تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 507 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پست بالا رو خودندم یاد بچه پسر داییم افتادم 3 سال پیش سر خونمون یه قالیچه آوردن.بعد چند سال یه مهمونی بود خونمون لیوان آب از دستم افتاد رو قالیچه .جلو اون همه مهمون برگشته میگه این فرش ما آوردیم چرا مواظبش نیستی حالا خوبه 6 سالشه فقط!!!
    جلوی بچه ها هیچ کار خلافی نباید کرد مثل چی بگم تو ذهنشون اون اتفاق و ثبت و ضبط میکنند فردا بر علیه خودت ازش استفاده میکنند.

2. 10 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

توی دانشگاه سعی کنین مواظب رفتارتون باشین!!! که بهتون نخندن...
    چند وقت پیش، من رفتم تو سایت دانشگاه و یه گروهی نشسته بودن داشتن کار میکردن کلا یه کلاس بودن ولی استاد نداشتن.... من باهاشون هماهنگ کردم/اجازه گرفتم گفتم که ببخشید جناب من یه چند لحظه از سیستم ها استفاده بکنم البته سوالی نبود و فقط یه جورایی اطلاع دادم بهش... ولی اون گفت که من... من خودم دانشجوم والا و بعدشم همشون زدن زیر خنده....
    منم خندیدم و با صورتی سرخ ولی جوابش رو دادم که من به خاطر اینکه گروه بودنی سر کلاس احترام گذاشتم و اطلاع دادم وگرنه بعد زا چند ترم اساتید دانشگاه رو می‌شناسم....
    فک کنم همه لیاقت احترام گذاشتن رو نداشته باشن؟!! و فقط باید سرمون رو بندازیم پایین و کارمون رو بکنیم!!!!

درود.
    البته بستگی به محیط و شرایط هم داره. من توی کارگاه شبکه یک کلاسی برای تدریس داشتم تابسـتون..
    چون دانشجو ها هم دختر و هم پسر بودن معاون دانشگاه ازم خواست که همیشه موقع کلاس در کــارگــاه
    رو باز بزارم.
    از طرفی چون تابستون بود هوا هم گرم بود نمیشد در رو ببندی..

خلاصه هرروز ما یک مساله ای داشتیم با افراد متفرقه... دانشجوهای متفـــرقه میومـدن جلــوی کلــاس و
    خیال میکردن استفاده از کارگاه برای عموم بلامانع هستش و بدون اینکه حتی سوال کنن میــرفتن یکراست
    میشستن پای سیستم.. و تمرکز من و تموم بچه هارو به هم میزدن.
    حال درنظر بگیرین من دارم پای وایت بورد آموزش میدم و همه ی بچه ها دارن گوش میدن ، یکی بدون اینکــه
    حتی اجازه بگیره میره میشینه پای سیستم ، وقتی هم بهش میگی دوست عزیز کلاس عمومی نیست یه
    چیزی هم ازت طلبکاره ....!!!
    از دوساعت کارگاه شبکه که در اختیار ما بود هرروز حداقل نیم ساعتش صرف جار و جنجال با اینو اون میشد..

4. 8 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از ما که گذشت ولی یه تجربه 100 در 100 واقعی
    امتحان های مهمتون رو به شب امتحان نندازید چون اگه از بچگی تا الان هر شب ساعت 2 شب می خوابیدید شب امتحان ساعت 8 شب خوابتون میگیره

6. 15 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

1- همیشه میگن دوستان خوب تو روزهای سخت شناخته میشه که واقعا هم همینطوره چون بهم یه همچین چیزی ثابت شده! پس یکی از راههای شناخت دوست خوب از دوست های...همینه.دوستی که تو روزهای سخت بهتون کمک کنه و دستتون رو بگیره میتونه در زمره ی بهترین دوست های شما قرار بگیره!

2-اگه از اون افرادی هستید که تازه وارد یه مدرسه جدید یا دانشگاه جدید شدید و یه جورایی غریبه به حساب میاید سعی کنید تو همون روزهای اول که کسی رو نمیشناسید سنگین رفتار کنید یعنی منظورم اینه که با خندیدن های بی دلیل زمینه سوء استفاده بعضی از آدم ها رو فراهم نکنید چون یه سری ها هستن که دوست دارن به تازه واردها تیکه بندازن و...

3- کم کم داریم به فصل زمستان نزدیک میشیم مطمئنا سرماخوردگی و سرفه کردن به سراغ خیلی ها میاد! یه راه حل عالی و کم دردسر برای درمان سرفه استفاده از ترکیب عسل،آبلیمو و چای هست که خودم یه ماه پیش امتحان کردم و یه شبه سرفه من رو کاملا درمان کرد!
    برای این کار اول از همه داخل استکان یه مقدار کم آبلیمو و عسل بریزید و بعد چای رو هم اضافه کنید و این نوشیدنی رو شب قبل از خواب بخورید وقتی صبح بلند شدید متوجه میشید که سرفه کردن شما کاملا قطع شده!

8. 13 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان از فصل سرما و سرما خوردگی گفتن ...

تو دانشگاه و محیط های مشابه ای مثل کتاب خونه و ... وقتی میبینید یکی سرماخورده و کنارتون نشته بدون درنگ جاتون رو عوض کنید ، حالا اگر طرف دوست نزدیک و ... بود یک عذر خواهی کنید و اگر شرایط هم ناجور بود با یک بهونه جاتون رو عوض کنید ! عملا اگر طرف آدم فهمیده ای باشه اصلا نمیاد کنارتون بشینه یا درک میکنه اگر نارحت هم شد که اون درک و فهم لازم رو نداره پس اصلا مهم نیست ، باور کنید سلامت شما خیلی مهم تر از این حرفاست ...

رو همین ملاحظات هفته پیش کاملا منهدم شده بودم .
    Last edited by milad_gta; 03-11-2012 at 23:50.

10. 11 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

برای کسانی که سرما خوردن و آب ریزش بینی دارن بهترین راه آب نبات سرد هست. دارو خونه ها دارن.( با طعم های مختلف مثل اوکالیپتوس، نعناع و ...)
    دقیقا مثل آب نبات می مونه ولی به خاطر ترکیباتش خیلی خوب راه تنفس رو باز میکنه.
    سر کلاس و محل کار به جای اینکه دستمال کاغذی دستمون باشه و هی دماغمون رو بالا بکشیم ، این آب نبات سرد عجیب جواب میده

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

قبل این که فیلم بزارین با فامیل ببینین حتما چک کنید گوشه موشه نداشته باشه...
    ما یه بار خیلی بچه بودیم مردعنکبوتی اومده بود ندیده گذاشتیم جلو بابا، کلی خیت شدیم !

13. 8 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با عرض معذرت
    من متاسفانه با شما موافق نیستم
    به نظر من این کار خودخواهی هستش و دور از روابط اجتماعی هستش

15. این کاربر از nikaien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

محکم و قاطع حرف بزنبد

نزارید بفهمن نقطه ضعفتون کجاست

همیشه لبخند به لب داشته باشید

17. 13 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سعی کنید صبور باشید ولی جایی که صبرتون لبریز شد دیگه نعلل نکنید و ناگهانی باشید
    یکی از دوستان بعضی مواقع ( چون اخلاقش اینطوره دست خودش نیست ) جلوی چند نفر سرم داد کشید. من هیچی نگفتم و اونجا رو ترک کردم تا یه روز دیگه
    باز این قضیه 2 بار اتفاق افتاد، باز هم چیزی نگفتم، با اینکه تماشاچی ها می دونستن مثلا اشتباه از اونه و حق با منه ولی من سکوت کردم... و از اون فضا خارج شدم تا بعد...
    بار چهارم دیگه داشت میومد رو اعصابم، چون از بچگی با هم بودیم نخواستم جلوی مردم چیزی بهش بگم و مردم هم که منو یه آدم صبور و تودار ( تعریف رو داری! ) می شناسن، و اگه هر عکس العملی از من می دیدن تو بوق و کرنا می کردن که دیدید اون فلانی بود که اینقده آدم موتوشخصی بود، اله و بله
    بدون خداحافظی و حتی یک کلمه حرف اضافه رفتم بیرون و یک sms دادم با این محتوی :
    از آدمها بگذر، دلت را گنده تر کن، ناراحت این نباش که چرا جاده رفاقت با تو همیشه یک طرفه است، مهم نیست اگر همیشه یکطرفه ای، مهم نیست اگر همیشه تازیانه های روحی خورده ای، شاد باش که شاید چیزی کم نگذاشته ای و بدهکار خودت، رفاقت و خدایت نیستی ... خداحافظ برای همیشه...

و این شد که زمین و زمان رو خبر کرد تا با واسطه اون ها با من آشتی کنه ولی من دیگه ناگهان چقدر زود دیر شده بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •