تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 311 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میشه یک توضیح در مورد ادیت بودجه تو یک فصل بدین من اوله فصلم بعد از اینکه یک بازیکن خریدم از ترانسفر بودجه کم کردم و به ویدج اضافه کردم ولی حالا نمیزاره به حالت اول بگذارم بعدشم اون عددا که قرمز و سبز میشه تو قسمت ادیت بودجیه قضیه اش چیه ؟ در نیم فصل میشه تغییر داد و آیا هیت مدیره پول به ما میده بعداً
    اگه میشه یک توضیح بدین ممنون میشم

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جالب اینجاست که تویه منیجر مود بازیکنان به اندازه ای که پسرفت میکنند پیشرفت نمی کنن!!!!!!!!
    مثلا من تویه 8 بازیه اول! یکی از بازیکنام 1 شماره پیشرفت داشت دو یا 3 تایه دیگه 1 شماره پسرفت! حتی یکی که 2 شماره پسرفت داشت!!! ( با اینکه هر 2 بازی یک بار بازیش میدادم )
    Growth همه ی این ها هم High Potential بود!!!
    کلا منیجر مود از نظره من یک سری پیشرفت هایه هنگفت و یک سری پسرفت هایه شدید داشته!!
    الان به جایی رسیده که هر بازی مربیه کمکیه تیم میگه این بازیکنان پسرفت داشتن در حالیکه من تابحال یک پیشرفت دیدم!!!! آخه جالبه انتظار داره که بازیکن 58 رو تویه بازی بزارم اگه نزارم زرت و زرت ازش کم میشه!!! ( اگه High Potential باشه ! )آخرشم میفروشمشون!! والا ما تویه واقعیت دیدیم حتی یک بازیکن کل 2 یا 3 بار بیشتر در فصل بازی نیمکنه اما اینطوری نیست!!
    میدونی قضیه چیه؟!
    اگه با این بازیکنان با استعداد خوب بازی کنی زیاد میشن و اگه بد بازی کنن و همش رو نیکت باشن خوب طبیعتا افت میکنن دیگه. بازیکن رو نیمکت که دیگه پرورش پیدا نمیکنه
    +
    بازیکنایی هم که سنشون بالاست مثه هر جای دنیا افت میکنن و قدرتشون کم میشه!
    +
    من الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دسته یک انگلیس رو برداشتم و هیات رئیسه و سختی بازی رو legendary هست و کنترل ها هم همگی کاملا دستی و تو جدول هم پنجمم... کلی هم هیات رئیسه خوشحاله ...
    +
    به نظر من فیفا سیستم پیشرفت و پس رفت بازیکناش خیلی طبیعی و خوبه و مثه PES نمیشه بعد یه مدت یه ابر انسان تحویل جامعه ی فوتبالی داد !!
    +
    این کریر هم بابر داشتن یه سری امکانات اضافی خیلی بهتر شده و واقعی تر شده..
    مثلا مربی چکار داره به استادیوم یا اینکه به قیمت بلیت مسابقه ؟!!

3. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چیزی که برای من هم عجیب هست همین پیشرفتهاست.
    من بازیکنی که در Virtual Pro ساختم را وارد تیمم کردم و تو اکثر بازی ها هم فیکس هست(تو منیجر مد)هنوز به نیم فصل نرسیدیم اما بازیکنم پاسهای تو به عمق و دریبلهایی میزنه که انگار یه بازیکن کهنه کار داره این کارها را انجام میده.
    البته مورد عجیبتری که دیدم این بود که من تو آرنا می تونستم با این بازیکنم روپایی نمایشی بزنم اما الآن چند وقته فقط می تونه روپایی ساده بزنه.فکر کنم یکی دو تا دریبل حرفه ای هم که قبلاً میزد رو الآن نمیتونه بزنه.چرا؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان.
    با اجازه من يه نقد نسبتآ مفصل راجب بازي آماده كردم كه ايشالا فردا قرار ميدم.
    ميدونم دوستان زحمت كشيدن اما خوندن نقد منم خالي از لطف نيست.

6. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان سختی هیئت مدیره که اول منیجر مود باید انتخاب کنیم رو رو pro بزارم فرقش با legendary ایا همون درخواست های هیئت مدیره هست یا چیز دیگه اگه همین هست پس چرا همه رو pro نمیزارن و لجندری رو انتخاب میکنن

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان سختی هیئت مدیره که اول منیجر مود باید انتخاب کنیم رو رو pro بزارم فرقش با legendary ایا همون درخواست های هیئت مدیره هست یا چیز دیگه اگه همین هست پس چرا همه رو pro نمیزارن و لجندری رو انتخاب میکنن
    خب دوست عزيز فرقش اينه كه انتظارات مديران باشگاه از شما بيشتر ميشه و از شما جايگاه بهتري در ليگ مي خوان هرچند اگه حتي تيم شما مهره هاي خوبي واسه جايگاه خواسته شده نداشته باشه و مورد ديگه اينگه پول كمتري رو براي خريد بازيكن بهتون ميدن.هم از نظر بودجه ي كلي و هم از نظر Wage

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نقد بازي Fifa 11 توسط يك عاشق فوتبال و گيم!
    خب دوستان اول اين توضيح رو بدم كه من از سال 98 تا 2005 فيفا بازي ميكردم اما اين وسط 5 سال با او يكي فوتبال سرگرم(سر كار(مخصوصا با 10) بودم اما امسال بعد از 6 سال تصميم گرفتم كه فيفا رو باز امتحان كنم.اينم بگم كه من اولين بارم هست كه دارم راجب بازي مينويسم.و سعي كردم كمي متفاوت باشه.كمي و كاست ها رو ببخشيد.
    گرافيك:
    خب گرافيك بازي به نظرم 2 جنبه ي كاملا متفاوت داره:1- طراحي چهره ي بازيكن هاك به نظرم ميشد خيلي بهتر روي اين موضوع كار كرد و بازيكن ها زياد شبيه به واقعيت نيستند.تقريبآ نصفشون(از ساخته شده ها) خوب كار شده اما نصف ديگه به هيچ وجه.از خوب كار شده ها ميتونم به A.Arshavin اشاره كنم و از كسايي كه خيلي بد كار شده ميشه از G.Johnson نام برد.
    2-نماي كلي بازي منظورم وقتي هست كه شما در حال بازي هستيد به طوري كار شده كه انگار واقعا شما در حال تماشاي فوتبال از تلويزيون هستيد! اين بخش از گرافيك به نظرم خيلي بي نظير كار شده و از لحاظ طبيعي بودن من نمره ي 9 از 10 رو ميدم.
    صدا:
    راجب موزيك ها اوا بگم كه مثل 2005 كارهاي خوبي رو انتخاب كردن و كار ضعيفي رو من نشنيدم.
    گزارشگر:خب يكي از نكات و جنبه هاي قوت بازي همين گزارشگري بازي هست كه توسط 2نفر انجام ميشه به نام هاي اندي گري و مارتين تيلر.در هر بازي گزارشگر اطلاعات جامع و كاملي رو راجب تيم شما و تاريخچه ي تيمتون بيان ميكنه.مثلا راجب آرسنال:اينكه از سال 2006 هايبري رو به عنوان خونه ترك كردن و به امارات اومدن.و مثلا بيان اين نكته كه آرسنالي ها بعد از جنگ جهاني دوم رو به پيشرفت رفت اومدن و بهتر شدن.
    يا راجب بارسا كه ميگه فصل قبل خيلي واشون رويايي بود چون اونها 5 تا جام رو بردند و ...
    راجب محروميت و مصدوميت و خاصيت هاي بازيكن ها هم اطلاعات جامعي ميده و فقط محدود به چند جمله نميشه.
    Career:
    در اين بخش شما 3 نوع ميتونيد فعاليت داشته باشيد:به عنوان مربي.بازيكن.و بازيكن_مربي.
    من راجب مربي صحبت ميكنم:خب اول اينكه در ابتداي فصل مديريت از شما خواسته اي داره كه اين خواسته بنا به سختي كه انتخاب ميكنيد براي Board تغيير ميكنه.براي مثال فرض كنيد كه شما تيم ليورپول رو داريد و اين سختي روي حالت pro قرار داره در اينجا مديريت از شما مي خواد كه جزو 3 تيم اول بشيد.اما اگه همين تيم باشيد و سختي روي حالت Legendry باشه به طبع مديريت از شما خواسته هاي بالاتري داره هرچند تيم شما اين توانايي رو نداشته باشه مثلا همون ليورپول:از شما مي خوان كه ليگ رو ببريد(حالا خودمون ميدونيم كه امسال ليورپول نهايتآ جزو 5 تيم هست).مورد ديگه اينكه با سختتر شدم مديريت در نتيجه بودجه ي شما براي خريد بازيكن كمتر ميشه.(هر تيم بودجه ي خاصي داره).
    و حالت ديگه تو اين مد از بازي مربوط به بازيكن ها هست كه اونها با توجه به سنشون و ميزان بازي دادن شما به اونها پيشرفت و يا پسرفت ميكنن كه كاملا محسوس هست.مثلا اورال S.Keita وE.Abidal كه كمتر ميشه اونها تواناييشون كمتر ميشه نسبت به قبل مثلا قبلا اگه اين 2تا تو زمين بودن كمتر كسي ميتونست ازشون رد بشه اما با مسنتر شدن ديگه اون مهارت سابق رو ندارند.خريد بازيكن هم به اين صورت هست كه اگه بازيكن مسن باشه با مبلغ كمي به تيم شما مياد اما اگه اورال بالايي داشته باشه و جوون باشه مبلغ هنگفتي بايد براي او بپردازيد.
    قسمتي هم به به عنوان Reputition وجود داره كه هرچي شما بهتر كار كنيد اين درجه بالاتر ميشه و در نتيجه جهان فوتبال شما رو ميشناسه.
    گيم پلي:
    تو اين قسمت بايد بگم كه خيلي از موارد طبيعي كار شده مثل حركات و دريبل هاي مخصوص هر بازيكن.
    نكته ي ديگه درگيري هاي تن يه تن بازيكن ها هست كه عالي كارشده اگه بازيكني شاخصه ي قدرت بدني و سرعت رو داشته باشه رد شدن از مدافعين براش كار ساده اي هست اما سرعت به تنهايي چاره ساز نيست و مدافع با قدرت بالا به راحتي از بازيكن سرعتي توپ رو ميگيره.
    بازي بازيكن ها در پست هاي مختلف:
    راجب اين نكته بگم كه هر بازيكن تو يه سري پست ها ميتونه بازي كنه كه پست اصلي و فرعي داره.مثلآ A.Arshavin مهاجم گوشه كه بازي كنه بازدهي بالايي داره اما اگه مهاجم نوك و هدف باشه آنچنان كارايي نداره.
    نكته ي ديگه بازي گرفتن از بازيكنان در پستي غير از پست هايي كه ميتونه بازي كنه.به اين صورت كه شما ميتونيد از بازيكن ها در جايي استفاده كنيد كه تو اون پست اورالش بالاتر از اورالش هست در حالي كه تو پست اصليش بازي ميكنه.مثلا بازيكني مثل w.palacios كه تو تاتنهام بازي ميكنه كه وقتي تو پست اصليش يعني هافبك وسط يا CM بازي ميكنه اورالش 77 هست اما با توجه يه خصوصيات خوب دفاعيش شما ميتونيد اون رو به عنوان دفاع وسط استفاده كنيد كه اين اورال به 80 هم ميرسه.يا A.song بازيكن آرسنال كه CDM اورالش 79 هست اما وقتي دفاع وسط هست اورالش به 82 ميرسه.
    نقاط ضعف بازي:
    تو بازي باگهاي زيادي وجود داره مثل وقتي كه شما كاپيتانتون رو تعويض ميكنيد كه وقت تعويض هم كاپيتان و هم بازيكن تعويضي هر 2 بازوبند كاپيتاني به دست دارند!
    نكته ي ديگه اينكه خوشحالي بعد از گل خيلي متفاوت نيست و اكثرا شبيه به هم هست!.
    حرف آخر:
    در مجموع بگم كه خيلي از بازي راضي هستم و نمره ي 8 از 10 رو به گيم ميدم چون خيلي طبيعي بود و من تا به حال اينطور فوتبال رو تجربه نكرده بودم و طبيعي ترين نسخه ي فوتبال بود به نظرم.
    اين نقد هم كاملا نظرات شخصي بود و حتمآ ايراداتي هم داره.
    با تشكر

10. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

1 هفتس که بازی میکنم
    واقعا نسبت به نسخه ی قبلی عالی تر شده!!عالیه عالیه اگه این چند ایرادو نداشت:
    -داور ها کوچیترین برخورد هارو برام خطا میگیرن!!یه وقتایی یه تکل هایی رو کارت میدن که اصلا بازیکن رو ننداخته زمین و یارو در حال حرکته!
    باز هم این آوانتاژ دادن های فیفا شده شاهکار بهخدا!!یه ربع تموم آوانتاژ میده!!بابا توپ رسید دست یار دیگه تموم کن دیگه!باید بمونی یارو برسه به دروازه ی من تا آوانتاژ تموم شه؟؟
    -حرکات دروازبان ها خیلی طبیعی شده!ولی باز هم ایراداتی داره!دیدید یه وقتایی شوت میزنی چه شکلی مشت میکنن؟؟خود بازیه سگا و آتاری دستی!!!!آخرته حرکته!!
    -هنوز هم احساس میکنم زمین بازی در فیفا بیش از حد شلوغه!!انگار جای 22 نفر 32 نفر تو زمین هستن!!
    -صحنه ی آهسته و حرکات بعد از گل و کلا انمیشن های این بازی در مقابل PES مثل مقایسه ی بازی های سیستم عامل ویندوز 7 با Dos هست!!!!!!
    به نظر من ثانیه ای هم واسه این وقت نذاشتن!!!

در کل من هنوز PES جدید رو ندیدم!!ولی مطمئنم اگه در نسخه ی بعدی این ایراد ها بر طرف شه حتی لحظه ای هم به تست کردن PES جدید فکر نمیکنم!!!

12. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها نمیشه بازیو کاری کرد که تو Be a Pro یا Career Mode Player بازیکنای دیگه به خودشون هم پاس بدن ؟ آخه همش باید خود آدم کنترلشون کنه هیچ فرقی با بازی معمولی نداره....!

14. این کاربر از .Behnam. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1 هفتس که بازی میکنم
    واقعا نسبت به نسخه ی قبلی عالی تر شده!!عالیه عالیه اگه این چند ایرادو نداشت:
    -داور ها کوچیترین برخورد هارو برام خطا میگیرن!!یه وقتایی یه تکل هایی رو کارت میدن که اصلا بازیکن رو ننداخته زمین و یارو در حال حرکته!
    باز هم این آوانتاژ دادن های فیفا شده شاهکار بهخدا!!یه ربع تموم آوانتاژ میده!!بابا توپ رسید دست یار دیگه تموم کن دیگه!باید بمونی یارو برسه به دروازه ی من تا آوانتاژ تموم شه؟؟
    -حرکات دروازبان ها خیلی طبیعی شده!ولی باز هم ایراداتی داره!دیدید یه وقتایی شوت میزنی چه شکلی مشت میکنن؟؟خود بازیه سگا و آتاری دستی!!!!آخرته حرکته!!
    -هنوز هم احساس میکنم زمین بازی در فیفا بیش از حد شلوغه!!انگار جای 22 نفر 32 نفر تو زمین هستن!!
    -صحنه ی آهسته و حرکات بعد از گل و کلا انمیشن های این بازی در مقابل PES مثل مقایسه ی بازی های سیستم عامل ویندوز 7 با Dos هست!!!!!!
    به نظر من ثانیه ای هم واسه این وقت نذاشتن!!!

در کل من هنوز PES جدید رو ندیدم!!ولی مطمئنم اگه در نسخه ی بعدی این ایراد ها بر طرف شه حتی لحظه ای هم به تست کردن PES جدید فکر نمیکنم!!!
    من زیاد فیفا 10 رو بازی نکردم ولی فکر کنم این هایی که گفتی مربوط به نسخه پی سی فیفا 11 هست چون من روی کنسول این ها رو به این شکل که گفتی ندیدم من فیفا 11 پی سی رو ندارم ولی فکر کنم منظورت همین باشه ولی همین هم برای PES یک شکست هست که با بازی یک سال قبل تر از خودش مقایسه بشه. سایتی مثل مودینگ وی که اصلا ادمین هاش هم PES خور هستند طی نقدی که داشتن 7.8 دادن به PES من به شخصه چنین نقدهایی رو بیشتر قبول می کنم سایت مودینگ یک سایت ادیت هست که خوراکه PES و فیفا هست و روی این بازی ها مانور میده پس دید و شناخت بهتری داره و حتی نقدش هم کم ایراد هست. در هر صورت امسال با روی کار اومدن فیفا نکست برای PC شدیدا PES از چشم افتاد البته این مسئله سال آینده بیشتر به چشم میاد چون واقعا کونامی هر ساله داره به جای بهبود گیم پلی بازی خراب ترش می کنه از 2009 به این طرف که افت داشته ولی در عوض اومده روی مسائل غیر گیمپلی سرمایه گذاری کرده که باعث شده جذابیت کلی PES بالا بره نهایتا بحث های مقایسه ای در حال حاضر دیگه خیلی سخت شده که بخواهیم در موردش بحث کنیم فاکتور های اساسی زیادی روی کار اومدن. خوشبختانه فیفا تونسته در گیم پلی فوق العاده قوی عمل کنه و یک شبیه سازی فوتبال کم نقص رو به طرفدارانش هدیه بده

16. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •