خب احتمالا چیپستش گرونتره !! نگفتی چرا میخوای یه مودم دیگه بخری !!!؟؟
خب احتمالا چیپستش گرونتره !! نگفتی چرا میخوای یه مودم دیگه بخری !!!؟؟
با درود خدمت دوستان گرامی پرسشی داشتم از دوستان میخواهم هر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطف کنه من رو راهنمایی کنه
من به تازگی مودم 2750u دی لینک رو خردیم و به راحتی هم راه اندازیش کردم فقط اکنون دوتا پرسش دارم
1. چه طوری میشه از خاصیت شیرینگش استفاده کرد (پورت usb)
2. دکمه ی کوچکی که با نام WPS است برای چه منظوری کاربرد داره؟
با سپاس از پاسخگوییتان
اگه اشتباه نکنم یه سی باید همراه مودم باشه که درایو usb رو نصب میکنه1. چه طوری میشه از خاصیت شیرینگش استفاده کرد (پورت usb)
با این کار یه کارت شبکه مجازی روی سیستم نصب میشه که همون usb هستش و شما میتونین عین همون پورت lan ازش استفاده کنین
به نظر دوستان tenda w150d قابل تاییده؟
نه داداش منظورم رو اشتباه متوجه شدی خودش چهارتا پورت lan داره نیازی نیست usb هم به جای lan استفاده کنم
من منظورم این بود که چه طوری میتونم با زدن فلش به پورت usb اطلاعات فلش رو شیر کنم بین دستگاهایی که به wifi وصل هستنید؟
سلام
من قسمتی از مطالب و راهنمائیهای دوستان را خوندم راستش تو تصمیم گیری دچار مشکل شدم
من خودم TP-Link TD-W8951ND را مد نظر داشتم و میخواستم بگیرم ولی خوب گفتم از دوستانی که اطلاعات بهتری دارند سوال کنم این مودم خوب هست و ایرادی نداره .. برای منزل میخوام و تنها یک طبقه در حدود 80 متر .. در غیر این صورت تو 100 دوستان چه چیزی را پیشنهاد میدن از مخابرات هم دارم سرویس میگیرم
من در حال حاضر از همین مودم استفاده میکنم و اصلا مشکلی ندارم باهاش![]()
دوستان من
Linksys WAG120N
خوبه؟ یا مدل بهتری پیشنهاد می کنید
ممنون
دوستان من
Linksys WAG120N
خوبه؟ یا مدل بهتری پیشنهاد می کنید
ممنون
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)