تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 481 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

با سلام به همگی مخصوصا آقا پیام یا همون پیمان خودمون وگل محمدی و پرفشنال های دیگه.....
    یک راست برم سر اصل مطلب ...
    گوشی رو 2 هفته پیش آپدیت کردم ولی هنوز ی مشکل اساسیش حل نشده هنوز از هر 10 تا عکس یا فیلمبرداری هایی که میکنم یکدفه ارورر میده که حافظه گوشی پر شده و تا میخام گوشی رو روشن خاموش کنم یا تنظیمات دوربین ریست کنم که درست بشه اون سوژه عکس از دست رفته .........
    حالا بنظر شما راهی واسه درست کردنش وجود داره ؟؟؟
    خب اگه این یک باگه که راهی واسه درست کردنش وجود نداره چرا به SE ایمیل نمیزنین تا واسه درست کردنش ی راهی رو بگن یا در نسخه های بعدی آپدیت درستش کنن؟؟؟
    کاشکی یکی ی تحقیقات اساسی در مورد این باگ میکرد تو سایت های خارجکی ........
    سلام
    ای بابا عجب بد شانسی
    این مشکل بعد از اپدیت فقط یکبار سر من اومده
    خب اره راست میگی بهتره یکی ایمیل بزنه
    بنظر من سرپرست انجمن پست های اضافی و تکراری رو پاک کنه بهتره~
    خوب وقتی تمام مطالب مفید اضافه بشه به صفحه اول دیگه نیازی نیست مردم همه صفحات را بخونند
    مگر کسی دنبال چیزهای دیگه ای باشه

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بين كريستالو ويواز گير كردم.كدوم بهتره انصافا
    خب این‌جا بیش‌تر ویواز‌دوست‌ها میان و می‌رن، اینجا بپرسی، همه می‌گن ویواز، شما بری تو تاپیک کریستال بپرسی، احتمالا همه می‌گن کریستال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها هر چی پست و مطالب مفید یادتونه بگین اضافه کنم صفحه اول
    خودم هم وقت کنم باقی موارد را پیدا میکنم و میذارم
    می‌خوای اول کار بنویس ایهاالناس، ویواز سی‌دی نداره، pc suit و راهنما و ... تو مموریه
    لیست کد‌های مخفی ویواز:
    کد:
    صدای زنگ رو هم چندبار پرسیده بودن چجوری زیاد می‌شه.
    __________________________________________________ _

راستی یه ویرایش‌گر فیلم هم بالاخره برای ویواز اومد. سادس، ای بد نیست...

کد:
    Last edited by J U N I P E R; 28-09-2010 at 10:11.

3. 3 کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=3DSpring;5462386]خب این‌جا بیش‌تر ویواز‌دوست‌ها میان و می‌رن، اینجا بپرسی، همه می‌گن ویواز، شما بری تو تاپیک کریستال بپرسی، احتمالا همه می‌گن کریستال

تايپيكه كريستال انگار خاك مرده ريختن خبري نيست بعده 200 روز من يك پست دادم توش

1-اين ويواز هنگ نميكنه؟
    2-چند تا دكستاپ داره؟
    3-3Dهست؟
    4-عكسش چطوره؟كدوم صفحه عكسي كه باهاش گرفتن هست؟
    5-ميخوام كله دياموند 2 رو بخوابونم.ميخوابونه؟

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-اين ويواز هنگ نميكنه؟
    2-چند تا دكستاپ داره؟
    3-3Dهست؟
    یکی وبار شده روشن خاموشش کنم، اما کلا نه.
    5تا دسکتاپ داره. (هوم‌اسکرین)
    دسکتاپاش نه 3d نیستن می‌شه برنامه نصب کنی دسکتاپ سه‌بعدی داشته باشی. کلا ویواز به‌خاطر پردازنده‌ی قویش، افکت‌های سه‌بعدی رو (چه تو بازی چه غیر بازی) نسبتا خوب اجرا میکنه.
    عکس و فیلم ویواز که معروفه، جفتشون خوبن. از بهترین‌هاست تو عکس و فیلم.
    از چه لحاظ کل بخوابونه؟ نمی‌دونم والا.
    یه توصیه، کل‌ملو بیخیال، ببین با چی حال می‌کنی همونو بگیر، ها؟

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام به همگی مخصوصا آقا پیام یا همون پیمان خودمون وگل محمدی و پرفشنال های دیگه.....
    یک راست برم سر اصل مطلب ...
    گوشی رو 2 هفته پیش آپدیت کردم ولی هنوز ی مشکل اساسیش حل نشده هنوز از هر 10 تا عکس یا فیلمبرداری هایی که میکنم یکدفه ارورر میده که حافظه گوشی پر شده و تا میخام گوشی رو روشن خاموش کنم یا تنظیمات دوربین ریست کنم که درست بشه اون سوژه عکس از دست رفته .........
    حالا بنظر شما راهی واسه درست کردنش وجود داره ؟؟؟
    خب اگه این یک باگه که راهی واسه درست کردنش وجود نداره چرا به SE ایمیل نمیزنین تا واسه درست کردنش ی راهی رو بگن یا در نسخه های بعدی آپدیت درستش کنن؟؟؟
    کاشکی یکی ی تحقیقات اساسی در مورد این باگ میکرد تو سایت های خارجکی ........
    سلام
    شما لطف دارین
    ما هنوز اندر سره این کوچه ایم...
    برای منم تو هر 100 بار یه بار اتفاق میافته. البته بعد از آخرین آپدیت.
    قبلا فروم های خارجی رو گشته بودم. حتی تو خود فروم SE یا vodafone هم مطرح شده و جوابی نگرفتن...
    ایمیل زدن فکر خوبیه
    بهتره اینکار رو بکنیم.
    ضرر که نداره. شاید جواب دادن یا به فکرش افتادن...

[QUOTE=The shining;5462591]
    خب این‌جا بیش‌تر ویواز‌دوست‌ها میان و می‌رن، اینجا بپرسی، همه می‌گن ویواز، شما بری تو تاپیک کریستال بپرسی، احتمالا همه می‌گن کریستال

1-اين ويواز هنگ نميكنه؟
    2-چند تا دكستاپ داره؟
    3-3Dهست؟
    هنگ در حد سیمبیان های دیگه هست. البته با نعمت CPU قوی به نسبت کمتر. اون هم اکثرا به خاطر ناسازگاری برنامه ها هست نه مشکل گوشی...
    تو تم خود SE 5 تا دسکتاپ داره... + هوم اسکرین های سیمبیان. میتونین با برنامه های دیگه تا 10+5 یا حتی دسکتاپهای دنباله دار هم داشته باشین. به خاطر وجود برنامه های مختلف همه چی امکانپذیره
    مونیتور 3D ؟! شنیدم فقط فیلیپس یکی زده... اونم به چه درد میخوره؟ عینک باید زد هر دفعه!
    منوی 3D ؟ با SPB دقیقا مثل دیاموند میشه
    عکسش در حد خوب متمایل به عالی. بین گوشی هایی که شما پرسیدین و من کار کردم، خیلی بهتر از دیاموند2
    تو فوتوبلاگ من تو امضام یه کلکسیون از عکسهاش هست...
    یه سری جدید هم هست که وقت بشه آپدیت میکنم

از چه نظر میخواین با دیاموند 2 مقایسش کنین؟ اگه منو براتون مهمه که باید بگم اون چون خودش منوی 3D داره بهتر ازینه که رو ویواز با برنامه اینکار رو بکنین. ولی از بقیه لحاظ ویواز سرتره.

7. 3 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=payam20;5462656]سلام
    شما لطف دارین
    ما هنوز اندر سره این کوچه ایم...
    برای منم تو هر 100 بار یه بار اتفاق میافته. البته بعد از آخرین آپدیت.
    قبلا فروم های خارجی رو گشته بودم. حتی تو خود فروم SE یا vodafone هم مطرح شده و جوابی نگرفتن...
    ایمیل زدن فکر خوبیه
    بهتره اینکار رو بکنیم.
    ضرر که نداره. شاید جواب دادن یا به فکرش افتادن...

هنگ در حد سیمبیان های دیگه هست. البته با نعمت CPU قوی به نسبت کمتر. اون هم اکثرا به خاطر ناسازگاری برنامه ها هست نه مشکل گوشی...
    تو تم خود SE 5 تا دسکتاپ داره... + هوم اسکرین های سیمبیان. میتونین با برنامه های دیگه تا 10+5 یا حتی دسکتاپهای دنباله دار هم داشته باشین. به خاطر وجود برنامه های مختلف همه چی امکانپذیره
    مونیتور 3D ؟! شنیدم فقط فیلیپس یکی زده... اونم به چه درد میخوره؟ عینک باید زد هر دفعه!
    منوی 3D ؟ با SPB دقیقا مثل دیاموند میشه
    عکسش در حد خوب متمایل به عالی. بین گوشی هایی که شما پرسیدین و من کار کردم، خیلی بهتر از دیاموند2
    تو فوتوبلاگ من تو امضام یه کلکسیون از عکسهاش هست...
    یه سری جدید هم هست که وقت بشه آپدیت میکنم

از چه نظر میخواین با دیاموند 2 مقایسش کنین؟ اگه منو براتون مهمه که باید بگم اون چون خودش منوی 3D داره بهتر ازینه که رو ویواز با برنامه اینکار رو بکنین. ولی از بقیه لحاظ ویواز سرتره.
    ميخوام دياموند2 رو قورت بده
    3Dمنظورم مثله منو هايه كريستاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بجز ایرادهایی که دوستان ذکر کردند دو تا ایراد هم من باید به ایرادهای این گوشی اضافه کنم :

1. مدت زمان نصب فایل ها توی این گوشی به نسبت گوشی های سیمبین 5 نوکیا و یا حتی ساتیو بسیار بالاست میتونم بگم حداقل دو برایر زمان نصب برنامه ها طولانی تر هست
    بنظرتون با این پردازنده قوی عجیب نیست ؟!
    دوستان آیا راهی برای این مشکل وجود داره ؟

2. توی قسمت مسیج زمانیکه روی حالت Show in group میذاری و بعد توی اینباکس بر اساس Contact یا همون Sender میری مرتب میکنی بعد از اینکه از اینباکس خارج میشی و بر میگردی دوباره داخل اینباکس تنظیماتش برگشته به حالت پیش فرض خودش یعنی بر اساس تاریخ .

آیا راه حلی برای این دو تا ایراد وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بجز ایرادهایی که دوستان ذکر کردند دو تا ایراد هم من باید به ایرادهای این گوشی اضافه کنم :

1. مدت زمان نصب فایل ها توی این گوشی به نسبت گوشی های سیمبین 5 نوکیا و یا حتی ساتیو بسیار بالاست میتونم بگم حداقل دو برایر زمان نصب برنامه ها طولانی تر هست
    بنظرتون با این پردازنده قوی عجیب نیست ؟!
    دوستان آیا راهی برای این مشکل وجود داره ؟

2. توی قسمت مسیج زمانیکه روی حالت Show in group میذاری و بعد توی اینباکس بر اساس Contact یا همون Sender میری مرتب میکنی بعد از اینکه از اینباکس خارج میشی و بر میگردی دوباره داخل اینباکس تنظیماتش برگشته به حالت پیش فرض خودش یعنی بر اساس تاریخ .

آیا راه حلی برای این دو تا ایراد وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایرادات شما قویا رد میشه.

میتونم براتون فیلم مقایسه نصب برنامه تو 5800 و ویواز رو بزارم. بعضی برنامه ها تو ویواز سریعتر نصب میشن و بعضی تو بقیه. این اصلا قابل بحث نیست.

از طرفی شما یه ورژن 5 دیگه رو هم دستتون بگیرین و مسیجینگش رو با این مقایسه کنین. عملکرد سیمبیان تو تمام گوشی ها یکسانه و اون مرتب شده بر حسب تاریخ مربوط به ویواز نیست و خاصیت سیمبیان ورژن 5 هست...

لطفا رو تصمیم بازدیدکننده های این تاپیک تاثیر نادرست نزارین.

متاسفانه گاهی بعضی ها فقط برای ایرادگیری به این تاپیک میان و همیشه هم حرفشون اینطوری شروع میشه:
    بجز ایرادهایی که دوستان ذکر کردند...
    Last edited by payam20; 28-09-2010 at 14:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ایرادات شما قویا رد میشه.

میتونم براتون فیلم مقایسه نصب برنامه تو 5800 و ویواز رو بزارم. بعضی برنامه ها تو ویواز سریعتر نصب میشن و بعضی تو بقیه. این اصلا قابل بحث نیست.

از طرفی شما یه ورژن 5 دیگه رو هم دستتون بگیرین و مسیجینگش رو با این مقایسه کنین. عملکرد سیمبیان تو تمام گوشی ها یکسانه و اون مرتب شده بر حسب تاریخ مربوط به ویواز نیست و خاصیت سیمبیان ورژن 5 هست...

لطفا رو تصمیم بازدیدکننده های این تاپیک تاثیر نادرست نزارین.

متاسفانه گاهی بعضی ها فقط برای ایرادگیری به این تاپیک میان و همیشه هم حرفشون اینطوری شروع میشه:
    من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر جانبدارانه از یه مارک یا یه محصول بی جهت سعی میکنن دفاع کنن گویا اینکه اونجا سهام دار یا .. بگذریم ..

بنده خودم این گوشی رو دارم حدود یک ماهه خریدمش و ازش خیلی هم راضیم و بنظرم جزو شاهکارهای سونی هستش شیک سبک و خوش دست اما

اون مورد اول رو من چون خدمات کامپیوتری دارم زیاد باهاش کلنجار رفتم و روی چند تا از ویواز های دیگه هم تست کردم نتیجه همونی هست که گفتم فایل های بالای 1 مگ رو بسیار بسیار کند نصب میکنه مثال واضحش همین برنامه Ovi Maps 3.01 نوکیاست یا تم های سنگین تم ساز معروف Pizero .
    دوستان میتونن اینو روی یه مدل نوکیا نصب کنن زمان رو بگیرن و مقایسه کنن با ویواز بشدت اختلاف وجود داره

اما در مورد ایراد دومی ظاهرا حق با شماست و ایراد مربوط به سیمبیانه
    و اون رو روی یه 5530 هم تست کردم همین ایراد رو داشت

اما در مورد نصب برنامه (منظور من زمان آماده سازی برای نصب یا همون اکستراکت کردن جهت نصب هستش) بشــــــــــــــــدت با شما مخالفم و حیف که با این پردازنده قدرتمند با این افتضاحی برنامه نصب میشه .

کماکان منتظر ارائه راهکار از طرف دوستان هستــم .
    Last edited by Masoud.ebi; 28-09-2010 at 18:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

اينطور شروع ميكنم
    علي رغم محسنات فراوان و غير قابل شمارش ويواز، من يه مشكله خيلي خيلي كوچولو باهاش پيدا كردم.........
    مشكلم با گالريه...
    فيلم ها و موزيك ها رو بدون هيچ مشكلي باز ميكنه، ولي تو قسمت عكسها يه مشكلي دارم
    عكسهايي كه با دوربين گرفته شده، چه اونايي كه با گوشي گرفتم چه اونايي كه با گوشي هاي ديگه يا دوربين هاي ديگه گرفتم و ريختم تو گوشي رو باز نمي كنه،‌يعني اينجوريه كه بعضي هارو كوچيكشونو نشون ميده، بعضي هارو كوچيكشم نشون نميده، بعد ميزنم باز كنه، همون دايره اي كه موقع فكر كردن ميادو نمايش ميده و هرچي صبر ميكنم عكس رو باز نميكنه، از دكمه هاي پايينم فقط سطل زباله و دكمه ي برگشت كار ميكنه،‌اون مربعه كه توش نقطه داره هم ميزنم همه ي گزينه هاش غير فعاله،‌اما زومو كه ميزنم،‌ عكسو نشون ميده و زوم ميكنه روش.......
    دوبار خاموش روشنش كردم، يه بارم آپديتش كردم، ولي تاثيري نداشت.........
    از چيه؟؟؟
    هيچ كدوم از عكسامو نميتونم ببينم.......
    اينم بگم بقيه ي عكسارو نشون ميده ها!!! فقط اونايي كه تو كمرا آلبومه رو نشون نميده...
    Last edited by NiKtA20; 28-09-2010 at 18:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •