اگه جانبازی، یا سپاهی، یا همچین مواردی دارید یه مدرک ببرید. اگه نه سربرگ و مدرک شرکتتون ور ببرید.
چون مستاجر هستید، و مسلما به اسم پدر اجاره ست، اصل و کپی اجاره نامه و کارت ملی پدر به همراه خود پدر.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
اگه جانبازی، یا سپاهی، یا همچین مواردی دارید یه مدرک ببرید. اگه نه سربرگ و مدرک شرکتتون ور ببرید.
چون مستاجر هستید، و مسلما به اسم پدر اجاره ست، اصل و کپی اجاره نامه و کارت ملی پدر به همراه خود پدر.
دوستان چند روزیه کیفیت واقعاً افت کرده و اصلاً قابل تحمل نیست. سبک ترین صفحات رو یا لود نمی کنه یا بعد n دقیقه لود می کنه.قبلاً اصلاً اینطوری نبود، همه ی صفحات به سرعت باز می شدن. در ضمن دانلود از سرورهای RapidShare و Hotfile و ... به صورت مستقیم هم افتضاح شده (3-2 کیلوبایت در ثانیه). برای بقیه هم به همین صورت هست؟
خیلی ممنون از پاسختون
پدر من جانباز 15 درصد هستش
پس کارت جانبازی + اصل و کپی اجاره نامه و کارت ملی پدر رو به همراه پدرم ببرم مخابرات برام سرعت 256 رو راه اندازی میکنند ؟
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
شما چه سرعتی گرفتید ؟ 128 یا 256 ؟
اره ديگه اعصابم خورد شده
البته با پ ر و ك س ي كه ميرم سرعت لود صفحات بهتر مي شه
دوستان شما از چه سرعتی استفاده میکنید ؟ یعنی الان اصلا وضعیت خوبی نداره ؟
البته الان من هم از داتک دارم ، یکی دو روزه بعضی اوقات صفحات رو لود نمیکنه ! من هم میخواهم یک 256 مخابرات بگیرم
حتی اگه 64 هم داشته باشن!! باز هم سرعت افتضاح پایینه.
من ه ممثل شما داتک دارم، 128 نامحدود، ماهی 42 تومن اما برای من واقعا میارزه؛ خیلی گرون هست(4برابر)، اما به اینکه مخابرات بگیرم و از این مشکلات داشته باشم واقعا میارزه. پینگم برای دو نفر بازی آنلاین همزمان در حد استفاده ام خیلی خوبه، نهایتا 70 میشه پینگم. سرعت آپلودم زیر 9 نیست و بیشترش 12-13 بوده، سرعت دانلودمم بین 17-20 متغیره. و هیچوقت قطعی و وصل نشدن و مشکلی هم نداشتم.
اما اگه پینگ و سرعت آپلود واستون مهم و حیاطی نیست، میتونید از مخابرات 256 و هرچه بالاتر بگیرید.
جهت اینکه اگه یه وقت کسی خواست بپرسه پیشاپیش مرکز مخابرات استقلال هستم.
من فردا یا پس فردا میرم مخابرات تا اقدام کنم
راستی من هم 128 داتک دارم ولی سرعت دانلودم بین 30 تا 40 کیلوبایت هستش !
اگه رفتی ببین میتونی با کارت جانبازی بابات 256 بگیری با کارت دانشجویی کاردانی هم بپرس ببین 256 میدن
چرا ساعت 10 تا 12 صبح سرعت کم میشه؟!؟!؟!!؟!؟؟![]()
لطفا نتیجه رو جهت اطلاع و آگاهی بقیه دوستان همین جا اعلام کنید.
خیلی خوبه!! اونوقت شما اگه 256 بگیری که باید 70-80 باشه سرعتت! کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ طرف های سهروردی نیستید؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)