سلام
ای بابا عجب بد شانسی
این مشکل بعد از اپدیت فقط یکبار سر من اومده
خب اره راست میگی بهتره یکی ایمیل بزنه
خوب وقتی تمام مطالب مفید اضافه بشه به صفحه اول دیگه نیازی نیست مردم همه صفحات را بخونند
مگر کسی دنبال چیزهای دیگه ای باشه
سلام
ای بابا عجب بد شانسی
این مشکل بعد از اپدیت فقط یکبار سر من اومده
خب اره راست میگی بهتره یکی ایمیل بزنه
خوب وقتی تمام مطالب مفید اضافه بشه به صفحه اول دیگه نیازی نیست مردم همه صفحات را بخونند
مگر کسی دنبال چیزهای دیگه ای باشه
خب اینجا بیشتر ویوازدوستها میان و میرن، اینجا بپرسی، همه میگن ویواز، شما بری تو تاپیک کریستال بپرسی، احتمالا همه میگن کریستال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیخوای اول کار بنویس ایهاالناس، ویواز سیدی نداره، pc suit و راهنما و ... تو مموریه
لیست کدهای مخفی ویواز:
صدای زنگ رو هم چندبار پرسیده بودن چجوری زیاد میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__________________________________________________ _
راستی یه ویرایشگر فیلم هم بالاخره برای ویواز اومد. سادس، ای بد نیست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by J U N I P E R; 28-09-2010 at 10:11.
[QUOTE=3DSpring;5462386]خب اینجا بیشتر ویوازدوستها میان و میرن، اینجا بپرسی، همه میگن ویواز، شما بری تو تاپیک کریستال بپرسی، احتمالا همه میگن کریستال
تايپيكه كريستال انگار خاك مرده ريختن خبري نيست بعده 200 روز من يك پست دادم توش
1-اين ويواز هنگ نميكنه؟
2-چند تا دكستاپ داره؟
3-3Dهست؟
4-عكسش چطوره؟كدوم صفحه عكسي كه باهاش گرفتن هست؟
5-ميخوام كله دياموند 2 رو بخوابونم.ميخوابونه؟
یکی وبار شده روشن خاموشش کنم، اما کلا نه.تايپيكه كريستال انگار خاك مرده ريختن خبري نيست بعده 200 روز من يك پست دادم توش
1-اين ويواز هنگ نميكنه؟
2-چند تا دكستاپ داره؟
3-3Dهست؟
4-عكسش چطوره؟كدوم صفحه عكسي كه باهاش گرفتن هست؟
5-ميخوام كله دياموند 2 رو بخوابونم.ميخوابونه؟
5تا دسکتاپ داره. (هوماسکرین)
دسکتاپاش نه 3d نیستن میشه برنامه نصب کنی دسکتاپ سهبعدی داشته باشی. کلا ویواز بهخاطر پردازندهی قویش، افکتهای سهبعدی رو (چه تو بازی چه غیر بازی) نسبتا خوب اجرا میکنه.
عکس و فیلم ویواز که معروفه، جفتشون خوبن. از بهترینهاست تو عکس و فیلم.
از چه لحاظ کل بخوابونه؟ نمیدونم والا.
یه توصیه، کلملو بیخیال، ببین با چی حال میکنی همونو بگیر، ها؟
سلام
شما لطف دارین
ما هنوز اندر سره این کوچه ایم...
برای منم تو هر 100 بار یه بار اتفاق میافته. البته بعد از آخرین آپدیت.
قبلا فروم های خارجی رو گشته بودم. حتی تو خود فروم SE یا vodafone هم مطرح شده و جوابی نگرفتن...
ایمیل زدن فکر خوبیه
بهتره اینکار رو بکنیم.
ضرر که نداره. شاید جواب دادن یا به فکرش افتادن...
[QUOTE=The shining;5462591]هنگ در حد سیمبیان های دیگه هست. البته با نعمت CPU قوی به نسبت کمتر. اون هم اکثرا به خاطر ناسازگاری برنامه ها هست نه مشکل گوشی...
تو تم خود SE 5 تا دسکتاپ داره... + هوم اسکرین های سیمبیان. میتونین با برنامه های دیگه تا 10+5 یا حتی دسکتاپهای دنباله دار هم داشته باشین. به خاطر وجود برنامه های مختلف همه چی امکانپذیره
مونیتور 3D ؟! شنیدم فقط فیلیپس یکی زده... اونم به چه درد میخوره؟ عینک باید زد هر دفعه!
منوی 3D ؟ با SPB دقیقا مثل دیاموند میشه
عکسش در حد خوب متمایل به عالی. بین گوشی هایی که شما پرسیدین و من کار کردم، خیلی بهتر از دیاموند2
تو فوتوبلاگ من تو امضام یه کلکسیون از عکسهاش هست...
یه سری جدید هم هست که وقت بشه آپدیت میکنم
از چه نظر میخواین با دیاموند 2 مقایسش کنین؟ اگه منو براتون مهمه که باید بگم اون چون خودش منوی 3D داره بهتر ازینه که رو ویواز با برنامه اینکار رو بکنین. ولی از بقیه لحاظ ویواز سرتره.
[QUOTE=payam20;5462656]سلام
شما لطف دارین
ما هنوز اندر سره این کوچه ایم...
برای منم تو هر 100 بار یه بار اتفاق میافته. البته بعد از آخرین آپدیت.
قبلا فروم های خارجی رو گشته بودم. حتی تو خود فروم SE یا vodafone هم مطرح شده و جوابی نگرفتن...
ایمیل زدن فکر خوبیه
بهتره اینکار رو بکنیم.
ضرر که نداره. شاید جواب دادن یا به فکرش افتادن...
ميخوام دياموند2 رو قورت بده
3Dمنظورم مثله منو هايه كريستاله
بجز ایرادهایی که دوستان ذکر کردند دو تا ایراد هم من باید به ایرادهای این گوشی اضافه کنم :
1. مدت زمان نصب فایل ها توی این گوشی به نسبت گوشی های سیمبین 5 نوکیا و یا حتی ساتیو بسیار بالاست میتونم بگم حداقل دو برایر زمان نصب برنامه ها طولانی تر هست
بنظرتون با این پردازنده قوی عجیب نیست ؟!
دوستان آیا راهی برای این مشکل وجود داره ؟
2. توی قسمت مسیج زمانیکه روی حالت Show in group میذاری و بعد توی اینباکس بر اساس Contact یا همون Sender میری مرتب میکنی بعد از اینکه از اینباکس خارج میشی و بر میگردی دوباره داخل اینباکس تنظیماتش برگشته به حالت پیش فرض خودش یعنی بر اساس تاریخ .
آیا راه حلی برای این دو تا ایراد وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایرادات شما قویا رد میشه.
میتونم براتون فیلم مقایسه نصب برنامه تو 5800 و ویواز رو بزارم. بعضی برنامه ها تو ویواز سریعتر نصب میشن و بعضی تو بقیه. این اصلا قابل بحث نیست.
از طرفی شما یه ورژن 5 دیگه رو هم دستتون بگیرین و مسیجینگش رو با این مقایسه کنین. عملکرد سیمبیان تو تمام گوشی ها یکسانه و اون مرتب شده بر حسب تاریخ مربوط به ویواز نیست و خاصیت سیمبیان ورژن 5 هست...
لطفا رو تصمیم بازدیدکننده های این تاپیک تاثیر نادرست نزارین.
متاسفانه گاهی بعضی ها فقط برای ایرادگیری به این تاپیک میان و همیشه هم حرفشون اینطوری شروع میشه:
بجز ایرادهایی که دوستان ذکر کردند...
Last edited by payam20; 28-09-2010 at 14:32.
من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر جانبدارانه از یه مارک یا یه محصول بی جهت سعی میکنن دفاع کنن گویا اینکه اونجا سهام دار یا .. بگذریم ..
بنده خودم این گوشی رو دارم حدود یک ماهه خریدمش و ازش خیلی هم راضیم و بنظرم جزو شاهکارهای سونی هستش شیک سبک و خوش دست اما
اون مورد اول رو من چون خدمات کامپیوتری دارم زیاد باهاش کلنجار رفتم و روی چند تا از ویواز های دیگه هم تست کردم نتیجه همونی هست که گفتم فایل های بالای 1 مگ رو بسیار بسیار کند نصب میکنه مثال واضحش همین برنامه Ovi Maps 3.01 نوکیاست یا تم های سنگین تم ساز معروف Pizero .
دوستان میتونن اینو روی یه مدل نوکیا نصب کنن زمان رو بگیرن و مقایسه کنن با ویواز بشدت اختلاف وجود داره
اما در مورد ایراد دومی ظاهرا حق با شماست و ایراد مربوط به سیمبیانه
و اون رو روی یه 5530 هم تست کردم همین ایراد رو داشت
اما در مورد نصب برنامه (منظور من زمان آماده سازی برای نصب یا همون اکستراکت کردن جهت نصب هستش) بشــــــــــــــــدت با شما مخالفم و حیف که با این پردازنده قدرتمند با این افتضاحی برنامه نصب میشه .
کماکان منتظر ارائه راهکار از طرف دوستان هستــم .
Last edited by Masoud.ebi; 28-09-2010 at 18:22.
اينطور شروع ميكنم
علي رغم محسنات فراوان و غير قابل شمارش ويواز، من يه مشكله خيلي خيلي كوچولو باهاش پيدا كردم.........
مشكلم با گالريه...
فيلم ها و موزيك ها رو بدون هيچ مشكلي باز ميكنه، ولي تو قسمت عكسها يه مشكلي دارم
عكسهايي كه با دوربين گرفته شده، چه اونايي كه با گوشي گرفتم چه اونايي كه با گوشي هاي ديگه يا دوربين هاي ديگه گرفتم و ريختم تو گوشي رو باز نمي كنه،يعني اينجوريه كه بعضي هارو كوچيكشونو نشون ميده، بعضي هارو كوچيكشم نشون نميده، بعد ميزنم باز كنه، همون دايره اي كه موقع فكر كردن ميادو نمايش ميده و هرچي صبر ميكنم عكس رو باز نميكنه، از دكمه هاي پايينم فقط سطل زباله و دكمه ي برگشت كار ميكنه،اون مربعه كه توش نقطه داره هم ميزنم همه ي گزينه هاش غير فعاله،اما زومو كه ميزنم، عكسو نشون ميده و زوم ميكنه روش.......
دوبار خاموش روشنش كردم، يه بارم آپديتش كردم، ولي تاثيري نداشت.........
از چيه؟؟؟
هيچ كدوم از عكسامو نميتونم ببينم.......
اينم بگم بقيه ي عكسارو نشون ميده ها!!! فقط اونايي كه تو كمرا آلبومه رو نشون نميده...
Last edited by NiKtA20; 28-09-2010 at 18:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)