همون بهتر که رفت! همین شاغلام رو سرمربی میکنیم. هم ایرانیه و هم اینکه میدونه آبگوشت و کله پاچه و سیرابی چیه!!
بله
خير
همون بهتر که رفت! همین شاغلام رو سرمربی میکنیم. هم ایرانیه و هم اینکه میدونه آبگوشت و کله پاچه و سیرابی چیه!!
دوست عزیز اگه اهل خبر باشی حتماً شنیدی که رده بندی فیفا درست نیست و حقه تیمها رو با توجه به بازی ها خوب نمیده مثل ایتالیا و مثلا ژاپن و کره جنوبی یا بحرین که مطمئناً از ایران بهتر و حرفه ای تر هستند
چرا تیمی مثل ژاپن که از همه نظر در سطح عالی هستش در رده بندی فیفا نفر سوم یا دوم آسیا و پایین تر از ایران در سطح جهانی باید باشه خنده دار هستش نه
پس بهتر بود یزره فکر میکردی در مورد عنوان تایپت بعد پست میزدی رفیق
هر چی باشه استقلال شانس پرسپولیس رو نداره که!!!!!!!!
بحث رو به اونجا نکش که فعلا تو بازی رو در رو بردهای ما بیشتر بوده.خدا وکیلی وقتی امضای x_fashist_x رو میبینم و عدد 6 مقبال نام برزگ پرسپولیس حال میکنم!
یادتون که نرفته استقلالیا؟ سال 1352 بود 6-0 خوردینش تا ته!
javadi جان تو جدید ترین رده بندی ایران الان سوم و ژاپن و استرالیا ,اول و دوم هستند.چرا تیمی مثل ژاپن که از همه نظر در سطح عالی هستش در رده بندی فیفا نفر سوم یا دوم آسیا و پایین تر از ایران در سطح جهانی باید باشه خنده دار هستش نه
بابا اصلا فیفا کیه اینم ماله خبرگزاری موثق باشگاهشون هست.
بازهم در جستجوی سرمربی كلمنته نمی آید
فدراسیون فوتبال ایران با مربی اسپانیایی به توافق نرسید .
به گزارش شبكه خبر ، خاویر كلمنته در گفتگو با خبرگزاریهای مختلف خارجی اعلام كرد حاضر نیست بندی را به قراردادش بیافزاید كه بر اساس آن مجبور باشد در ایران اقامت كند.
فدراسیون فوتبال ایران از كلمنته خواسته بود بندی را به قراردادش اضافه كند كه بر اساس آن تنها دو بار در سال با اجازه فدراسیون بتواند به مرخصی برود .
علی كفاشیان رییس فدراسیون فوتبال هم در گفتگو با شبكه خبر گفت : بخت كلمنته برای سرمربیگری تیم ملی ایران بسیار كاهش یافته و فدراسیون از امروز گزینه های داخلی و خارجی مد نظر خود را مورد بررسی قرار خواهد داد .
كفاشیان افزود : هنوز نام هیچ فردی برای هدایت تیم ملی مطرح نیست و گزینه های متعددی مد نظر فدراسیون هستند .
حالا اگه هم فتح الله زاده ، جریمش کرده باشه، فیروز میگه خودم خودمو جریمه کردم!
خب اینکه از همون روز اول معلوم بود!
ما سطحمون اندازه همین قلعه نوعی و امثال اونه!!!!!
خدایی مربی سابق عراق خیلی خوب بود سپاهان زد تو گوشش بردش
اینم پستی که تو انجمن گیگا پارس دیدم. خدا رو شکر این دیگه بی طرفه.
در آخرين رده بندي برترين تيم هاي باشگاهي جهان، اين تيم 62 پله بالا تر از رقيب ديرينه خود قرار گرفت.
در اين آمار كه شب گذشته از سوي فدراسيون جهاني منتشر شد، استقلال در رتبه 210 قرار گرفته است. بر اساس همين آمار، پرسوليس در اين رنكينگ، موفق به كسب جايگاهي بالاتر از 272 نشده است.
استقلال اكنون با 26 امتياز در رده هشتم جدول رده بندي ليگ برتر قرار دارد و پرسپوليس با 39 امتياز صدرنشين است
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم تاپیک رو عوض کنید بذارید بالاترین جایگاهی که ایران با قلعه نوعی یا دایی یا قطبی بدان دست پیدا خواهد کرد چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!
کلمنته را خدا بیامرزد و فدراسیون را خدا نیامرزد و البته شخص علی آبادی!!!!!!!
نه دوست من ، ما سطحمون اندازه مربي از كار افتاده پروازيه خارجيه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)