من امروز بدون هیچ مشکلی برای 256 ثبت نام کردم . فقط یه سوال ، آیا بعد از فعال شدن باید یوزر پسورد بگیرم از مرکز ؟ یا بدون پسورد میتونم با مودم به اینترنت وصل بشم ؟
من امروز بدون هیچ مشکلی برای 256 ثبت نام کردم . فقط یه سوال ، آیا بعد از فعال شدن باید یوزر پسورد بگیرم از مرکز ؟ یا بدون پسورد میتونم با مودم به اینترنت وصل بشم ؟
بله حتما باید از مرکز یوزر و پس ورد بگیرید
یعنی چی بدون هیچ مشکلی؟
اگر دانشجو یا کارمند نباشی و نامه نگاری نکنی 256 نمیدن
فکر میکنم همون 128 رو بهتون دادن و فکر میکنید 256 ثبت نام کردید!!!
از اونجایی این حرفو میزنم که حتی یوزر و پسوورد رو هم نگرفتید و حتی اینقد مطلع نشدید که بدون یوزر و پس نمیشه متصل شد
من میخوام 512 بگیرم.ولی پیش دانشگاهی ام.گیر که نمیدن برای سرعت؟
راستی میتونم انلاین pes12 رو بازی کنم؟
پیشاپیش بابت جوابتون ممنون
سرور تهران
سرور نیویورک:
اینم تست اسگید من واسه چند ثانیه قبل
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
راستش من فکر نکنم 512 رو که بدن ..... من دانشجوی مهندسی کامپیوتر هستم 256 به زور دادن ، میگفتن باید دانشجوی فوق باشی وگرنه نمیشه ، دیگه با کلی اصرار و خواهش و اینکه رشتم مرتبط با اینترنت هستش بهم 256 دادن.
البته بستگی به مرکز مخابراتیتون هم داره ، ولی 512 رو بعید میدونم اما ایشاالله که بدن
Last edited by MESHKIPOSH; 15-03-2012 at 12:08. دليل: غلط املایی اسرار ( اصرار درسته )
قصد عیب جویی ندارم اما اصرار با صاده نه سین خوب به همین بهونه یه تستم میزارم بعد از قطعی های یک ماه پیش یکی دو کیلو بایت سرعتم بهتره
ضمنا جناب مشکی پوش بعد از چند پست وضعیت کاربری شما به پروفشنال تغییر کرد
سلام دوست عزیز
متاسفانه باید بگم محاله
به شما 128 میدن و اگر احیانا تو خونه دانشجو یا کارمند داشته باشید با خواهش و تمنا 256
اصلا رو 512 حساب نکن ولی خب میتونی تلاش بکنی
در زمین pes بازی کردن هم بگم خیلی توقعت زیاده!!!
شما اگر مشکل سرعت هم نداشته باشی با این پینگی که اینرتنت ایران داره عمرا نشه pesبازی کرد
پینگ بنوعی اختلاف زمای بین شما و سروره. یعنی اون مدتی که ارتباطتون طول میکشه. برای فوتبال بازی کردن انلاین باید دستورات بسرعت منتقل بشه. توجه کن سرعت انتقال یه چیزه حجم انتقال یه چیز دیگه
درود
خوب ما هم تقریبا یه دو هفته ای میشه مثلا حضوری رفتیم برای ثبت نام اینترنت پرسرعت از مخابرات, منتها اینا گفتن ما پورت خالی نداریم و یه چند ماه زمان میبره و بعد تعطیلات!
برا مناطق دیگه هم الان اینطوری شده یا فقط مخابرات ماهست که همه چیش لنگ هست؟
مخابرات من پیام نور است از شانس ما دم نوروز بی اینترنت هستیم
من از دست این مخابرات چیکار کنم؟
خب خودتون مقصرید که زودتر اقدام نکردید
طرف شما خیلی شلوغ پلوغه و برا همین اکثر آی اس پی ها اسم منطقه شما رو میارن و میگن حتی اونجام پورت داریم
بهرحال کاش میگفتید اسمتون رو تو نوبت بذارن وگرنه بعد از عیدم چیزی عایدتون نمیشه
منظورم با همون کپی کارت دانشجویی بودولی نامه نگاری نیاز نبود . البته در مورد یوزر پسورد ، حق با شماست ، من که چیزی نمی دونستم ، طرف هم چیزی به من نداد ، فقط شماره ی گوشیم رو گرفت . ( احتمالا از اون طریق بفرستن ) . راستی چطوری میشه فهمید ADSL فعال شده رو خط ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)