تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 674 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه si2na's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من نمیگم Pes 2011 بازی بدیه اما من ترجیح میدم بازی نکنم من خودم زمانی عاشق Pes بودم اما به نظر شما چرا دیگه بازی نمیکنم؟
    معلومه وقتی گیمی نتونه 1 پاس کاری صحیح به بازی تزریق کنه که نفر با هیجان بازی کنه به نظر شخصیه من بهتره بازی نکنه و جاش 1 گیم اکشن بزنه
    اما :
    نکات مبت بازی :
    زمانی که PeS2011 در عرض 1 سال اینهمه پیشرفت کرده بدونین ایرادهاش رفع میشه مثل گرافیک استسنایی بازی مثل چیدن مهره ها مربی گری به گیم مثل مدهای فوقالعاده

2. این کاربر از si2na بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی چی. چرا نمی تونید به نظر مخالف احترام بذارید؟ هرکس نظری مخالف شما داره باید بهش حمله کنید؟

شاید نظر یه نفر برای شما احمقانه به نظر بیاد، شاید هم عکسش برای خیلی ها صادق باشه. ما در قرن 21 زندگی می کنیم، نه قرن 15. لطفا به نظر همه احترام بذارید!
    شما درست می فرمائید... ولی اینکه تا سال 2020 همین بازی بمونه و بهترین بازی باشه بیش از اندازه اغراق آمیز و تعصبی نیست؟ یعنی فوق العاده غیر قابل قبول هست با عرض پوزش از گوینده این مطلب ولی به نظر احماقنه نیست این حرف کاملا احمقانه اس (بازم عذر می خوام از دوست عزیز ولی اینجا فروم هست کسی که توی فروم چیزی می گه باید ازش خیلی مطمئن باشه وگرنه حمله میشه چون اگه حمله نشه یعنی کاربران اون تاپیک شعور و عقل ندارن که به چیز غیر منطقی واکنش نشون ندن. یکی بیاد نقد بنویسه به خدای احد من خودم ازش تشکر می کنم ولی این حرفا واقعا قابل قبول نیست)

به هر حال امیدوارم کمی فرهنگ کلی پست دادن بهتر بشه. و به قول شما به نظر های مخالف احترام گذاشته بشه. ولی دیگه نظر باشه نه یه حرف غیر معقول مثل اون پست...

خدایا این روزای قبل انتشار رو هر چه سریع تر از سرمون بگذرون که بدترین موقع هست برای کل کل و بهترین موقع هست برای اسپم دادن و نا مناسب ترین شرایط برای نقد کردن. دوستی ها و عزت و احترام ها هم از بین می ره به خاطر هیچ و پوچ

4. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من نمیگم Pes 2011 بازی بدیه اما من ترجیح میدم بازی نکنم من خودم زمانی عاشق Pes بودم اما به نظر شما چرا دیگه بازی نمیکنم؟
    معلومه وقتی گیمی نتونه 1 پاس کاری صحیح به بازی تزریق کنه که نفر با هیجان بازی کنه به نظر شخصیه من بهتره بازی نکنه و جاش 1 گیم اکشن بزنه
    اما :
    نکات مبت بازی :
    زمانی که PeS2011 در عرض 1 سال اینهمه پیشرفت کرده بدونین ایرادهاش رفع میشه مثل گرافیک استسنایی بازی مثل چیدن مهره ها مربی گری به گیم مثل مدهای فوقالعاده
    اینکه شما PES بازی نکنید کاملا محترمه و اختیار دارید هر کاری دوست دارید انجام بدید،ولی علت شما برای بازی نکردن PES2011 کاملا مبهمه،شما دست گذاشتید روی نقطه قوت بازی و اونو علت بازی نکردنتون عنوان کردید که خیلی عجیبه
    بهر صورت هدف گیم سرگرمیه،مهم نیست چه عنوانی باشه ،امیدوارم با بازیهای دیگه سرگرم باشید

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------

شما درست می فرمائید... ولی اینکه تا سال 2020 همین بازی بمونه و بهترین بازی باشه بیش از اندازه اغراق آمیز و تعصبی نیست؟ یعنی فوق العاده غیر قابل قبول هست با عرض پوزش از گوینده این مطلب ولی به نظر احماقنه نیست این حرف کاملا احمقانه اس (بازم عذر می خوام از دوست عزیز ولی اینجا فروم هست کسی که توی فروم چیزی می گه باید ازش خیلی مطمئن باشه وگرنه حمله میشه چون اگه حمله نشه یعنی کاربران اون تاپیک شعور و عقل ندارن که به چیز غیر منطقی واکنش نشون ندن. یکی بیاد نقد بنویسه به خدای احد من خودم ازش تشکر می کنم ولی این حرفا واقعا قابل قبول نیست)

به هر حال امیدوارم کمی فرهنگ کلی پست دادن بهتر بشه. و به قول شما به نظر های مخالف احترام گذاشته بشه. ولی دیگه نظر باشه نه یه حرف غیر معقول مثل اون پست...

خدایا این روزای قبل انتشار رو هر چه سریع تر از سرمون بگذرون که بدترین موقع هست برای کل کل و بهترین موقع هست برای اسپم دادن و نا مناسب ترین شرایط برای نقد کردن. دوستی ها و عزت و احترام ها هم از بین می ره به خاطر هیچ و پوچ
    خدا از دهنتون بشنوه
    من که خودمو زدم به بیخیالی،فعلا که پچ 30 تیم رو دان کردم و با اون سرگرمم

پچر های محترم لطف کردن فیس روبن و مسی رو به این شکل درست! کردن:
    Last edited by pedramgolchin; 22-09-2010 at 21:29.

6. 4 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از نقد پربارتون !!! شما مطمئنی این بازی تا سال 2020 بهش کسی نمیرسه ؟میدونی الان چه سالی هستیم ؟اگه میدونی یعنی واقعا تا 10 سال دیگه بازیی به خوبی این نسخه نمیاد ؟ بعدا ماهو سال و روز دقیقشم میشه بگی !!! منظورم وقتیه که یه بازی هم پایه این نسخه بیاد !!!اونوقت عجیبه میانگین نمرات فیفا نکست حداقل 15 نمره بیشتر از PES بوده !!(امیدوارم متوجه باشین منظورم از 100 بوده !!)
    میشه نظرتونو راجع به نسخه 10 pes هم بدونم !!! اونم حتما تا 5 سال دیگه رقیب نداره !!
    خوش باشی !!!
    شما می تونی بری با همون فیفا حال کنی که از سال 2007 تا الآن هیچ فرقی نکرده(امیدوارم متوجه شده باشی منظورم p30 e)
    pes 11 از این جهت بهترینه که علاوه بر این که جذابیت قبلیش رو از دست نداده بسیار روون تر شده و حرکت ها کاملا کنترل شده است .حرکات نمایشیم که خیلی با حال شده میشه چند جور حرکت رو با هم ترکیب کرد.
    راستی من دارم درباره ی pes 11 صحبت میکنم نه 10 .آره fifa 10 کنسول از pes واقعی تر بود اما جذاب تر نبود.
    در ضمن این که pes جذاب تره رو میتونی از بیشتر بودن تعداد pes بازها نسبت بهfifa بازها بفهمی.نمره ای که سایتا میدن به فیفا به خاطر طبیعی تر بودنشه و اون خصوصیاتی که داره مثل گردش 360 درجه ای و...
    واقعی بودن کافی نیست باید جذاب هم باشه و pes 11 هم جذابه هم واقعی و برای همین یه شاهکاره.
    Last edited by SHAHAB111; 22-09-2010 at 21:34.

8. این کاربر از SHAHAB111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله افراط وجود داره، کما اینکه تفریط هم وجود داره و نظراتی که از اون طرف افتادن هم کم دیده نشده. به هر حال باید پذیرفت که هرکس دیدگاهی داره و هر نظری هر چقدر ناپخته، مستحق احترامه.

اگر اینطور نبود، باید امکان نظر دادن در انجمن ها رو محدود می کردن.

10. 2 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    اما :
    نکات مبت بازی :
    سلام پسر خاله برداشته شدن محدودیتت هم مبارک باشه
    البته این بر میگرده به عادت گیمر ها... مشکل اینجاست کونامی دیکتاتورانه عمل میکنه با اینکه می تونه آپشن های مختلفی در اختیار ما بذاره اما متاسفانه دریغ می کنه

میتونست حتی توی همین نسخه دمو امکان پاس Asisted رو هم بده و حتی دستی مشخصا الان روی Semi هست پاس ها. در حالیکه فیفا این امکان رو داده که پاس ها رو دستی نیمه دستی یا هوشمند قرار بدید و آپشن های دیگه. من فقط امیدوارم کونامی با قرار دادن گزینه پاس ها و شوت های هوشمند هواداران سبک کلاسیک خودش رو از دست نده.

اما با ضعف گیم پلی تا حدودی موافقم برای من هم گیم پلی فیفا لذت بخش تر هست. بالا بودن هوش مصنوعی بازیکنان برام لذت بخش هست. به نظرم PES امسال اگه دوربین بهتری توی چنته داشته باشه یا همون دوربین کلاسیک واید و مشکل استارت زدن بازیکنان سرعتی رو تا حدودی حل کنه شانس این رو خواهیم داشت که با مود BAL ش سرگرم بشیم. البته شاید فیفا امسال با مود های جدیدی که روی نسخه PC به ارمغان آورده واقعا PC خور ها رو جذب خودش کنه
    Last edited by Spaniuly; 22-09-2010 at 21:45.

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما می تونی بری با همون فیفا حال کنی که از سال 2007 تا الآن هیچ فرقی نکرده(امیدوارم متوجه شده باشی منظورم p30 e)
    pes 11 از این جهت بهترینه که علاوه بر این که جذابیت قبلیش رو از دست نداده بسیار روون تر شده و حرکت ها کاملا کنترل شده است .حرکات نمایشیم که خیلی با حال شده میشه چند جور حرکت رو با هم ترکیب کرد.
    راستی من دارم درباره ی pes 11 صحبت میکنم نه 10 .آره fifa 10 کنسول از pes واقعی تر بود اما جذاب تر نبود.
    در ضمن این که pes جذاب تره رو میتونی از بیشتر بودن تعداد pes بازها نسبت بهfifa بازها بفهمی.نمره ای که سایتا میدن به فیفا به خاطر طبیعی تر بودنشه و اون خصوصیاتی که داره مثل گردش 360 درجه ای و...
    واقعی بودن کافی نیست باید جذاب هم باشه و pes 11 هم جذابه هم واقعی و برای همین یه شاهکاره.
    خب ! لازم دیدم بیام وسط و نظر خودمو اعلام کنم ! من خودم یکی از طرفدار های سر سخت PES بودم و یکی 2 تا رتبه کم و بیش خوب هم توش آوردم،اونایی که تو مسابقات شرکت میکردن،فکر کنم اسم chALi به گوششون خورده باشه ! ولی این داستان ها تا 4 ماه پیش بود که دوستم گفت بیا بریم فیفای کنسول رو بازی کنیم ببین چه دنیاییه! و وقتی من فیفا رو بازی کردم،فهمیدم که آزادی عمل و گیم پلی یعنی چی !!! این جمله هم که دقیقا یادم نیست و تو شعار های pes 2011 س که میگه : feel the freedom و از این حرف ها ، جدا مسخره و خنده آوره!!!! چون واقعا اصلیترین چیزی که این بازی از آدم میگیره،آزادی عمله!!!! انقد فیفا به من لذت داد که به خاطرش کنسول خریدم! و الان ثانیه شماری میکنم که 3شنبه بیاد ! به نظر من کسانی که از pes طرفداری میکنن،یا از رو تعصب و غیر منطقی طرفداری میکنن یا طرفدار بازی های Arcade و خیالی هستن!!!! فیفا 11 اونم از نوع کنسولش،به نظر من یک شبیه ساز عالی و رویایی از فوتبال واقعیه! به قول دوستمون منم دعا میکنم این روز ها زود تر تموم شه تا همه چی معلوم شه !!!! جناب آقای (حیف آقا ! ) sea bass ،سازنده pes , عوض اینکه رو گیم پلی بازی و گل های خیال پردازانه بازی و صد ها ایراد دیگش کار کنه،ویژگی ای اضافه کرده تا به جای توپ وسط زمین،از یه شکلات یا به جای کله بازیکن،از یه کنده درخت استفاده کنین و یا بازیکن تو بازی با کلاه آفتابی بازی کنه!!!!! جالبه این اراجیف رو تو تگ تبلیغاتی خودشم آورده!!!! با این کارش Arcade بودن بازی رو به همه ثابت کرد،چند روز دیگه که بازی ها اومدن و اختلاف فاحش نمره ی این 2 بازی رو تو سایت گیم اسپات دیدم،همه چی حل میشه و معلوم میشه کی به حقه ! ببخشید بابت صحبت طولانیم

14. 6 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از نقد پربارتون !!! شما مطمئنی این بازی تا سال 2020 بهش کسی نمیرسه ؟میدونی الان چه سالی هستیم ؟اگه میدونی یعنی واقعا تا 10 سال دیگه بازیی به خوبی این نسخه نمیاد ؟ بعدا ماهو سال و روز دقیقشم میشه بگی !!! منظورم وقتیه که یه بازی هم پایه این نسخه بیاد !!!اونوقت عجیبه میانگین نمرات فیفا نکست حداقل 15 نمره بیشتر از PES بوده !!(امیدوارم متوجه باشین منظورم از 100 بوده !!)
    میشه نظرتونو راجع به نسخه 10 pes هم بدونم !!! اونم حتما تا 5 سال دیگه رقیب نداره !!
    خوش باشی !!!
    خب ! لازم دیدم بیام وسط و نظر خودمو اعلام کنم ! من خودم یکی از طرفدار های سر سخت PES بودم و یکی 2 تا رتبه کم و بیش خوب هم توش آوردم،اونایی که تو مسابقات شرکت میکردن،فکر کنم اسم chALi به گوششون خورده باشه ! ولی این داستان ها تا 4 ماه پیش بود که دوستم گفت بیا بریم فیفای کنسول رو بازی کنیم ببین چه دنیاییه! و وقتی من فیفا رو بازی کردم،فهمیدم که آزادی عمل و گیم پلی یعنی چی !!! این جمله هم که دقیقا یادم نیست و تو شعار های pes 2011 س که میگه : feel the freedom و از این حرف ها ، جدا مسخره و خنده آوره!!!! چون واقعا اصلیترین چیزی که این بازی از آدم میگیره،آزادی عمله!!!! انقد فیفا به من لذت داد که به خاطرش کنسول خریدم! و الان ثانیه شماری میکنم که 3شنبه بیاد ! به نظر من کسانی که از pes طرفداری میکنن،یا از رو تعصب و غیر منطقی طرفداری میکنن یا طرفدار بازی های Arcade و خیالی هستن!!!! فیفا 11 اونم از نوع کنسولش،به نظر من یک شبیه ساز عالی و رویایی از فوتبال واقعیه! به قول دوستمون منم دعا میکنم این روز ها زود تر تموم شه تا همه چی معلوم شه !!!! جناب آقای (حیف آقا ! ) sea bass ،سازنده pes , عوض اینکه رو گیم پلی بازی و گل های خیال پردازانه بازی و صد ها ایراد دیگش کار کنه،ویژگی ای اضافه کرده تا به جای توپ وسط زمین،از یه شکلات یا به جای کله بازیکن،از یه کنده درخت استفاده کنین و یا بازیکن تو بازی با کلاه آفتابی بازی کنه!!!!! جالبه این اراجیف رو تو تگ تبلیغاتی خودشم آورده!!!! با این کارش Arcade بودن بازی رو به همه ثابت کرد،چند روز دیگه که بازی ها اومدن و اختلاف فاحش نمره ی این 2 بازی رو تو سایت گیم اسپات دیدم،همه چی حل میشه و معلوم میشه کی به حقه ! ببخشید بابت صحبت طولانیم
    لازم نیست صبر کنید برید دمو هاشون رو بازی کنید میفهمید کدوم بهتره؟
    سالی که نکوست از بهارش پیداست
    Last edited by SHAHAB111; 22-09-2010 at 22:24.

16. این کاربر از SHAHAB111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

رفیق مطمئنی فیفا از 2007 تا الان فرق نکرده روی PC !!
    امسال نسخه نکست برای اولین بار روی این پلتفرم عرضه شد اگه این تغییر نیست دیگه بهتره بحثو ادامه ندیم !!!
    سلام
    اما :
    نکات مبت بازی :
    سلام پسر خاله ارمین خوبی ؟دی:
    قسمت بولد شدیدا تایید میشه اما قدرت کونامی بیشتر از این مقدار پیشرفت بوده
    +
    راستی من یه پیشنمایش از این بازی نوشته بودم توی یه سایتی به زودی اینجا قرار میدم یسری مسائل روشن بشه

سالی که نکوست از بهرش پیداست
    بله سال نکو از بهرش پیداست !!! دی:
    Last edited by amin 2010; 22-09-2010 at 22:29.

18. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لازم نیست صبر کنید برید دمو هاشون رو بازی کنید میفهمید کدوم بهتره؟
    سالی که نکوست از بهارش پیداست
    قربون شکلت،بدبختی اینجاس که دموشو هم دانلود کردم و بازی کردم ! فقط میتونم بگم حیف اون 1 گیگو 700 مگی که واسه دانلود این بازی مصرف کردم !

20. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •