تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 827 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره دیدم عکس هایی ک اپ کرده بودی .

مشخصات سیستم من خوبه اینه :

core i7 720qm
    ram 4 gb ddr3 1333mhz
    ati mobility 5730 1gb
    hard wd 640 gb 5400 rpm
    usb 3 هم داره

راستی برای ارشیو فیلم این مدل هایی ک امده مثل western digitall multimedia elements play چطوره ؟ البته مشخصاتش پائینه ولی همه فرمت هارو پخش میکنه به صورت فول اچ دی ، 1 ترابایت 5400 دور در دقیقه قیمت 205 تومن.

الان 1 مدلی پیدا کردم از سیگیت hd tv media player همه فرمت هارو پخش میکنه فقط نمیدونم حافظه داخلی داره یا از اینترنت میگیره پخش میکنه؟ قیمتش 129 تومنه با گارانتی سازگار
    اینم لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست من

اگر جواب ندادم ببخشيد . تا بعد از ظهر من سركار هستم و نميتونم دائم پست بزنم .
    اون hd tv media player كه لينكشو گزاشتين من قبلا خريدم و هارد نميخوره و بايد هارد مدل گوفلكس جداگانه بخريد و آداپترشو از انتها جدا كنين و داخل دستگاه بكنين تا هارد رو بخونه مثل عكس زير

از من ميشنوي با توجه به تجربه اي كه از اين دستگاه دارم مفت نميارزه چون زيرنويس فارسي به فرمت srt رو كه رايجترين فرمت هست ساپورت نميكنه و خرچنگ غورباقه نشون ميده كه بايد به فرمت ديگه كانورت كرد كه كار وقت گيري هست و دلايل ديگه !!!
    ولي HD پلير وسترن فرمت srt فارسي رو به راحتي ساپورت ميكنه و خيلي عاليه . الان مثل سگ پشيمونم كه چرا hd پلير وسترن نخريدم !!!
    خلاصه اينجور hd پلير ها ديگه قديمي شده الان دستگاههاي جديدتر اومده !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-07-2011 at 14:29.

2. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوست من

اگر جواب ندادم ببخشيد . تا بعد از ظهر من سركار هستم و نميتونم دائم پست بزنم .
    اون hd tv media player كه لينكشو گزاشتين من قبلا خريدم و هارد نميخوره و بايد هارد مدل گوفلكس جداگانه بخريد و آداپترشو از انتها جدا كنين و داخل دستگاه بكنين تا هارد رو بخونه مثل عكس زير

از من ميشنوي با توجه به تجربه اي كه از اين دستگاه دارم مفت نميارزه چون زيرنويس فارسي به فرمت srt رو كه رايجترين فرمت هست ساپورت نميكنه و خرچنگ غورباقه نشون ميده كه بايد به فرمت ديگه كانورت كرد كه كار وقت گيري هست و دلايل ديگه !!!
    ولي HD پلير وسترن فرمت srt فارسي رو به راحتي ساپورت ميكنه و خيلي عاليه . الان مثل سگ پشيمونم كه چرا hd پلير وسترن نخريدم !!!
    خلاصه اينجور hd پلير ها ديگه قديمي شده الان دستگاههاي جديدتر اومده !!!
    ممنون از جوابت داداش .

جدا ؟ خوب نیست ؟ اون مدل وسترن دیجیتال ک قبلا بهش اشاره کردم تو سایت اصلی اصلا حرفی از ساپورت زیرنویس فارسی نشده . این زبان هایی ک برای زیرنویس پشتیبانی میشه :
    Subtitles: English, French, Italian, German, Spanish, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Korean, Japanese, Greek, Russian (KOI8-R & Windows 1251), Portuguese, Central European, Turkish, Malay

اینم لینک این محصول تو سایت اصلی :

کد:
    شماک میگی قدیمی شده چی بگیرم برای فیلم هام ؟ یعنی میگی به همون هارد اکسترنال بسنده کنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابت داداش .

جدا ؟ خوب نیست ؟ اون مدل وسترن دیجیتال ک قبلا بهش اشاره کردم تو سایت اصلی اصلا حرفی از ساپورت زیرنویس فارسی نشده . این زبان هایی ک برای زیرنویس پشتیبانی میشه :
    Subtitles: English, French, Italian, German, Spanish, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Korean, Japanese, Greek, Russian (KOI8-R & Windows 1251), Portuguese, Central European, Turkish, Malay

اینم لینک این محصول تو سایت اصلی :

کد:
    شماک میگی قدیمی شده چی بگیرم برای فیلم هام ؟ یعنی میگی به همون هارد اکسترنال بسنده کنم ؟
    سلام
    اون وسترن ديجيتال رو بايد firmware رو آپديت كني تا فارسي رو ساپورت كنه !! ضمنا منظورم اين مدله كه هارد نداره و بايد جداگانه هارد بخرين .
    کد:
    اطلاعات بيشتر درباره اين محصول
    کد:
    والا دوست من ، من روش خودمو بهت ميگم
    من چند تا هارد آداپتوري وسترن خريدم كه فقط براي آرشيو هست و اونو به غير از لپتاپم به هيچ چيز ديگه اي وصل نميكنم و براي كارهاي جاري و روزمره يه هارد پرتابل 500 گيگي سيگيت دارم براي ديدن فيلم و بازي با ps3 .
    گرچه اين روش واقعا پر هزينه هست و مستلزم خريد چندين هارده و فكر نكنم براي شما مناسب باشه .

راستشو بخواي دوست من اطلاعاتم درباره hd player خيلي به روز نيست . اگر واقعا فيلم زياد نگاه ميكني بهتره كه اول درباره hd playrer تحقيق كني تا هارد متناسب با اون رو بخري .

تا اونجايي كه شنيدم hd player هايي هست كه حتي sata رو ساپورت ميكنه (منظورم esata نيست بلكه sata) و اگر اينطور باشه بهتره كه سيگيت مدل گوفلكس (آدپتوري يا دسكتاپي با توجه به نوع HD player) رو بخري ، چون ميتوني با كندن آداپتر آن ميتوني مستقيما به sata هارد اكسترنال دسترسي پيدا كني . چون براي ديدن فيلمهاي پرحجم بلوري و حتي 3D ، اينترفيس usb2 ممكنه جوابگو نباشه . عكس زير sata هارد گوفلكس رو مشاهده ميكنين.

هارد گوفلكس كه آداپتر انتهايي آن قابل جدا شدنه.

خلاصه دوست اگر بخواهيد با hd player بخريد داستان پيچيده تر ميشه و بايد تمام جوانب رو سنجيد مثلا كانكتورهاي sata يه هارد عمر كوتاه تري نسبت به مثل اينترفيس usb داره مثلا اگر usb رو 50 هزاربار ميشه قطع و وصل كرد ولي شايد sata بعد از 50 بار قطع و وصل كردن خراب بشه .

ولي اگر فعلا قصد خريد hdplayer رو نداريد و فيلمهاي آنچناني نميخواهيد نگاه كنيد ميتونين همون هارد سيگيت رو بخريد چون مهمترين مزيتي كه هارد سيگيت داره آداپترهاش هست كه ميتونين انواع آداپتر بهش وصل كنين . چون حتي بعضي از رسيور ها esata ميخوره در صورتي كه هارد وسترن قابليت تعويض اينترفيس رو نداره .
    پس مدل نهايي پيشنهادي FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive هست كه تا يك و نيم ترابايت هم موجوده . ولي شما 1 ترا رو بخريد در بازار يا با اينترفيس usb3 فروخته ميشه يا با اينترفيس usb2 كه روي جعبه اش مينويسه . در ضمن اين هارد يه كاور نازكي هم داره كه بهتره جداش نكنين چون در صورت جدا كردن زود خطو خش ميافته و دلتون رو ميزنه !!! و همچنين عمر و دوام يك هارد هم بستگي به نحوه استفاده داره . لينك اين محصول براي اطلاعات بيشتر
    کد:
    انواع اينترفيسهايي كه به هارد سيگيت پرتابل ميخوره

Last edited by ata.royalfalcon; 18-07-2011 at 16:22.

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). رسيورم اين هارد را شناسايي مي كند( رسيور من iclass 9696 hdmi) ولي متاسفانه سينماي خانگي من( sony DAV-DZ940K) اين هارد را شناسايي نمي كند. چه كاري بايد انجام دهم تا سينماي خانگي من اين هارد را شناسايي كند.
    با سلام- لطفا اگر كسي در مورد موضوع گفته شده فوق اطلاعاتي دارد بيان نمايد
    سلام
    هاردتان هم که usb2 هست . اولین کار مطالعه دفترچه راهنمای سینمای خانگی هست تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
    ولی اکثر دستگاههایی غیر از pc و لپتاپ پارتیشن به فرمت fat32 رو ساپورت میکنن پیشنهادم اینه که یه پارتیشن به فرمت fat32 با حجم تقریبی 32 گیگ درست کنین . امتحان کنید ببینید جواب میده یا خیر .
    توضیح اینکه اولین پارتیشن فرمتش fat32 باشه !!!
    اگر جواب داد با نرم افزارهای پارتیشن بندی میزان حجمش رو بیشتر کنین مثلا تا 160 گیگ تا حدی که جواب بده .
    مثلا سینمای خانگی ما فرمت FAT32 رو با حداکثر حجم 160 گیگ میشناسه !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-07-2011 at 18:18.

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام .

من به این نتیجه رسیدم ک hd media player بگیرم چند جا هم دیدم 1 مدل هایی ولی برای این 2 مدل صبر میکنم تا بیاد :

Xtreamer SideWinder 2
    playon! hd2
    این 2 مدل واقعا عالی اند اینم لینک سایت اصلی :

کد:
    کد:
    مدل اول علاوه بر هارد اینترنال داخلی ( حداکثر 1 ترابایت ) انواع هارد اکسترنال را با پورت های usb 2 و usb 3 پشتیبانی میکنه و به غیر از امکانات لایو وای فای داخلی هم داره ( واقعا محشره این مدل )

مدل دوم هم تمام امکانات مدل بالا را داره به غیر از وای فای داخلی ک باید وای فای یو اس بی بهش وصل کنید ( جداگانه بخرید )

9. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنماییت
    یو اس بی 2 کافیه
    ریسورم هم اچ دی نیست و ای ساتا نداره
    تی وی هم شارپ هست همون 2 رو ساپورت میکنه
    ????????????

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز این hd player های وسترن چندن من یه my passport دارم باهاش خوب کار میده ؟ می ارضه بگیرم یا با ps3 مشا راحت فیلم میبینی؟ به رجیون فیلم گیر نمیده ؟ با برنامه شو تایم؟
    ممنون پیشاپیش

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

من به این نتیجه رسیدم ک hd media player بگیرم چند جا هم دیدم 1 مدل هایی ولی برای این 2 مدل صبر میکنم تا بیاد :

Xtreamer SideWinder 2
    playon! hd2
    این 2 مدل واقعا عالی اند اینم لینک سایت اصلی :

کد:
    کد:
    مدل اول علاوه بر هارد اینترنال داخلی ( حداکثر 1 ترابایت ) انواع هارد اکسترنال را با پورت های usb 2 و usb 3 پشتیبانی میکنه و به غیر از امکانات لایو وای فای داخلی هم داره ( واقعا محشره این مدل )

مدل دوم هم تمام امکانات مدل بالا را داره به غیر از وای فای داخلی ک باید وای فای یو اس بی بهش وصل کنید ( جداگانه بخرید )
    سلام
    اون مدل اولي كه واي فاي داره به نظرم كه عاليه انواع فرمت فيلم رو هم ساپورت ميكنه !!!

Video Formats Supported
    AVI / MKV / TS / TP / TRP / M2TS / MPG /
    MP4 / MOV / M4V / VOB / ISO / DVD-ISO
    / IFO / DAT / WMV / ASF / RM / RMVB / / BD-ISO
    FLV resolution up to 720p / 1080i / 1080p
    و انواع فرمت هارد رو هم ساپورت ميكنه

External File System Supported
    FAT, FAT32, NTFS, EXT3, HFS+
    و با توجه به اينكه عربي رو ساپورت ميكنه پس زيرنويس فارسي رو هم ساپورت ميكنه !!! ممكنه تعضي از حروف ها رو به مشكل بر بخوره مثل گ ژ پ چ

Character Sets Supported (Needed for Subtitles)
    Unicode (UTF8), BIG5 (Traditional Chinese),
    Western, Turkish, Central European,
    Greek, Cyrillic, SE European, Russian,
    Hebrew, Arabic, Japanese, Thai
    اين مدل رو من خوشم اومده !!!
    ولي يه ايرادي داره ، فن نداره (Passive cooling) چون اينجور دستگاهها داغ ميشن ولي مدل دومي يه فن داره !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 19-07-2011 at 07:49.

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز این hd player های وسترن چندن من یه my passport دارم باهاش خوب کار میده ؟ می ارضه بگیرم یا با ps3 مشا راحت فیلم میبینی؟ به رجیون فیلم گیر نمیده ؟ با برنامه شو تایم؟
    ممنون پیشاپیش
    سلام
    من متاسفانه قيمت اين hd player وسترن رو نميدونم ولي فكر ميكنم حدودا 130 هزارتومني باشه !!! (اون مدلهاي بدون هارد ، حدس ميزنم و مطمئن نيستم) ولي اين HD پليرها تقريبا تمامي انواع هارد اكسترنال رو ساپورت ميكنن و مشكلي ندارن . مهمترين مزيتي كه اين hd پليرها دارن ساپورت انواع فرمت فيلم و زيرنويس هست . مسئله اي كه ps3 از اين مزايا بي بهره هست ضمنا ps3 نسبت به رجيون بلوري حساسه .

مدلهايي كه دوستمون در پست بالايي معرفي كردن به نظر من ايده آله چون هارد اينترنال هم ميخوره ولي كاشكي مدل اولي فن داشت
    ولي براي اينكه بلوري هارو با HD player ها ببيني اجبارا بايد يه بلوري رايتر بخري و يه image از بلوري بگيري و بريزي تو هارد اونوقت تماشا كني كه كار وقت گيري هست
    Last edited by ata.royalfalcon; 19-07-2011 at 07:43.

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه هارد یه ترا میخوام بگیرم با اداپتور باشه بهتره
    استفادم فیلم
    وصل به ماهواره واسه کپچر
    وصل یه tv
    وصل کردن به لپ تا پ و پی سی
    حالا یه راهنمایی کنید چی بگیریم با قیمت مناسب
    ترنسد چه جوریه و واسه چی پیشنهاد نمیشه؟
    با اینکه قیمتشم مناسبه؟
    سلام
    ممنون از راهنماییت
    یو اس بی 2 کافیه
    ریسورم هم اچ دی نیست و ای ساتا نداره
    تی وی هم شارپ هست همون 2 رو ساپورت میکنه
    سلام
    مدل پيشنهادي My Book Essential كه usb3 هست ولي بايد با usb2 اين دستگاه ها بدون مشكل كار كنه .

17. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •