تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 451 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

خب اینم حرفیه ! اما من منظورم همون برنامه هایی هست که میترسن پاکش کنن و یا نمیخوان پاکش کنن من خودم روز اول حدود 4 دقیقه طول میکشید بالا بیاد همه اونایی که میدونستم رو دیزیبل کردم 1 دقیقه هم نمیشه دیگه .... اما خب خوبیش اینه اگه مشکلی پیش بیاد میرن دوباره اینیبلش میکنن و بیخطره سریع هم هست .

کسی gta iv رو روی ویندوز 7 بازی کرده؟ چند فریم میده ؟ خواهشن کمک کنید .
    آره اولش نمیدونم چرا اینقدر کند بود. من بیشتر نظرم رو اون نرم افزار بک آپ گیریه ایسوسه. یه بخشی از هارد رو مخفی کردن و ... یه خورده مشکوک بود کلا. ولی خلاص شدم.

بروبچه هایی که مثل من از هایبرنیت استفاده نمیکنن ویندوز پر سرعت نصب کنن ببینن چه طوره. من میخوام تازه دانلود کنمش ... چند روز طول میکشه. خرید هم انگار نداره بخریم راحت شیم.

ویندوز سونی که رو سیستم corei7 البته احتمالا با هارد خوب توی 8 دقیقه نصب شده !!!!!!!!!!!!!!!

من که ویندوز آپدیت مارس رو رو لپ تاپ بین 18 تا 22 دقه طول کشید نصب کنم !!! تازه سرعت بالا اومدنش هم خیلی توپه. اصلا اسمش مشخصه دیگه:
    Performence Edotion

اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2.2 گیگ هست ..

سرعت بوت خیلی وحشتناکه که !!! آخه هارد SSD هم داشته باشه سیستم و تست کرده باشن بازم زیر 15 ثانیه یه مقداری خفن نیست ؟؟ نوشته 5 ثانیه ای بوت میشه البته با نافعال بودن واسط گرافیکی !!!!

این سایت هم پر از چیزای این تیپی هست:

کد:
    دنبال یه بنچمارک رسمی هستم که مقایسه در شرایط برابر کرده باشه بعد با خیال راحت دانلود کنم.
    Last edited by alireza1411; 20-09-2010 at 09:42.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میشینم دانلودش میکنم ببینم چوریاست ..

دوستان این تاپیکو ببینید اگه تونستید کمک کنید واقعا نیاز دارم بهش . !

کد:

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

تاحالا کسی از readyboost استفاده کرده؟
    اگه استفاده کردین نتیجه چطور بود؟ تاثیر داشت؟ لپتاپ من که فلش رو نشون نمیده تا امتحان کنم.

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

خب اینم حرفیه ! اما من منظورم همون برنامه هایی هست که میترسن پاکش کنن و یا نمیخوان پاکش کنن من خودم روز اول حدود 4 دقیقه طول میکشید بالا بیاد همه اونایی که میدونستم رو دیزیبل کردم 1 دقیقه هم نمیشه دیگه .... اما خب خوبیش اینه اگه مشکلی پیش بیاد میرن دوباره اینیبلش میکنن و بیخطره سریع هم هست .

کسی gta iv رو روی ویندوز 7 بازی کرده؟ چند فریم میده ؟ خواهشن کمک کنید .
    من بازی کردم.فریم را اندازه نگرفتم.ولی اینقدر هست که بشه به را حتی بازی کرد. فکر کنم 30 35 بود. الان هم ندارمش که اندازه بگیرم. البته در دمای 92-93!!!!!!با این گرما یه چای هم دم کردنم!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تاحالا کسی از readyboost استفاده کرده؟
    اگه استفاده کردین نتیجه چطور بود؟ تاثیر داشت؟ لپتاپ من که فلش رو نشون نمیده تا امتحان کنم.

من تست کردم. با هارد اکسترنال نمیشد. فقط با فلش ... عمر فلش کاهش پیدا میکنه این جوری که یه جایی خونده بودم. ولی فلش 4 گیگ الان 11 تومن بیشتر نیست که.

فلش رو باید خالی کرد. بعد تنظیم میکنیم و یه فایل توش ایجاد میشه که تقریبا پرش میکنه. در واقع فکر میکنم شبیه کش عمل میکنه. من میخواستم ببینم واسه مش زدن با نرم افزارها آیا ممکنه استفاده از Ready bOOst کمکی کنه یا نه. تست کردم ... هیچ تغییری ندیدم !!!!

دیگه دنبال تست تو نرم افزارهای دیگه هم نرفتم چون به دردم نمیخورد. حالا باز اگه کسی تونست تاثیر مثبتی پیدا کنه بگه ببینیم چه طوریاست.

راستی یه برنامه به اسم EBoostr Pro 3.0 هم شبیه همین کارو میکنه که حجم نرم افزارش 5 مگ میشه. از هارد اسکترنال و فلش میتونه استفاده کنه. با اون هم من تست کردم هیچی که هیچی ...
    Last edited by alireza1411; 20-09-2010 at 12:08.

6. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من بازی کردم.فریم را اندازه نگرفتم.ولی اینقدر هست که بشه به را حتی بازی کرد. فکر کنم 30 35 بود. الان هم ندارمش که اندازه بگیرم. البته در دمای 92-93!!!!!!با این گرما یه چای هم دم کردنم!!!!!!!!

من یه کوا پد گرفتم و تست کردم بیشتر از 3 4 درجه خنک نمیکرد. شما رفتی دنبال کول پد ؟ این طوری که نمیشه با این لپ تاپ بازی و برنامه های سنگین ران کرد. واقعا هیچ راهی نداره ؟

من تو فکر آندر کلاک سی پی یو هستم فقط خطرناکه میترسم باز ... آخه چی کار باید کرد ؟

نکنه باید دلر وردارم کف لپ تاپ رو سوراخ کاری کنم

عجب گیری کردیم لپ تاپ خوب گرفتیم ها !!! یه دونه از همین 700 800 تومنی ها میگرفتم خنک بود راحت میشدم. اون 600 تومن اضافه پول رو هم یه مادربورد و یه سی پی یو corei7 750 میگرفتم خلاص. کلی هم حال میکردم.
    تازه واسه بازی میشد یه شیش هسته ای ای ام دی گرفت با یه دونه گرافیک با قدرت 1.5 برابر این 5730. البته مثلا دارم میزنم ... شاید با احتساب رم و مادربورد و گرافیک قیمتش یه کم بیشتر بشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا اشتباه میکنین . تو تاپیک تست بازیها رفتن رو لپتاپهای 2 سال پیش تست گرفتن بهشون 30 تا فریم داده . دما بالای 78 نرفته من باید تست کنم . در مورد cool pad متعسفاتنه هر چی تو بازاره اصلا فنهاش زیر cpu قرار نمیگیره ! اما فکر نمیکنم انقدر هم افتضاح باشه دمای cpu .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بابا اشتباه میکنین . تو تاپیک تست بازیها رفتن رو لپتاپهای 2 سال پیش تست گرفتن بهشون 30 تا فریم داده . دما بالای 78 نرفته من باید تست کنم . در مورد cool pad متعسفاتنه هر چی تو بازاره اصلا فنهاش زیر cpu قرار نمیگیره ! اما فکر نمیکنم انقدر هم افتضاح باشه دمای cpu .

من به نتیجه رسیدم. یه کار خوب که صد در صد خنک میکنه.

چیپ سی پی یو و جی پی یو رو در بیاریم چه طوره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

کدوم یکی از دوستان میگفت بلوری رایتر داره لپ تاپش :

کد:

این بولری پایونیر همچنان قیمتش بالای 300 درمیاد. ولی بازم اگه میخواد 25 یا 50 گیگ رایت کنه قیمت بلوری خام 50 گیگ میشه 15 تومن و 25 گیگش هم میشه 5500 تومن:

کد:

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من به نتیجه رسیدم. یه کار خوب که صد در صد خنک میکنه.

چیپ سی پی یو و جی پی یو رو در بیاریم چه طوره ؟
    یک راه بهتر . ما که این همه هزینه کردیم میریم یک کولر گازی هم میگیریم میزاریم جلوش . فکر نکن دماش از 40 تو حالت فول لود بالاتر بیاد خوبه؟ نظرتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •