سلام، کارتون خیلی خوب بود(با اینکه خیلی ابتدایی بود!)
سعی کنید ادامه بدید(یکم پیشرفته تر!)![]()
سلام، کارتون خیلی خوب بود(با اینکه خیلی ابتدایی بود!)
سعی کنید ادامه بدید(یکم پیشرفته تر!)![]()
بله توی ورژن جدید اینطوری شده، ولی با none گذاشتن درست کار میکنه؛
دیگه مشکل چیه؟![]()
دمت گرم خیلی توپ بود دستد در نکنه از این کار ها بکنید
سلام
ممنونم بابت نظرتون.خوب پستی که دادم گفتم که اینو واسه اون دسته از عزیزانی نوشتم که تازه می خوان با انجین شروع بکار کننسعی می کنم همینجوری پیشرفته تر بشه
ممنونمدمت گرم خیلی توپ بود دستد در نکنه از این کار ها بکنید![]()
درسته برش داشتن . در ضمن شما اگه فروم رو بخونی می بینی که این سه چهار بار توسط بچه ها جواب داده شده .
یه وقت بزار فروم رو به طور کامل بخون.
سلام
آخر کسی نگفت چطوری میشه تو کیزمت بوسیله ی unreal script تغییر ایجاد کرد یا چیزی اضافه کرد
بالاخره انجمن تخصصی UDK (بوسیله ی خودم) تاسیس شد :
اینجا فقط و فقط در مورد UDK صحبت میکنیم ، تا چند روز آینده تمامی بخشهای UDK رو به صورت انجمن در میارم تا تخصصی تر بشه ، امیدوارم شما هم عضو بشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
اونو منوجه شدم و تقریبا UTBot رو کار انداختمش
ولی یه سوال مبتدیانه
توی UTBot یه سری State تعریف شده که می خوام توی یکی از کلاسایی که از UTBot اکستند کردم اونا رو با استفاده از دستور GoToState('state name')f فراخوانی کنم ولی از کلاس من قابل شناسایی نیست
می خواستم بدونم روشی وجود داره که بدون ایجاد تغییر تو UTBot اون State ها رو فراخونی کنم؟
ممنون
دوستان کمکم کنید.
منظورت از تغییر چیه ؟
میخوای گزینه های جدید اضافه کنی ؟
سلام دوستان
خب فیزیک که دو قسمت داره. یکی کالیژن و یکی تنظیمات فیزیکی که ست کردی.
با این همه، راه رفتن بیش از اینکه به فیزیک مربوط بشه، به آبجکت SimulationObject که تو کد تعریف کردی مربوطه. شما در قدم اول باید به تنظیمات این آبجکت ور بری.
8-7 ماهی هست که حذف شده. این کار رو باید با Matinee انجام بدی.
UDK همیشه در حال تغییره. به روز بودن یعنی همین.
بذار برا وقتی که اسکریپت یاد گرفتی.
اگه خیلی برات مهمه، باید بری سراغ کلاسهایی که از SequenceObject مشتق شدن. که عموما هم تو پکیج Engine هستن.
مثلا اگه می خوای تغییر تو اکشن جمع دو عدد بدی برو سراغ کلاس SeqAct_AddInt . البته اکیدا توصیه می کنم تو خود این کلاس ها دست نبر. به جاش این کلاس رو کپی کن تو پکیج کدنویسی خودت و فقط اسمشو عوض کن. الان هر تغییری که می خوای تو این جدیده بده.
برای اضافه کردن یه نود به کیسمت هم:
- اگه یه اکشن جدید می خوای یه کلاس از SequenceAction مشتق کن.
- یه ایونت جدید، از SequenceEvent
- کاندیشن از SequenceCondition
- و متغیر از SequenceVariable
به همین سادگی. البته لازمه روند کلی هر کلاس رو بدونی. برای همینه که می گم صبر کن که اول اسکریپتو یاد بگیری.
وقتی یه کلاس B رو از کلاس A مشتق می کنی، تمامی فانکشن ها، پروپرتی ها و استیت های کلاس A به کلاس B می رسه و اونجا قابل دسترسیه.
الانه یا شما یه قسمت رو اشتباه می ری و یا اینکه همین الان دسترسی ها برقراره و شما فقط به جای درستی نگاه نمی کنی.
البته ممکنه تعریف کلاست هم اشتباه باشه.
خیلی خوبه علی جان. فقط به نظر من یه فونت یه مقدار خوانا تر بردار. الان خیلی خوشگل شده ولی فکر کنم تو مطالب علمی خوانایی اولویت داره.
در ضمن شما که از کانتنت های خود UDK استفاده می کنی، می تونی برا هر آموزش یه فایل udk. یا upk. بسته به نیاز بذاری کنار مقاله. مثلا برای این می تونستی همین مپ رو اضافه کنی. چند کیلویی بیشتر نمی شد فشردش. البته این صرفا یه پیشنهاده.
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 18-02-2011 at 20:58.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)