیتونین بخرین ! 2700 دلار !!!!!

10. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

شما همه پیج هارو بخون واضحه !

یکیش رو معرفی میکنم که از اون حرفه ای هاست و فقط کسانی که تو این کار هستند اینو میخرند چون قیمتش تو خارج از کشور هم نجومیه چه برسه به اینجا !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ارزوی داشتن همچین تبلتی رو دارن عمرا نمیتونین بخرین ! 2700 دلار !!!!!
    این عکس محشره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!

قابل توجه شما این تبلت 24 اینچیه !
    Last edited by sajjad_doost; 24-05-2013 at 07:42.

12. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

(Wacom Cintiq 24HD Graphic Monitor (CINTIQ24HD

tablet features :

• High Definition - If creating and viewing HD imagery is part of your daily workflow, you will appreciate the 24-inch HD (1920x1200) display
    • Color Performance - Featuring a 92% Adobe RGB color gamut, the Cintiq 24HD is an ideal display for color-critical workflows, such as animation, photography, and video editing.
    • Wide-Screen Dynamics - With a generous 24-inch display, a 16:10 aspect ratio, and an ultra-wide viewing angle, the Cintiq 24HD is perfect for developing wide-screen content
    • Working Under Pressure - With 2048 levels of pen pressure sensitivity and 40 degrees of tilt recognition, you'll feel just like you're working with a traditional paintbrush, marker, pen, or pencil.
    • Exceptional Comfort - The ergonomically designed counter-weighted stand lets users quickly adjust the Cintiq for multiple working postures, allowing the display to extend over the edge of the desk and float just above the user's lap.
    • !!!! من یکی هنوز دهنم وا مونده ! اخه مانیتور من نسبت تصویرش 16 به 10 نیس که برای این اینجوریه

14. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز این شرکت تبلت های معمولی برای طراحی هم میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عین این که 150 دلاره اما خوب option های اون کجا واسه این کجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •