تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 252 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تركتوري هاي عزيز شما در شهر خودتون طرفدار زياد داريد . يعني تقريبا همه طرفدار شما هستند . اما ديگه سعي نكنيد كه بگيد از استقلال و پرسپوليس بيشتر طرفدار داريد اين رو هيچ كس ازتون قبول نميكنه . اصلا نيازي هم به نظر سنجي و نظر afc و ... هم نداره . به قول معروف آنچه كه عيان است چه حاجت به بيان است . ولي شما سومين تيم پرطرفدار ايران هستيد به لاشك ..
    آنچه عیان هست این هست که در اذربایجان تقریبا همه طرفدار تراکتور هستند و ورزشگاه پر میشه برای تراکتور
    و در تهران ورزشگاه در بازی پیروزی و استقلال ( در بازی این دو تیم ) زوری پر میشه!
    ههه سومین اولین طرفدار مطعلق به تراکتور اون هم با 40 هزار تماشاگر اختلاف!

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مطمئنید؟!!....یعنی afc بر اساس تماشاگری که به ورزشگاه میاد در مورد تعداد واقعی هوادار قضاوت میکنه؟

منبع؟
    تیم پیروزی تهران بر همین اساس پرطرفدارترین تیم آسیا شد . چون کانونهای هواداری ( که تعداد هوادارا رو طوری که مد نظر فیفاست ثبت میکنند ) در تیم های اسیایی خیلی کم هست این روش به کار برده میشه .

اگه مبنایی که دوستان در نظر میگیرن در مورد پرهوادار بودن تیمهای پیروزی و .... اونوقت تیمهای هند و چین پرهوادارترین تیمهای دنیا میشن

آخر فروم باز mehdi_pro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آنچه عیان هست این هست که در اذربایجان تقریبا همه طرفدار تراکتور هستند و ورزشگاه پر میشه برای تراکتور
    و در تهران ورزشگاه در بازی پیروزی و استقلال ( در بازی این دو تیم ) زوری پر میشه!

اینقدر پز نده
    تبریز جمعیت زیادی داره برای همین استادیم پُر میشه
    مثل اینکه خیلی دوست داری حرف بی اساس بزنی ولی ما هم بلدیم از این حرف ها بزنیم:
    اگه بوشهر هم جمعیت میلیونی داشت الان ورزشگاه 200 هزار نفری داشت!
    چقدر تراکتور بدبخته بوشهر استان 900 هزار نفری 35 هزار نفر میان استادیوم

تماشاگران تراکتور اصلا هم پرشور نیستن جمعیت شهرشون زیاده و علاقه به فوتبال دارن میان استادیم نگاه فوتبال می کنن!
    به تماشاگرانی که از دقیقه 1 تا 90 دارن کیک و آبمیوه تو استادیوم می خورن پرشور نمی گن

پرشور به تماشاگرانی می گن که از شرق و غرب ایران میان تهران برای دیدن بازی پرسپولیس و استقلال
    و تیمشون رو تشویق کنن نه بیان کیک بستنی بخورن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مصاحبه جنجالی علی دایی:فیلم‌هایی از سکوها دارم که می‌تواند ادعاهایم را ثابت بکند/مطمئن باشید لیدر از یک جایی خط می‌گیرد/ارتباطم را با شریفی کلا قطع کردم/آقای کاشانی اگر مدرکی دارد باید حرف بزند

سایت گل – علی دایی در مصاحبه‌ای مفصل با بخش خبری 20:30، پرده‌ها را کنار زده و با جدیت و صراحت بیشتری درباره مسائل اطراف باشگاه حرف می‌زند. این مصاحبه بسیار مهم، یکی دیگر از گفت‌وگوهای سریالی علی دایی است که نشان می‌دهد آنچه که در باشگاه پرسپولیس می‌گذرد، چندان هم دوستانه نیست. بهانه این مصاحبه، حرف‌های قاضی شریفی درباره اعتراض حبیب کاشانی به ارتباط بین وی و علی دایی است. دایی بعد از صحبت راجع به شریفی، از اختلافاتش با لیدرها می‌گوید و این‌که این تحرکات کاملا سازمان یافته است. ظاهرا دایی قصد دارد در پایان فصل حرف‌های دیگری هم بزند که حتی از این هم پرسروصداتر خواهد بود. مصاحبه جنجالی دایی را بخوانید؛ مصاحبه‌ای که نشان می‌دهد که پایان فصل از همین حالا قابل پیش‌بینی است.

*در کمیته انضباطی نامه‌ای دیدیم که نام شخصی که با شما در محل باشگاه درگیر شده بود، به عنوان لیدر مورد تایید باشگاه معرفی شده بود. آن هم پس از آن واقعه و محرومیت آن شخص توسط کمیته انضباطی.

بله همین‌طور است. متاسفانه بعد از آن اتفاق این شخص پنجمین نفری بود که در لیست لیدرهای مورد تایید باشگاه که به فدراسیون فوتبال معرفی شده بود. حالا شما باید تا آخرش را بروید. من دیگر صحبتی نمی‌توانم بکنم. مطمئن باشید لیدر از یک جایی خط می‌گیرد. حتما به او دستور می‌دهند و همین‌طوری نیست که بیاید صحبت کند. به‌نظر من بهتر است این مسائل بماند برای بعد از پایان فصل.

صحبت‌هایی مطرح شده بعد از آقای شریفی که ارتباطاتی به لحاظ کاری میان شما و رییس سابق کمیته انضباطی وجود داشته است. آیا چنین ادعایی مورد تایید شما هست؟

به هیچ‌وجه چنین مساله‌ای را تایید نمی‌کنم. آقای شریفی از دوستان خیلی قدیمی من بوده‌اند که دوستی 15 ساله و حتی رفت‌وآمد خانوادگی با یکدیگر داشتیم اما از موقعی که رای به ممنوع‌المصاحبه‌بودن بنده صادر کردند، با ایشان قطع ارتباط کردم، اما شاید حالا که از فدراسیون بیرون آمدم، دوباره این دوستی ادامه پیدا کند.

*مثل این‌که از آن رای خیلی دلخور هستید؟

چون به ناحق چنین رای‌ای صادر شد. هنوز هم برای من معلوم نیست که این رای از کجا آمده و چگونه بود. آیا این رای را خود ایشان صادر کردند یا تحمیلی بود یا مسائل دیگر که نمی‌دانم. از آن زمان به بعد، به هیچ‌وجه با ایشان ارتباط نداشتم. حتی به خاطر ایشان با چندنفر از دوستان مشترک قطع ارتباط کردم.

*پس ارتباط خود را با دکتر شریفی را به طور کل تکذیب می‌کنید؟

فکر می‌کنم بیش‌تر از 6 ماه است که با ایشان ارتباط ندارم، اما مطمئن باشید چنین حرف‌هایی نیست که آدم نداند که چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است. همین‌طوری که همه چیز را می‌دانیم سرمان کلاه می‌رود. حالا فکر کنید اطلاع نداشته باشیم چه اتفاقی می‌افتد. بنابراین این مساله را تکذیب می‌کنم چون رای‌ای علیه من صادر شد که در هیچ‌کجای دنیا ندیده بودم. و پس از آن ارتباطم را به طور کلی با آقای شریفی قطع کردم.

* یعنی پایان یک دوستی 15 ساله تنها به خاطر یک رای بود؟

چون من ایشان را طور دیگری می‌شناختم. دکتر شریفی از دوستان من بودند. زمانی که به مشهد می‌رفتم، به دیدن ایشان می‌رفتم. اما از زمانی که این رای برای من صادر شد و کلا از زمانی که آقای شریفی وارد فدراسیون فوتبال شد، نمی‌دانم آن میز چه بود که قدری اخلاق ایشان را عوض کرد. به خاطر همین به طور کل ارتباطم با ایشان را قطع کردم.

*گفته می‌شود مساله ارتباط شما و رییس سابق کمیته انضباطی توسط حبیب کاشانی در جلسه هیات‌رییسه فدارسیون فوتبال مطرح شده.

به‌نظر من باید دنبال این بگردیم که منظور چه بوده است. به نظر من باشگاه باید بیاید و از حقوق من دفاع کند. در عرف و دین ما نیز چنین مسائلی درست نباشد که کسی بیاید چنین موضوعی را عنوان کند. اگر آقای کاشانی چنین مسائلی را عنوان کرده‌اند، حتما بروید پاسخ این سوالتان از ایشان بخواهید.

*سعی زیادی شد با آقای کاشانی درباره این مساله صحبت کنیم، اما سرپرست باشگاه پرسپولیس حاضر نشد راجع به این موضوع با صحبتی داشته باشد.

شما دارید جواب خودتان را می‌دهید. به نظر من بهتر است آقای کاشانی اگر دلیل و مدرکی دارد حتما بیاید با شما صحبت کند.

*مثل این‌که حرف و درد و دل برای گفتن زیاد دارید.

به‌طور حتم خیلی مسائل است که نگفته‌ام. مسائلی را که می‌توانم با دلیل و مدرک ثابت کنم.

*چه مسائلی و چه مدارکی؟

فیلم‌هایی که از سکوها دارم و مدارکی که می‌تواند ادعاهایم را ثابت بکند.

*چه زمانی این مسائل را افشا خواهید کرد؟

الان چند بازی به انتهای فصل مانده و پرسپولیس نیاز به آرامش دارد. همه ما باید به برقراری این آرامش کمک کنیم.اما مگر می‌شود چندنفر چندین بار به محل تمرین ما بیاید تا آرامش محیط کاری ما را بر هم بزند و کسی نه کاری انجام بدهد نه چیزی بگوید.

*هواداران پرسپولیس در برخورد و گفت‌وگو با ما اظهار ناراحتی می‌کنند که چرا در این قضایا از علی دایی توسط باشگاه حمایت لازم صورت نگرفته است.

به این مسائل کاری ندارم و اصلا راجع به آن‌ها صحبت نمی‌کنم. من خودم را مدیون هواداران می‌دانم. شما هم از هواداران واقعی پرسپولیس بپرسید که چرا. نه این‌که به ورزشگاه بروید و از چند نفر که به قول شما تحت تاثیر بعضی از این لیدرها قرار می‌گیرند و شعار می‌دهند. مطمئن باشید ثابت می‌کنم منشاء این شعارها از کجا بوده. با توجه به مدارکی که در اختیار دارم، چه کسانی را گرفته‌اند که خود نیروی انتظامی نیز به آن‌ها تذکر داده است.

*این اطلاعات چگونه به شما می‌رسد؟

خوشبختانه کسانی را دارم که چنین اطلاعاتی را به من بدهند . این فیلم‌ها را و سایر مدارک را. در این مملکت زندگی می‌کنم و حواسم باید جمع باشد.

*پس چرا شما برخوردی روی پایان دادن به این قضایا انجام ندادید؟

مطمئن باشید اگر تا الان هم کاری نکردم، چون آرامش پرسپولیس را دوست دارم. دوست دارم برخلاف خیلی‌ها با این تیم نتیجه بگیرم. به امید خدا بعد از آن خیلی صحبت‌ها می‌توان انجام داد.

*2 هفته به پایان لیگ دهم از تراکتورسازی، سایپا و تیم‌های خارج از ایران به عنوان مقصد بعدی علی دایی نام برده می‌شود. این اخبار تا چه حد صحت دارد؟

تا این لحظه با هیچ کس صحبت نکرده‌ام. نه تراکتور پیشنهادی داده است و نه سایپا. شاید پیشنهادات دیگری داشته‌ام. اما همه را گذاشتم برای روزی که آخرین روز کاری‌ام برای پرسپولیس باشد. بعد از آن درباره این پیشنهادات صحبت خواهم کرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مطمئنید؟!!....یعنی afc بر اساس تماشاگری که به ورزشگاه میاد در مورد تعداد واقعی هوادار قضاوت میکنه؟

منبع؟
    دوست عزیز نه ما حرف اینها رو می فهمیم نه اینا حرف ما رو!
    چیزی مشخص و واضحه که بحث نمی خواد
    اینا پارسال می گفتن 60 درصد کشور طرفدار تراکتوره ، از بس اون حرف خنده دار بود ، امسال حرفشونو عوض کردن میگن ملاک تعداد تماشاگرهای استادیومه
    Last edited by Mahdi.p30; 09-05-2011 at 00:13.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اقا بیخیال

پیروزی و استقلال پرهوادارترین تیمهای ایرانن .

خوش باشید .

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مبنای AFC برای تشخیص پرهوادار بودن یک تیم میزان تماشاگران حاضر در استادیومه و نه نظرسنجی های تلویزیونی . تا قبل از اومدن تراکتور به لیگ پیروزی پر هوادارترین بود ولی الان دو ساله که تراکتورسازی به طور قانونی و نه عرف پرهوادارترین تیم ایران و بدون شک اسیاست .

چی شده که این تیم به قول شما پر طرفدار آسیا ، صحبت از کناره گیری از لیگ میکنه؟
    این همه طرفدار یعنی هیچ؟؟

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما با اون حرفتون که گفتی : در اینکه تراکتور در تهران بیشتر از استقلال پرسپولیس طرفدار داره که شکی نیست
    فهمیدم که نمیشه با شما بحث کرد.البته اون پستتون پاک شد
    این بحث تویه 90 هم خیلی انجام شد که تراکتوریهای عزیز متاسفانه قبول نکردن
    یه صحنه که داشتن با تماشاگرایه تراکتور مصاحبه میکردن برام خیلی جالب بود هیچ وقت یادم نمیره(برنامه بعد از اون که طرفدار کدوم تیم هستین)دو نفر بقله هم وایساده بودن میگفتن پرطرفدارترین تیم جهان تراختوره بعد بقلیش زد بهش گفت اول منچستره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه صحنه که داشتن با تماشاگرایه تراکتور مصاحبه میکردن برام خیلی جالب بود هیچ وقت یادم نمیره(برنامه بعد از اون که طرفدار کدوم تیم هستین)دو نفر بقله هم وایساده بودن میگفتن پرطرفدارترین تیم جهان تراختوره بعد بقلیش زد بهش گفت اول منچستره
    خاطرات شیرین ما رو زنده نکن دوباره

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يادداشت ويژه از پژمان راهبر؛ عكس صد ميليوني

*سايت گل- جلوی در ایستاده بودم که آتیلا آمد بیرون. دنبال دوستی بود که اینطرف ایستاده بود. دوستی که آنجا بود تا کمی از بار غمش را به شانه او بدهد. ملت، صحنه را تماشا می‌کردند و تک و توک نگاهشان را می‌دزدیدند. چند لحظه بعد آتیلا را بردند آن پشت‌مشت‌ها تا مبادا قیافه ناامیدش، این حس را به مردم بدهد که امیدی نیست...

* جلوی در، همه جور آدم پیدا شد. از خبرنگار جماعت تا مجری‌ها و تهیه‌کننده‌های برنامه‌های ورزشی که با دوربین و ساز و برگ به بیمارستان آمده بودند تا صحنه عیادتشان را ثبت کنند. محسن حاجیلو داشت از رضا جاودانی مصاحبه می‌کرد. من این تکه‌اش را شنیدم: «از بین همه ویژگی‌های آقای حجازی، صراحت ایشان...»

*جلوی در، خانم شفیعی، خسته، خسته. می‌گفت یک ماهی هست که شب‌ها نخوابیده. یک ماه درد. یک ماه زهر. ماه کابوس‌های شبانه. ماه سرفه‌های ناصر. ماه ترس از تنهایی. از آن لحظه‌هایی است که نمی‌دانی چه بگویی. هرچه به ذهن فشار می‌آوری. کلمه‌ای نیست. خدایا یک کلمه. حتی دروغ... بعد به چشم‌های خانم شفیعی نگاه می‌کنی و سکوت را فوت می‌کنی بیرون.

* جلوی در، یکی، دو خبرنگار هم هستند. رفته‌اند سراغ پزشک و خبرها را گرفته‌اند. خبرشان مهم است، اما ارزش خبری ندارد. این روزها هیچ خبرنگاری نیست که دلش بیاید، خبرهای این جوری چاپ کند. من هم اگر سردبیر بودم، دوست داشتم از معجزه‌ای بنویسم که معلوم نیست کجای این دنیای درندشت گم شده. معجزه‌ای که حالا شبیه یک بازیکن ذخیره بی‌اثر است که حضورش در زمین هیچ چیزی را عوض نمی‌کند.

*جلوی در پر از آدم‌هایی است که خیره به در ورودی اتاق‌اند. سعید رمضانی داماد خانواده گهگاهی بیرون می‌آید و به نگهبان می‌گوید: فلانی بیاید داخل. جلوی دری‌ها تا در اتاق باز می‌شود از لای کله نگهبان نگاهشان را پرت می‌کنند به ته اتاق تا به حجازی برسد.

*جلوی در می‌گویند از دیروز صدای ناصرخان هم رفته. می‌گویند چشمش یک متر جلوتر را بیشتر نمی‌بیند. فصل مشترک همه صداها کلمه‌ای است که هیچ خودکاری جرات نوشتنش را ندارد. یادش به خیر، دوستی که می‌گفت: «چیزی که کتبی نشود وجود ندارد.» بنابراین خدا را شکر. گرچه در دهان مردم را نمی‌شود بست، اما خودکارها به خودسانسوری خو گرفته‌اند.

*من دوست دارم همین‌جا، جلوی در باشم. آن تو، پشت در، ستاره‌ای در بستر است که یک‌هو 30 سال پیر شده. اگر نگهبان بگذارد که وارد اتاق بشوی، باید چشم‌هایت را بمالی؛ چراکه تصویر اصلی آن تو، یک نقاشی قلابی از یکی از خوش‌قیافه‌ترین آدم‌هایی بود که می‌شناختیم. یک مرد خوش قد و بالا با چشم‌های ریز کشیده و بدن ورزیده که شاید وقتی نگاهت به او بیفتد، صدایش مثل ناله‌ای از گلو بیاید. آن مرد، وقتی می‌پرسید: «ناصرخان حالتان چطور است؟» نگاهش را می‌آورد بالا و با دست‌های ناتوانش خدا را نشان می‌دهد. آن مرد، با زحمت پایش را تکان می‌دهد و می‌گوید: «دکتر گفته باید پایت را تکان بدهی تا بدنت خشک نشود...»

* من دوست دارم همین‌جا پشت در باشم. من با همان تصویر دوست‌داشتنی. روزی که جلوی خانه‌اش روی چمن‌های پارک با کت و شلوار و کراوات جلوی عکاس فیگور گرفت و گفت: «این عکس من 100 میلیون می‌فروشد!»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by Ezel; 09-05-2011 at 13:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •