به نظرم طبیعی
از برنامه battery wear میتونی استفاده کنی
به نظرم طبیعی
از برنامه battery wear میتونی استفاده کنی
مبارکه
اگه شما از باتری استفاده میکنین به خاطر کمترکردن مصرف برق سیستم به صورت اتوماتیک درمواردی که نیاز به گرافیک بالا نداشته باشین سوییچ میکنه روی کارت گرافیک ضعیفتر یا همون intel .حالا اگه دوس نداری اتوماتیک باشه میتونی با کلیک راست روی دسکتاپ و انتخاب گزینه configure swichable graphic > و برداشتن تیک automatically select power saving gpu when on battery سیستم اتوماتیک رو خاموش کنی
سلام دوستان
من بعد از کلی بالا . پایین کردن تصمیم گرفتم 6177 بگیرم کسی این مدل رو داره مشکل خاصی نداره
یه چیز دیگه این مدل تو سایت hp رمش 6 هست ولی من تو فروشگااه های اینترنتی دیدم رمش 4 زده این یعنی 2 گیگ رو ازش برداشتن
یا من اشتباه میکنم اگه این طوری هست مشکلی نداره.
اگه کسی قیمت کف بازار رو داره یا فروشگاه مطمئنی سراغ داره ممنون میشم بگه
البته اینم بگم که انتخاب دوم من 6080
اي بابا چرا حرف ميذاري تو دهن ما![]()
كي گفتم كيفيت لپ تاپ hp بد هست من گفتم به خاطر نداشتن گارانتي معتبر خريدنش ريسكه
دوستان عزیز سلام . طبق اون چه که شما گفته بودید صفحه را با پینت مشکی کردم و خوب بازررسی کردم ولی متاسفانه یک نقطه کوچک پایین صفحه نمایش روشن بود و بعد که در دسکتاپ هم دقت کردم همان نقطه تقریبا سفید رو داشت به نظر میرسد پیکسل سوخته باشد درست است ؟ اگر بله آیا این ممکن است زیاد شود ؟ اگه نیاز است زودتر تعویضش کنم لزومی دارد برای این نقطه کوچک تعویض شود (گارانتی تعویض دارد ) خیلی حال گیری شد .. اگر میتوانید در مورد سوال پاسخم را به سرعت دهید که واقعا نیاز دارم برای تصمیم . خیلی خیلی دستتون درد نکنه .
اگه بتونی با گارانتی تعویض کنی که خیلی خوبه بستگی به نوع گارانتیتون داره .یه گارانتی که من دیدم 3 پیکسل به بالا اگه سوخته باشه تعمیر میکنه
اکثرا من تو سایتهای ایرانی فروش لبتاب که نگاه میکنم اشتباه میبینم اما ممکنه 6177 دوتا کانفیگ داشته باشه هم 4گیگ هم 6 گیگ
بعید میدونم ازش رم بردارن
خودم 6090 دارم
Last edited by nightvision; 06-09-2011 at 21:12.
سلام دوستان
من کل تاپیک 6090 رو خوندم میخوام یکی دو روزه یه لپ تاپ بخرم
نظرم رو مدلای dv6t-6100 و dv6-6199 اچ پیه
فرقشون چیه؟
شما کدومرو صلاح میدونید
کدوم یک از این مدلا بلوری لایت اسکریب دارن؟
رم 6199 تا 8 گیگی ساپورت میکنه ولی 6100 تا 16 درسته؟
در ضمن نظرتون نسبت به GX680 ام اس آی چیه؟
ممنون میشم زود جواب بدید
کارم اورژانسیه![]()
به نظر من Gx680 نخر
حالا بین h pهر کدومو که دوست داری بخر ولی پیشنهاد من 6100
کسایی که میگن gx680 نخرم میشه با دلیل بگن چرا
فقط فوری میخوام
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)