دوست عزیز اگه فیبر هستی ، از مخابرات سرویس ننننگیر که میره توی پاچت. من الان پشیمونم که چرا وایمکس نگرفتم چون سرعت وایمکس مثل مخابراته فقط پول مودمش زیاده
حتما در مورد وایمکس فکر کن.
دوست عزیز اگه فیبر هستی ، از مخابرات سرویس ننننگیر که میره توی پاچت. من الان پشیمونم که چرا وایمکس نگرفتم چون سرعت وایمکس مثل مخابراته فقط پول مودمش زیاده
حتما در مورد وایمکس فکر کن.
میگم نکنه این حجم کم کردن ها فقط مال بعثتی ها باشه . یه امار بگیرین کسی هست که طرح جدید داشته باشه و ازش دزدی بشه ؟
شما هم فیبر نوری با طرح طلایی هستی؟؟
من شبها سرعت دانلودم از 12تا2 حدود 40 است وبعد از ان حدود 100.
نه داداش از این خبرا نیست من سال هاست وایمکس ایرانسل دارم مفت نمی ارزه من الان مودم رو انداختم یه گوشه استفاده نمی کنم
قیمت ها گران
سرعت ها افتضاح در حد .. (نگم بهتره)
انتن دهی متغیر باید نزدیک پنجره باشی
از نظر سلامتی (امواج رو میگم)
ضریب یک به هشت واقعی
مثلا سرعت یک مگ حتی اگر بشه 10 کیلو بایت زنگ بزنی پشتیبانی میگن طبق قانون چون یک به هشت هست اصلا اشکال نداره
ساعات رایگان که اصلا حرفشو نزن از 2 شب به بعد ..با دایل اپ
اصلا نمی صرفه
Last edited by rtmreza; 14-05-2013 at 19:25.
تعرفه ها خیلی فرق کرده. الان یکساله میده 40 هزار تومن البته سرعت پایین
مبین نت الان داره با ضریب اشتذاک 1/4 میده
من طرح طلایی دارم 4 گیگ دانلود شبانم کم شده بود 2 بار زنگ زدم پشتیبانی بعد از 5 روز پس دادن.
نه من طرح نقره ای ام فقطم میتونم از مخابرات بگیرم قبلا سرعت دانلود روزانه بین150-190 بود وشبانشم خوب بود از1گیگ تا3.4 گیگ دانلود داشتم
لینکی که معرفی کردم لینک پر سرعتیه پس واقعا برای خط شما محدودیت گذاشتند که اینجوریه
سلام .. من موندم بعثتمو تمدید کنم یا برم یه طرح دیگه 64 تومن واسه بعثت زیاده خوالبته شبا رایگانه خوبه
من موندم
پیشنهادتون چیه؟
![]()
عزیز حتما طرحت رو عوض کن
به دلایلی که بهت می گم
1)سرعت دانلودش آشعاله بیشتره شب ها
2)وقتی می خوای حجم اضافه بخری مثل طرح های دیگه که هر چی بیشتر بخری تخفیف میگیری نیست هر گیگ 4200 تومان ازت می گیره حتی اگه 100 گیگ بگیری ولی طرح های دیگه تا 5 گیگ 4200 از 5 گیگ تا 10 گیگ 3000 تومان و از 10 گیگ به بالاتر هر گیگ 2000 تومان برات حساب می کنه
3) من الان دو هفته ای هست که طرح طلایی دارم سرعت دانلود شبانه اش اصلا پایین نمیاد روی 150 تا 200 متغیره که بازم خوبه
یک پیشنهاد زنگ بزن 2020 بگو این طرح جدید که به مناسبت روز مخابرات گذاشتن چه جوریاست (سرعت . ساعت دانلود رایگان شبانه.قیمت هر گیگ اضافه ) اگه خوب بود بگیر
اگه فیبر نوری هستی طرح طلایی نگیر که به بلای من و دوست عزیزم ulsss دچار می شی به جاش طرح نقره ای بگیر که پهنای باندش 1.5 مگ هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)