تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 4105 اولاول ... 1341842242302312322332342352362372382442843347341234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر کسی برادر بزرگش به علت عمل قلب معاف شده باشه پدرش 60 به بالا باشه و برادر دیگه ایی نباشه معاف میشه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها منم آموزشی افتادم نیرو زمینی ارتش پاسداران دوستمم همونجا افتاده ما جفتمون مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) خوندیم فکر کنم بر اساس رشته بوده؟ کسایی که افتادن اونجا رشته شون چیه؟
    اره داداش براساس رشته هست مثلا ما تو اموزشی همگی بچه ها رشته تحصیلیشون یکی از رشته های برق معماری عمران حسابداری و یا مکانیک بود
    یعنی اگه الان دو ماه برم آموزشی، دوباره بعدا باید یک ماه دیگه آموزشی برم؟
    اره داداش شما دفعه ی بعدی که خدمت میکنی یه ماه اموزش میبینی و بعد درجه میگیری و تقسیم میشی البته قبلا هر چی خدمت کرده باشی جزوه خدمتت حساب میشه ها
    بازم مرسی!
    من شهری ام که فاصلم تا افسریه حدود 1.5 - 2 ساعته بازم نمی زارند برم ؟ اخه روزای دیگه نمی تونم 4 صبح پاشم برم طرف پادگان ماشین طرف ما این ساعت پیدا نمیشه !
    اگر یه جوری به جای این مرخصی ها پنجشنبه و جمعه رو می شد پیچوند امد خوب بود راستی پنجشنبه و جمعه از چه ساعتی مرخصی می دن ؟
    نه داداش واسه خاطر اینکه تو روزهای عادی مرخصی نمیری نمیان بهت دو روز مرخصی بدن پنچ شنبه دم ظهر بهت مرخصی میدن تا شنبه 0530 یا 0600
    سلام
    من افتادم نیروی زمینی ارتش نزاجا (پاسداران)
    چه جور جائیه؟؟
    تو صفحه های قبلی خیلی در موردش توضیح دادان ظاهرا جاش خوبه

3. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

بازم مرسی!
    من شهری ام که فاصلم تا افسریه حدود 1.5 - 2 ساعته بازم نمی زارند برم ؟ اخه روزای دیگه نمی تونم 4 صبح پاشم برم طرف پادگان ماشین طرف ما این ساعت پیدا نمیشه !
    اگر یه جوری به جای این مرخصی ها پنجشنبه و جمعه رو می شد پیچوند امد خوب بود راستی پنجشنبه و جمعه از چه ساعتی مرخصی می دن ؟
    به آدرست زیاد کار ندارن! یا باید تهرانی باشه ویا شهرستانی! اگه تهرانی هستی اکثر شبا میتونی بری خونه! وگرنه اگه جا باشه و نگهبان نباشی میتونی مثلا یه شب بری با هواپیما مثلا بندرعباس و صبح ساعت 5.30 برگردی پادگان!
    بطور کلی چه روزهای عادی بری مرخصی و چه نری مرخصی آخر هفته زمانش ثابته! پنج شنبه ساعت 12.30 تا 2.30 میتونی بری و اگه نگهبان نباشی شنبه صبح ساعت 5.30 بیای! اگه جمعه نگهبان باشی باید پنچ شنبه ظهر بری و جمعه فکر کنم 10 صبح پادگان باشی!
    نکته دیگه در مورد مرخصی اینه که اوایل زیاد نمیزارن بری بیرون و ظرفیت بصورت تصاعدی کم کم زیاد میشه! یعنی مثلا ممکنه هفته اول شبی به 10 نفر مرخصی بدن و هفته آخر به 80 نفر! البته به درصد نفرات گروهان!
    کلا نگران هیچی نباش! که عالیه! یعنی اگه آمار بقیه پادگانها رو بگیری متوجه این تفاوت میشی! بیخیالی طی کن و همش شوخی و خنده!
    3 روز اول رو هم نرو چون هنوز لیست ندارن هیچ کاریت نمیتونن بکنن! از آزار و اذیت 2-3 روز اول هم در میری!

5. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دم همتون گرم
    تو برگم زده ساعت 7 صبح باید پادگان مرکز استانمون باشم فکر نکنم بتونم بپیچونم نمی دونم حالا اونجا اتوبوس می گیرند می برند یا می زارند برگردیم خونه خودمون بریم ! شما نمی دونید ؟
    یه سری سوال نسبتا خنده دار هم داشتم تو 01 ارتش ، چند روز به یک اجازه می دن بریم استحمام)و اینکه از ساعت 4.5 به بعد اگه تو پادگان باشیم بی کاریم یا بازم می چزوننمون ؟ و سوال بعدی می زارند از زیر شلوار استفاده کنیم اونجا ؟
    تا سوال ها به جاهای باریک نکشیده من فعلا برم ممنون از همه

(پالایش شد )
    Last edited by asemuna; 29-05-2011 at 21:52.

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

کلید حموم رو میدن دست یک نفر و تقریبا هر شب میتونی بری!
    اگه بعد 4.5 کار خاصی نباشه از جمله تمیز کردن گروهان و جارو زدن برگها و کوتاه کردن چمن نه! میتونی بگیری بخابی! البته از خستگی!
    بهتون 2 تا آکشو میدن و شما هم میتونی هر چی خواستی با خودت ببری! فقط چند روز اول زیاد وسایل نبر تا ببینی اوضاع چطوریه! بعدش خودت متوجه میشی چی نیازه و میتونی بیاری!
    سوال باریک داشتی بیا تو پروفایل من تا بهت بگم!

8. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

يه سوال فني. گفته شد كه براي معافيت لازمه يه حساب سپه باز كنم. براي باز كردن حساب بايد به اسم خاصي حساب باز كنم (مثلآ براي كفالت و...) و يا خير به همون شكل معمول كه حساب باز ميكنيم و به اسم خودمون حساب باز ميكنيم هست.
    بعد از باز كردن حساب و ارائه ي شماره حساب به پليس +10 اون حساب براي خودمون ميشه يعني ميتوني خودمون ازش استفاده كنيم؟ يا خير؟
    يه توضيحي بديد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اره داداش شما دفعه ی بعدی که خدمت میکنی یه ماه اموزش میبینی و بعد درجه میگیری و تقسیم میشی البته قبلا هر چی خدمت کرده باشی جزوه خدمتت حساب میشه ها
    ممنون که جواب می دین
    یه سوال برام پیش اومد : بین آموزش و خدمت فرق قائل می شین؟
    یعنی اون یک ماهی که دوباره آموزش برم از کل 17 ماه کم می شه یا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

ممنون که جواب می دین
    یه سوال برام پیش اومد : بین آموزش و خدمت فرق قائل می شین؟
    یعنی اون یک ماهی که دوباره آموزش برم از کل 17 ماه کم می شه یا نه؟
    بله اون 1 ماه هم جز خدمت حساب میشه

12. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

يه سوال فني. گفته شد كه براي معافيت لازمه يه حساب سپه باز كنم. براي باز كردن حساب بايد به اسم خاصي حساب باز كنم (مثلآ براي كفالت و...) و يا خير به همون شكل معمول كه حساب باز ميكنيم و به اسم خودمون حساب باز ميكنيم هست.
    بعد از باز كردن حساب و ارائه ي شماره حساب به پليس +10 اون حساب براي خودمون ميشه يعني ميتوني خودمون ازش استفاده كنيم؟ يا خير؟
    يه توضيحي بديد
    سلام
    ببین شما میری بانک سپه میگی میخوام 1 حساب باز کنم برای سربازی
    شناسنامه و کپی شناسنامه باید همراهت باشه
    بعد کارمند بانک خودش کارا رو انجام میده
    حساب هم 1 حساب عادی هست که به نام شما باز میشه و 1 کارت عابر بانک هم بهتون میدن(البته کارت 1 هفته بعد از افتتاح حساب آماده میشه)
    همون موقع هم که حساب باز کردی بهت 1 برگه میدن که شماره حساب و .... روش نوشته شده و میتونی 1 راست بری پلیس+10 و کارات رو پیگیری کنی

14. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من مهر واکسن های چندگانه رو زدم . بعد اعزامم از اسفند افتاده 1 تیر . باید دوباره واکسن هارو تجدید کنم ؟
    دوباره باید دفترچه بگیرم یا همون برگه واکسن قبلی رو ببرم تجدید کنن ؟
    کسی نمیدونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •