دوستان چه جوري ميشه تو اين بازي تيم(كلوب) درست كرد؟گزينه create club نداره![]()
دوستان چه جوري ميشه تو اين بازي تيم(كلوب) درست كرد؟گزينه create club نداره![]()
نه نداره عزیز جان
من این پچ نقل و انتقالات رو میریزم اما چرا هیچ فرقی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه جدیدترین نقل و انتقالات رو بزارید
+
دقیقا کجا باید بریزم؟
ممنونم
سلام.من امروز خواستم برم تو بازی این اخطار اومد:
مشکلش چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا وقتی میخوام بازیکن بخرم هیچکدوم از بازیکنا حاضر نیستن بیان تو تیم ما؟
بارسلون هستم خیلی هم دلشون بخواد
حتی بازیکنای ارزون قیمت هم میخوام انتخاب کنم فایده نداره
از این دسته جفت وصل نکردی؟
اگه دسته وصل هست غطع کن ببین درست نمیشه
سلام عزیز
ببین وقتی بازیکن می خوای بخری 2تا قرار داد داره. یعنی یکی قرار داد بازیکن یکیم دست موزد بازیکنه. به اولی که قرار دادشه اصلا دست نزن. نه بالا ببرش نه پایین. دومی اصلشه. گزینه ای که پایین قرار داده فکر کنم اسمشم Player Salary (پلیر سالری) یه همچین چیزیه، تا اونجا که پول داری ببرش بالا. توو قسمت اخرم اون ته یه درصدی نوشته. اون درصد احتمال پیوستن بازیکن توو تیمه. هرچقد که پلیر سالریه بازیکنو ببری بالا به تدریج اون درصدم بالا می ره. اگه از 50 درصد بالا بره مطمعن باش صد در صد میاد توو تیمت. اگه دیدی درصد خیلی کم کم میره بالا، درست بالای اون درصد یه قسمتی هست که مربوط به گل زنی بازیکنه. دقیقا اسمشو نمی دونم، تووش Goal داره، درست بالای گزینه ی تعیین سال حضور بازیکن توو تیمه. یه حالت درصدیم داره مثلا 5% ، 10% ، 15%. اینجوریه. اونو بکنش 15% بعد اون درصد پایین سریع میره. اینم توضیح کامل درمورد اوردن بازیکن.الان من توو چلسی، فورواردام مسیو کریس رونالدویه.
![]()
اینجوری که تمام پولم رو باید برای یه بازیکن فسقلی بدم که....... من میخوام یه جوون با انگیزه بیارم یه بازیکن ناشناس بعد بزرگش کنم دوباره بفروشمش![]()
سلام
ببخشید که یه سوال تکراری میپرسم!ولی هرچی گشتم پیداش نکردم!
میخوام به محض این که بازیو باز کردم برم سراغ منوی اصلی و صفحه پیش نمایش نیاد!
یادم نیست چیکار کرده بودم!میشه بگین؟
من داشتم با گیم پد بازی میکردم. از بازی خارج شدم و دوباره بازی رو اجرا کردم اما دیگه گیم پد رو نمیشناسه و کار نمیکنه.
مشکل از چیه؟ باید چیکار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)