تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 339 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تماشاچیا شعار می دادند:
    اه اه اه اه عادل فردوسی پور
    شایدم هه هه هه هه ..!!!
    که فردوسی پور هم یه لحظه خندش گرفت!!
    نمی دونم جریانش چی بود؟؟
    همون اه اه اه اه درسته فردوسی پور دقیقا زمانی که داشت از رحمتی انتقاد میکرد ( به خاطر شروع مجددی که خراب کرد و عادل گفت خودش رو به لنگیدن میزنه ! ) تماشاگران شروع به سردادن شعار کردند و باعث خنده ی عادل شد ( انگار که تماشاگران میشنیدند عادل داره چی میگه ! )

یه نقد از این تیم الاتفاق بزارید ببینیم تیمش چطوره؟
    والا نکات زیادی از این تیم در دسترس نیست ، جز اینکه برانکوی خودمون سرمربیشه و فعلا در رده ی چهارم لیگ عربستانه ( با تیم اول اختلافش 5 امتیازه ) ،

خط دفاعی بسیار خوبی داره مثل همه ی تیمهای برانکو و مشترکا با تیم صدر نشین لیگ عربستان یعنی الشباب کمترین گل خورده رو در کل لیگ داره یعنی در 19 بازی 13 گل دریافت کردند و 34 گل زدند ،

12 برد ، 6 مساوی و یک باخت هم حاصل کارشون تا اینجا بوده در لیگ /

به نظر میاد که با توجه به تفکرات برانکو ، استقلال روز سختی رو خواهد داشت از لحاظ ایجاد موقعیت گل به خصوص در نبود جباری ، بنابراین فکر میکنم استقلال باید روی سرعت حیدری و شریفات و برهانی برنامه ریزی بکنه برای این بازی /

2. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

میلاد و مجتبی به این بازی می رسن؟

راستی تاریخ دقیق بازی کی بود؟

4. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

انشاالله که استقلال بازی با الاتفاق رو هم با حمایت هوادرا و بازی خوب خودش برنده میشه.چون اونجا بحث آبی و قرمز مطرح نیست و بحث تقابل تیمی از ایران با تیمی از اعراب در میونه.
    یادش به خیر یه موقعی وقتی کمتر گرفتار بودیم بازیهای آسیایی که توی آزادی بود رو با دوستان استقلالی از نزدیک میدیدم.اگه استقلال بازی داشت همه میشدیم طرفدار استقلال.اگه هم پرسپولیس بازی داشت همه میشدیم هوادار پرسپولیس.
    کاش میشد الان هم هوادارای دو تیم با هم همدست بشن تا کلک تیمای دیگه رو توی آزادی بکنن.
    Last edited by Sub007; 10-02-2012 at 22:35.

6. 9 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دلیل این همه وصدوم تو این فصل چیه ؟میدونمبازیا فشردس اما خوب مگه اینا اون مربی المانیرو برا تمرین و بدنسازی نیوردن پس چرا خوب بدن سازی نکردن؟

8. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مثل اینکه از صف تبریک جاموندم منم این برد شیرینو به همه استقلالیا تبریک میگم ، تیم عالی بود بردم حقش بود ، ایشالله بازی بعدی رو هم میبریم همینطوری یه کله میریم تا قهرمانی

10. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

خب
    منم سلام و عرض تبریک که همراه با ولادت پیامبر عزیز بود
    ممنون از بچه ها که خیلی زحمت کشیدند به غیر از اون ... به اسم شریفات که اصلا فوتبال هم بلد نیست
    بازی نفت سر تیم رو برید
    بازی پرسپولیس سر تیم رو برید
    خدا رحم کرد که این بازی جلو بودیم وگرنه اینم باید به اسم اون تموم میشد
    اخه نمیدونم این پرویز خان از چی این به اصطلاح بازیکن خوشش میاد ؟؟؟
    کسی که فقط بلده توپ رو برداره و یک مسافتی بازیکن روبروش رو جا بذاره که بهش نمیگن بازیکن

نه دریبل بلده نه پاس نه شوت نه سانتر
    بازی پرسپولیس هر چی توپ برد میبرد جلو دروازه و تقدیم میکرد به حریف
    این بازی هم از دادن 2 دا پاس صحیح عاجز بود ، تک به تک هم که از توپ شوتتر بود

سه چهار سالی بود که امیر بادی تیم رو به فنا داده بود
    هر کی پا میشد جا میذاشتش ، تمام باخت های ما به پیروزی از جاماندن اون بود
    زیاده زیاد در خدمت تیم نبود و بیشتر توپوق میزد ولی امیر خان بهش علاقه داشت
    امسال که نیکمت نشین شده ، هر وقت به بازی میاد از جان و دل مایه میذاره
    این شریفات رو هم باید اصلا بازی ندن تا کمی قدر بدونه که استقلال تیمی نیست که 40 هزار برای بازی بیان و اونوقت اقا از دادن یک پاس سالم هم عاجز باشه و مشکلی نباشه
    بازیکن خوب در حد استقلال که نباید فقط تیز و سریع باشه و هیچ مشخصه دیگری نداشته باشه
    این بنده خدا چون قدش کوتاهه تیزتره و زودتر از بازیکن روبروش رد میشه و با یک اشاره کوچک هم میوفته زمین ، خداییش این رو بهش میگن بازیکن ؟
    مگه ما بازیکنانی در این حول حوش و با این مشخصات نداشتیم ؟
    سیروس دین محمدی ، روانخواه ، اونا اینجوری بودند ؟ یک چهارم روانخواه هم نیست

شما اقا ارش رو ببینیند ، خداییش دقیقه نود هم مثل دقیقه اول داشت میدووید
    این رو بهش میگن غیرت استقلالی

12. 3 کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بازی خوبی بود ...

نیمه اول بازی تا قبل از گل کاملا دست استقلال بود و فقط زیاد موقیعت گل نداشتیم ولی روی کار خوب زندی ، ساموئل و خسرو گل کلاسیک قشنگی رو زدیم ...

نیمه دوم مثل نیمه دوم با سایپا تیم بهتر شده بود ... برهانی خوب توی کارهای گروهی شرکت می کرد و با گذاشتن امیرابادی توی پست دفع چپ از اون ناحیه هم حمله های خوبی رو داشتیم ؛ فکر کنم اصلی ترین دلیل بازی ندادن حسینی هم اگه مصدوم نبوده باشه همین بوده ... جناح راست ذوبی ها اسیب پذیر بود و حسینی که توی کارهای دفاعی خیلی خوبه ولی توی فاز حمله از امیرابادی ضعیف تره...

ترکیب هم به نظرم خوب بود ولی می شد به جای یرکویچ از همون اول از شریفات استفاده کنیم مثلا .

ارایش تیم در ابتدا به نظر 4-2-3-1 می امد ولی در عمل می دیدیم که 4-4-2 بازی می کنیم و ساموئل هافبک چپ بود و ارش و یرکو مهاجم .

در هر صورت مبارک باشه این برد دلچسب ... حالا باید منتظر الاتفاق باشیم .. مطمئنم که الاتفاق رو هم به اتفاق این تماشاگرا می بریم .

امروز گل کاشتید دمتون گرم... البته توی بازی با اتفاق باید پر کنیم ورزشگاه رو ها!

14. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردو به همه تبریک میگم
    بازیه خوبی بود و بعدا باید مفصل در موردش صحبت کنیم

تماشاگرها از کجا فهمیدند که عادل چی گفته؟؟
    شعارا برای این بود که فهمیدن گزارشگر عادل هستشو از جزئیات حرفاش با خبر نبودن.یه اعتراض کلی به عادل بود.البته عده ای هم که گوشیشون تلوزیون داره گزارشو میشنونو احتمال داره بعضیا از صحبتهاش با خبر شده باشن ولی اکثرا نمیدونستنو به خاطر دل پرشون از عادل بر ضدش شعار دادن.چون شعارا از وقتی شروع شد که دیدنش......یه همچین اتفاقی پارسال تو بازی با راه اهن هم افتاد که باعث شد یه مدت حواسشو جمع کنه

در مورد الاتفاق سروش جان اطلاعات اصلیرو داد اما منم یه چند تا نکترو اضافه کنم
    یه مهاجم ارژانتینی دارن به نام سباستيان تيقالي که سر زن و شوت زنه و سابقه بازی در اورتونو داره که در ضربات ایستگاهی خیلی فرصت طلبه و ضربه سر میزنه.....
    یه هافبک برزیلی دارن به اسم لازرونی که اونم سابقه بازی در فلامینگو را داره و بازیسازشونه
    یه مدافع بلند قد برزیلی هم دارن که سابقه بازی در سائوپائولورو داره که میگن خیلی هم باهوشه و به خوبی از دفاع بازیسازی میکنه و بالاتر ازش خیلی خیلی سخت میشه ضربه سر زد....
    در کل هم بازیکن سرعتی و تکنیکی زیاد داره و هم بلند قد و سرزن

16. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من اخرش نفهمیدم فردوسی پور استقلالیه یا پرسپولیسی یه بار پرسپولیسی ها میگن استقلایه و برای پرسپولیس حاشیه سازی میکنه و... و حالا شما استقلالی های عزیز میگید که پرسپولیسه
    فکر کنم باید یه نظر سنجی تو نود بذاره و بگه بنظرتون من استقلالیم یا پرسپولیسی
    بیچاره شایدم بی طرف باشه
    من شکلک هام خرابه نمیتونم بذارم نمیدونم چرا

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت داداشای استقلالیم
    مهمون نمیخواین؟
    من پرسپولیسیم ولی خوشحالم که دیروز استقلال برد،بردتونم بهتون تبریک میگم
    انشالله بازی الاتفاقم با یه برد شیرین و پرگل پشت سر بذارین که روی این سوسمار خورا کم شه
    خداییش من بازیای استقلالو نگاه نمیکنم و اگه راستشم بگم تو هر بازی بیشتر دوس دارم استقلال امتیاز از دست بده(که البته درکم میکنین دیگه،شمام همین علاقرو نسبت به تیم ما دارین!!) ولی بازیای استقلال تو آسیارو مثه تیم خودم دنبال میکنم و حتی بالا پایین میپرمو حرصو جوش میخورم،حتی بیشتر از پسر دایی استقلالیم،دست خودم نیس،نمیدونم چرا
    خلاصه این همه حرف زدم تا بگم بازی الاتفاق تیمتونو تنها نذارین،خود برانکو هم گفته تنها چیزی که مارو از تیمهای ایرانی میترسونه تماشگراشونه
    انشالله تو بازی مهم هفته دیگه،بتونم تو استادیوم ملاقاتتون کنم
    ببخشید که وقتتونو گرفتم
    به امید موفقیت تیم های ایرانی تو آسیا

19. 8 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •