آره کردی اصیل کرمانشاهی!! (-:...براگم دی ارا قایمی کردی!! (-:
الان تو آمریکا به 7 لهجه ی متفاوت حرف میزنن ولی هیچ کس نمیگه که این لهجه بی کلاسه و باعث بشه یه قشر از مردم محدود بشن...کاش حداقل این چیزا رو از اونا یاد بگیریم
آره کردی اصیل کرمانشاهی!! (-:...براگم دی ارا قایمی کردی!! (-:
الان تو آمریکا به 7 لهجه ی متفاوت حرف میزنن ولی هیچ کس نمیگه که این لهجه بی کلاسه و باعث بشه یه قشر از مردم محدود بشن...کاش حداقل این چیزا رو از اونا یاد بگیریم
نه خوب بالاخره زبان رسمي اينجا فارسيه؛درست نيست اونو ميزاشتم...
كرمانشاهي نيست؛كرمانشاهي تا حدي شبيه فارسيه...
اين لهجه كردي سوراني هست؛هر چند چيزي معلوم نيست...
-------------------------
اما براي اينكه آف تايپيك نشه دوستان حدود 4فونت انگليسي نصبه؛اما جالب اينجاست اگه عوض ميكني تا حدي 7فونت فارسي هم عوض ميشه كه ميتونه واسه تنوع جالب باشه...
آها الان گرفتم راست میگی خودمم یزره شک کردم که ممکنه کردی جای دیگه باشه...ok انشالا موفق باشید...خیلی اینترفیس مسیجینگ گالاکسیتون باحاله کاش پولم به گالاکس میرسید و مجبور نمیشدم واسه Desire HD صبر کنم
مطمئن باش دیزایر اچ دی که بیاد خیلی گرون تر از گلکسی تو ایران فروش میره
زیاد دلتون رو به دیزایر اچ دی خوش نکنید. گالاکسی خیلی بهتره
منم زورم به گلکسی نمیرسه،ولی منتظر اچ دیم!!! تا دو ما دیگه خیلی وقت هست واسه پول در اوردن!! نهایتش قسطی ور میدارمش...!!!مطمئن باش دیزایر اچ دی که بیاد خیلی گرون تر از گلکسی تو ایران فروش میره
چیش بهتره؟! دو تا ویژگی بهتر بودن رو علاوه بر8 16 گیگ بگو؟! دوربیشن؟ صفحش؟ سپورتش؟ سنس؟!زیاد دلتون رو به دیزایر اچ دی خوش نکنید. گالاکسی خیلی بهتره
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
کی کوردی رو مسخره کرد؟! من خودمم کردم(ایلام!) ولی تو صحبت های گرافیکار عزیز توهینی ندیدم!!! ایشون فقط گفتن مانور دادن که ببینن چی نوشته شده!!! بعدشم گفتن فک میکنن که کردی کرمانشاهی باشه!!الان تو آمریکا به 7 لهجه ی متفاوت حرف میزنن ولی هیچ کس نمیگه که این لهجه بی کلاسه و باعث بشه یه قشر از مردم محدود بشن...کاش حداقل این چیزا رو از اونا یاد بگیریم
توهینی توش نیست!
نه عزیز ما این کارو کردیم نترکید.... ببین شب گذاشتم یه 70مگ دانلود کنه حساب کردم یه 2...3 ساعتی طول میکشید...باتری گوشیم داشت هم زمان شارز میشد....![]()
صفحش
صفحش
بازم صفحش
وزنش ( دیزایر 45 گرم سنگین تره)
رام گالاکسی 512 مگ بیشتره
16 گیگ حافظه داخلی توپ داره
اندازش ( دیزایر اچ دی خیلی بزرگه واقعا اذیت میشی) و قطرش . گالاکسی خیلی باریکه
بلوتوس 3 داره
اختلاف قیمت کمه کم 300 هزار تومن
بازم اختلاف قیمت کمه کم 300 هزار در ایران(قول میدم بهت)
باتری گالاکسی 1500 میلی آمپره ولی دیزایر 1230 که با توجه به صفحه سوپر آمولد و سایز کمتر و استفاده از سی پی یو Cortex A8 به جای Qualcomm Snapdragon QSD8255 میتونم بگم که گالاکسی خیلی باتریش بهتره و طبق محاسباتی که انجام دادم دیزایر اچ دی کمتر از 1 روز باتریش تموم میشه![]()
( تست هم کردم)
تازه فیلمبرداری گالاکسی 30 فریمه ولی دیزایر اچ دی 30 فریم کمتره( اینو قول میدم بهت)
اینطوریا هم نیستلهجه مردم الدورادو در غرب تگزاس رو در 50 ایالت آمریکا مسخره میکنن
کلا از مردم آمریکا نمیشه درس اخلاق گرفت به این حرفم اعتماد کن
(دموکراسی با اخلاق فرق میکنه اینا رو باهم قاطی نکن)(درضمن جوابم رو خصوصی بده الان مجتبی میاد با اون aQoa همه پستامو قلع و قم میکنه
راستی من خودم کورد کرمانشام
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 19-10-2010 at 23:22.
جالبه؛يعني شما انتظار داريد ديزاير اچ دي پايين 600باشه؟ديزاير اچ دي از نكسوس بالاتره؛الان نكسوس حدوده 700تومنه؛مطمئنم بعد از 1سالم نمياد زير 800.
از برتري هاي گالاكسي هم:
وزن كمتر حدود 50گرم
بدنه 99ميليمتري كه باعث اندازه بزرگش به چشم نياد
صفحه سوپر آملويد كه تحت هيچ شرايطي s-lcd توانايي رقابت با اونو نداره
گرافيك قوي تر كه حالا حالاها گوشي با اين گرافيك عرضه نميشه.
از همه مهمتر قيمتشونه؛شما بريد قيمت جهاني ديزاير اچ دي رو ببينيد بعد مقايسه كنيد.
بازم بگم؟:دي
این قیمت گالکسی هم روز به روز داره بالاتر میره : 746 با گارانتی . تازه اصلاً هم گیر نمیاد بدون گارانتی هم 720
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)