تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 472 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان منم ماشین سمندپایه گاز سوز رو هفته پیش تحویل گرفتم >پلاک و کارتش اومده ولی هنوز از بیمه اش خبری نیست واسه همین فعلا توی پارکینگه
    ماله منم ضبط نداشت که نمایندگی رسید بانک صادرات داد و رفتم 200 هزار گرفتم
    حالا به نظرتون ضبط چی بندازم روش ؟
    ضبطی با این مشخصات هست ؟؟که هم دوربین عقب روش باشه و ساپورت کنه و هم جی پی اس داشته باشه ؟؟؟
    خوش به حالت به من پولشم نمیدن! :|
    یه مدل ضبط مارشال دیدم که روش دوربین دنده عقب هم داشت! قیمتش هم حدود 550 هست (البته نمیدونم مارشال خوبه یا نه! پسر همسایه مون که داشت راضی بود، ولی اکثر افراد برندهای معروف رو توصیه میکنن)
    اینم مشخصات:
    Marshal Me-2486

توصیف

رادیوپخش تصویری مارشال مدل 2486گارانتی 1 ساله شرکت مارشالتاریخ بروزرسانی: 1392/11/29 مشخصات:دارای مانیتور 5 اینچ با صفحه لمسیساپورت CD / USBقابلیت ساپورت DVD/ CD/ VCD / MP3 / WMA/ MP4/ JPEGساپورت DVD-R /DVD-RW / CD-R / CD-RWدارای قابلیت بلوتوثقابلیت دریافت تلویزیون - آنتن تلویزیون همراه دستگاه می باشددارای قابلیت آنتی شوکدارای دریافت رادیودارای ورودی دوربین دنده عقب - دوربین ندن عقب همراه دستگاه می باشد.دارای کنترل از راه دوردو خروجی RCA مخصوص ویدئودارای ورودی Audio / Videoدارای کنترل فرمانیخروجی ساب ووفر وسایل همراه دستگاه: آنتن تلویزین - دوربین دنده عقب - کنترل فرمانی

راستی یه سوال! پلاک و سایر چیزا چقدر طول میکشه که بیاد؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان منم ماشین سمندپایه گاز سوز رو هفته پیش تحویل گرفتم >پلاک و کارتش اومده ولی هنوز از بیمه اش خبری نیست واسه همین فعلا توی پارکینگه
    ضبطی با این مشخصات هست ؟؟که هم دوربین عقب روش باشه و ساپورت کنه و هم جی پی اس داشته باشه ؟؟؟
    به نظر من ضبط ایندش بندازید
    خودم روی سمند دارم ,هم کار ضبط معمولی را انجام میده هم تصویر را دارد

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بنده اگه یه سمند پایه گازسوز با کارت طلایی 3 ستاره ثبت نام کنم، بنظر شما نیازی هست ماشین را بیمه بدنه هم کنم؟ یا همون کارت طلایی خودرو کفایت میکنه؟
    کدومیکی کاملتر هست و خیال آدم راحتتره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام بنده اگه یه سمند پایه گازسوز با کارت طلایی 3 ستاره ثبت نام کنم، بنظر شما نیازی هست ماشین را بیمه بدنه هم کنم؟ یا همون کارت طلایی خودرو کفایت میکنه؟
    کارت طلایی برای دزدی هیچ کاری انجام نمیده
    پس داشتن بیمه بدنه مکمل و بهتر است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

کارت طلایی برای دزدی هیچ کاری انجام نمیده
    پس داشتن بیمه بدنه مکمل و بهتر است
    اگه برای سرقت هیچ کاری نکنه پس تو این سایت پی نوشته؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چون اینجا تو خدمات کارت طلایی نوشته جبران خسارت (سرقت (جزئي- كلي ), تصادفات)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوش به حالت به من پولشم نمیدن! :|
    یه مدل ضبط مارشال دیدم که روش دوربین دنده عقب هم داشت! قیمتش هم حدود 550 هست (البته نمیدونم مارشال خوبه یا نه! پسر همسایه مون که داشت راضی بود، ولی اکثر افراد برندهای معروف رو توصیه میکنن)
    اینم مشخصات:

راستی یه سوال! پلاک و سایر چیزا چقدر طول میکشه که بیاد؟
    در مورد ضبط چی بهتون میگن؟ چرا پول را پس نمیدن؟ مگر از خود نمایندگی نگرفتین؟

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوست عزیز.شما همون زمان که ماشین رو تحویل گرفتین، رسید 200 تومنی داد که برین بگیرین؟ آخه منم یه ef7 بنزینی 3 هفته قبل تحویل گرفتم از نمایندگی(ثبت نامی اسفند) که روش پخش نداره، گفتم پولش چی میشه ، گفتن برین چند وقت دیگه تماس میگیریم باهاتون و یه 100 تومن دستتون رو میگیره...هنوزم تماس نگرفتن.جالبه که هنوز سند ماشین و بیمه ش هم نیومده!!!گفتن هفته دیگه میاد.مملکته داریم هاا!!!

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام. حس میکنم ماشین EF7 بنده دنده دوش کشش کافی رو نداره .نمیدونم به خاطر اینکه رو سرعت پایین دنده عوض میکنم این طوریه یا مشکل چیز دیگه س.چون که میگن تو آب بندی دور موتور بالای 3000 نره منم همین کارو انجام میدم؛ به این خاطر دنده یک به دو رو که میخوام برم با دور موتور 3000 سرعت تا 10 کیلومتر بیشتر بالا نرفته و دو که میکنم ماشین خیلی کند شتاب میگیره و هر چی هم که گاز رو بیشتر فشار میدم ماشین توجهی نمیکنه و با آرامش! مرحله دور گرفتن رو انجام میده وبعد 5، 6 ثانیه میرسه به سرعت مناسبش...البته بعضی مواقع که گاز رو فشار میدم انگار یه مکث کوتاه داره بعد یه ثانیه ماشین به جلو پرتاب میشه یه خورده یعنی یه دفعه اون حالت عقب افتائن رو جبران میکنه !!
    البته تو دنده یک شتابش خوبه .شما رو چه دور موتوری دنده عوض میکنین؟
    مورد دیگه اینکه دنده مخصوصا دو به یک بعضی وقتا بد جا میخوره و همچنین دنده عقب. و در کل فکر میکنم زمان دنده خوردن داخل لول دنده دو تا فلز رو هم اصطکاک دارن و به هم مالیده میشن..
    Last edited by mehdi_halla; 01-05-2014 at 14:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

لطفا یه جواب کامل بدید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

لطفا یه جواب کامل بدید.
    ممنون
    شما پرسیدید منم جوابتون دادم
    100% بیمه بدنه بهتره
    تو امروزه روز به گارانتی هم امید نیست چه برسه به کارت طلایی هاشون
    شما اگر با ماشین تصادف هم بکنید دفعه اول 10% هزینه رو میگیرند و همینطور برای دفعات بعدی صعودی این درصد بالاتر میره
    برای دزدی هم که فرمودید اگر کسی شانس داشته باشه و قرار باشه بهش خسارت بدند باید یه چیزی خدود 5 میلیون پول بده تا یه ماشین دیگه بهش بدن . تازه اونم شاید بدن
    اگر نمیخواید هزینه بیمه کنید و ماشینتون پارکینگ داره
    به جای هزینه بیمه ,یا لاستیک با یه مارک خوب تعویض کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •