سلام دوستان اگه می شه اخرین درایو اینو واسم بزارید هر درایوی که دانلود کردم به این نخورد
همین که کادر داره...!
با یه درایو هم اپدیت شد ولی صدای ویندوز قطع شد
می خواستم با استریو میکس کار کنم
سلام دوستان اگه می شه اخرین درایو اینو واسم بزارید هر درایوی که دانلود کردم به این نخورد
همین که کادر داره...!
با یه درایو هم اپدیت شد ولی صدای ویندوز قطع شد
می خواستم با استریو میکس کار کنم
سلام دوستان ... منم تازه به جمع شما پیوستم ، یه سوال داشتم ، اینکه تمام درایور هایی که توی سایت دل ارائه شده برای ویندوز 64 بیتی هست ، من هم تصمیم گرفتم ویندوز 7 64 بیت رو نصب کنم ، اما سوالم اینه که ، 64 بیتی در سرعت اجرای بازی ها و برنامه ها تاثیری داره ؟ من اگه بخوام NFS Hot Pursuit رو نصب کنم ، یا کال اف 5 یا بازی های بالاتر ، با این سیستم عامل مشکلی نخواهم داشت ؟
ممنون
ان5010 همون 5010 هست؟؟؟همون که آلمینیومی هستش؟
با سی پی یو i3 و کارت گرافیک مناسب قیمتش چنده؟
سلام به همگی
منم یه مدتیه که 5010 دارم
یه سوال ازتون داشتم
موقعی که لب تاب به شارژ یا همون برق وصل نیست یه صدای ویززز ویززز از لب تاب بیرون میاد ولی وقتی به برق وصلش میکنم این صدا خیلی خیلی کمتر میشه
میخواستم بدونم این صدا عادیه یا نه؟؟؟؟
لب تاب شما هم این صدا رو میده یا نه؟؟؟
تو سایت دیجی زده 799000
به جمع ما خوش اومدی دوست عزیز.شما با ویندوز 7 64Bit کار کن از هر نظر بهتره.
من الان Need For Speed Hot Pursuit رو دارم بازی می کنم عالی جواب داد.
Call of Duty اخرین نسخه رو هم نصب کردم کار داد با بهترین کیفیت بدون کوچکترین مشکل.
DELL N5010 نسبت به قیمتش حرف نداره.تازه اگه بتونی مودم Wireless هم تهیه کنی با ADSL اون وقت متوجه میشی گشت و گذار تو اینترنت چیه.من که خیلی راضیم.
در ضمن ویندوز 7 64Bit از کل فضای RAM استفاده می کنه.
من مودم وایرلس دارم ، این لبتاپ فعلیم هم دل هست و از واقعا راضی هستم و فقط گرافیکش ضعیفه ...
حالا یه مشکل ، من دیشب ویندوز 7 64 بیت رو دانلود کردم ولی موقع Extract خطا میده ، الان دارم همون پارت رو دوباره دانلود میکنم ، اگر نتونستم ویندوز 7 رو دانلود کنم ، و خواستم 7 32 بیت رو نصب کنم ، ایا درایور های ویندوز 32 بیت جایی هست من دانلود کنم ؟ البته تا وقتی که یه 7 64 بیت خوب گیر بیارم ... 32 بیت مشکل خاصی داره ؟
داداش تو سایت دل درایور 32بیت هم هست من خودم چند تاشو دان کردم
من خودم از 32 بیت استفاده میکنم و مشکلی ندارم
سلام دوست گلم تو سايت خود دل نوشته و درايورهاي 64 و 32 بيت به هم ميخورن و جواب ميده
ضمنا من چندين دل 5010 فروختم اين چند ماه
واسه امتحان هم كه شده به حرفم گوش كنيد دوستان و XP X64 رو نصب كنيد بعد بيايد نظرتون رو در مورد سرعت و قدرت و كيفيت جواب دادن برنامه ها و بازي ها بگيد
اصلا اين لبتاب با اين ويندوز توربو ميشه!!!
دوستان ، من همون مجموعه راه اندازها که بچه توی همیت تاپیک قرار داده بودند رو دانلود کردم ، پکیج کل راه اندازها + راه انداز گرافیک 5470 ... این راه اندازها روی 32 بیت جواب میدن ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)