تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 303 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت bahraniss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز با مشکلی مواجه شدم لطفا کمک کنید.بنده دو سال پیش مدل 40D6600 رو از دبی گرفتم در قسمت تنظیمات مخفی با دستورات داده شده وارد شدم قسمتی به نام hospital mode وجود داشت و هتل مد نداشت.تمامی تنظیمات رو انجام دادم ولی منوی دیجیتال اضافه نشد.گزینه local set هم غیر فعال است از تمامی ترفندهای ذکر شده هم استفاده کردم فعال نشد.لطفا راهنمایی کنید...
    Last edited by bahraniss; 04-11-2013 at 11:35.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز با مشکلی مواجه شدم لطفا کمک کنید.بنده دو سال پیش مدل 40D6600 رو از دبی گرفتم در قسمت تنظیمات مخفی با دستورات داده شده وارد شدم قسمتی به نام hospital mode وجود داشت و هتل مد نداشت.تمامی تنظیمات رو انجام دادم ولی منوی دیجیتال اضافه نشد.گزینه local set هم غیر فعال است از تمامی ترفندهای ذکر شده هم استفاده کردم فعال نشد.لطفا راهنمایی کنید...
    دوست عزیز
    باید از مطلب زیر استفاده کنید که کامل تست شده است
    با این روش هم دیجیتال هم فارسی ساز و هم ساعت زمانی epg سیستمتان برای کانالهای دیجیتال فعال می شود بطور کامل و بدرستی عمل کنید تا نتیجه کامل را بگیرید
    به این تایپیک بروید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و برای دانلود فریمورتان به این سایت بروید
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

يه سوالي داشتم قسمت front color مربوط به چيه؟ در مقابلش گزينه n/a نوشته شده به چه معنيه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    ظاهرا تلویزیون شما مشگلی ندارد و اگر تغییر جزی کرده می توانید از منو --->:تصویر میزان رنگ و روشنایی و کنتراست را مطابق سلیقه خود تان تنظیم کنید.
    ممنون از راهنماييتون ، جناب متين پور آيا نياز به فكتوري ريست و eprom reset هست؟ يا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    ساعت كاركرد

منوی مخفی که بازشد
    به منويcontrol وزيرمنوي suboptions بريدروبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو بایدنوشته باشه

از شما ممنونم. انجام شد و دیدم. سوال دوم من این هست که آیا با ریست فکتوری این ساعت صفر میشه و date Purchase هم تغییر میکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یه تغییری تو Service Menu انجام دادم
    حالا یه مشکلی پیش اومده
    توی صحنه های تاریک نور تلوزیون میاد پایین توی صحنه های روشن تور تلوزیون میره بالا :|
    یعنی اگه صحنه تاریک باشه دیگه هیچی نمیبینیم :|
    مشکلش چیه؟
    میشه با ریست فکتوری درستش کرد؟
    بعد این که چطور میشه ریست فکتوری کرد؟
    مدل تلوزیون هم Sumsung 46" 5500 LED
    ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از شما ممنونم. انجام شد و دیدم. سوال دوم من این هست که آیا با ریست فکتوری این ساعت صفر میشه و date Purchase هم تغییر میکنه؟
    دوست عزیز
    با ریست فاکتوری خیر ولی با ریست svc و یا ریست eeprom ساعت کار کرد پنل صفر می شود ولی قاعده دارد.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون ، جناب متين پور آيا نياز به فكتوري ريست و eprom reset هست؟ يا نه؟
    دوست عزیز
    در این مورد ریست فاکتوری تاثیری ندارد ولی ریست eeprom تلویزیون تان را به روز اول بر می گرداند که البته با قاعده و دستورالعمل خاص خودش که می توانید آموزش آن را از این تایپیک و مطلبی که با رنگ قرمز مشخص شده پیدا کنید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من یه تغییری تو Service Menu انجام دادم
    حالا یه مشکلی پیش اومده
    توی صحنه های تاریک نور تلوزیون میاد پایین توی صحنه های روشن تور تلوزیون میره بالا :|
    یعنی اگه صحنه تاریک باشه دیگه هیچی نمیبینیم :|
    مشکلش چیه؟
    میشه با ریست فکتوری درستش کرد؟
    بعد این که چطور میشه ریست فکتوری کرد؟
    مدل تلوزیون هم Sumsung 46" 5500 LED
    ممنون
    دوست عزیز
    در همان منوی سرویس و در قسمت option آیتم ریست فاکتوری است و می توانید از آنجا انجام دهید و یا در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
    و اگر می دانید چه آیتمی را تغییر دادید آن را به حالت اول برگردانید
    و اگر با کابل hdmi تلویزیون تماشا می کنید و این مشگل را دارید از این مسیر بروید
    منو---> تصویر ---> گزینشهای تصویر ---> ok کرده و آیتم سطح سیاه hdmi را روی کم بگذارید و یا از منو -->تصویر ---> تنظیم مجدد تصویر را بزنید.و در آخر اگر همه این راه ها را رفتید و اثری نداشت به این تایپیک رفته و
    ریست eeprom کنید تا تلویزیون تان را به روز اول بر گرداند که البته با قاعده و دستورالعمل خاص خودش که می توانید آموزش آن را از این تایپیک و مطلبی که با رنگ قرمز مشخص شده پیدا کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ال ای دی 46 سامسونگ مدل es6950 چند روزه که وایفای و کلا ارتباط اینترنتش مشکل پیدا کرده
    قبلا هرگز مشکلی نبود
    اما الان چه مودم رو با کابل وصل کنم چه بصورت بی سیم، تلویزیون اصلا نمیتونه مودم رو بشناسه
    وقتی روی تنظیمات شبکه میرم و میخواد وجود مودم رو اسکن کنه بعضـــی وقتا (به ندرت) اسم مودم رو روی تصویر میبینم ولی قبل از اینکه فرصت برای انجام کاری باشه در کسری از ثانیه از کل منو میپره بیرون و باید دوباره با دکمه ریموت منو ها رو باز کنم!
    با کابل که وصل میکنم حتی همین شناسایی چند لحظه ای هم نمیاد
    لطفا راهنمایی کنید که چرا اینجوری شده؟ با تشکر
    Last edited by Arsenal-4ever; 08-11-2013 at 15:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •