تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 253 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

در آغاز فعالیت HOSSEIN DRIVER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نه خیلی دور نه خیلی نزدیک اصفهان

پيش فرض

رابط n97بهش میخوره ولی جواب نمیده مثل سیب زمینی انگارنه انگار چیزی بهش وصل کردی
    اقا این اندروید یه مدل 165مگابایتی ازش اومده کسی میذاره برای دانلود از یه جای خوب بذارین اذیت نشیم

در آغاز فعالیت lexuses's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

میگم این هندزفری 6500 تومنی که میگی دو تیکه است دیگه؟یعنی میشه بهش یه هندزفری دیگه وصل کرد؟
    اگه اینجوریه من یکی میخوام.خدا میدونه چقدر دنبال ش فرستادم برام بگیرن ولی گیرشون نیومده!
    ببینم دوست عزیز میتونی یکی برام بفرستی؟:11:

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

میگم این هندزفری 6500 تومنی که میگی دو تیکه است دیگه؟یعنی میشه بهش یه هندزفری دیگه وصل کرد؟
    اگه اینجوریه من یکی میخوام.خدا میدونه چقدر دنبال ش فرستادم برام بگیرن ولی گیرشون نیومده!
    ببینم دوست عزیز میتونی یکی برام بفرستی؟:11:
    اره عزيز دوتكه هست. طبقه اول زيرزمين اگه بري چند تا مغازه كنار همديگه هستن كه تو ويترين همشون كلي هندزفري گذاشته شده. اگه اشتباه نكنم 4 يا 5 تا مغازه ديوار به ديوار هستن. مطمئنم حداقل يكيشون داره. من كه راحت پيدا كردم شما هم اگه بري حتما پيدا ميكني

اگه نباشه جاش خالی می مونه HEGMATANEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است

پيش فرض

سلام دوستان
    این آندروید جدیده رو بچه های موداکو تو سایت مگاآپلود آپش کردن اگه کسی اینترنت پر سرعت داره می تونه توی یه سایت دیگه مثل 4شرد آپ کنه ؟
    خودشون می گفتن مموری 2 گیگ باشه بهتره و میگفتن اشکالاتش خیلی کمتر شده بازی و برنامه هم روش نصبیدن

داره خودمونی میشه talatalatala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قائم شهر(شاهي)

پيش فرض

بفرما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فدا بشم عزيز مرسي بوس بوس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کوچه شرافت

پيش فرض

دوستان کسی بازی اسفالت 5 برای وین 6.5 رو سراغ داره برای وین 7 و اندروئید رو دیدم ولی نمی دونم چرا کسی به فکر گوشی های ما نیست برای جا وا روز به روز دارن بازی میدن بیرون (صد البته جاوا نسبت به وین موب قابل مقایسه نیست) ولی انعطافی که سیستم عامل ما داره واقعا بی نظیره ولی جرا هر چی برنا مه و بازی هست همو ن چند سال پیش تولید شده واخیرا کاملا به حالت سکون در امده ؟ تنها چیزی که به ذهن میرسه انه که شرکت ها سرمایه گذاریشون رو دارن روی وین 7 واندرویید خرج میکنند و پرونده وین های 6.5به پاین رو بستن.

4 تا برنامه جدید و درست حسابی هم پولی هستند!!!! وخریدش برای ما که ایرانیم شدیدا مشکله.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان کسی بازی اسفالت 5 برای وین 6.5 رو سراغ داره برای وین 7 و اندروئید رو دیدم ولی نمی دونم چرا کسی به فکر گوشی های ما نیست برای جا وا روز به روز دارن بازی میدن بیرون (صد البته جاوا نسبت به وین موب قابل مقایسه نیست) ولی انعطافی که سیستم عامل ما داره واقعا بی نظیره ولی جرا هر چی برنا مه و بازی هست همو ن چند سال پیش تولید شده واخیرا کاملا به حالت سکون در امده ؟ تنها چیزی که به ذهن میرسه انه که شرکت ها سرمایه گذاریشون رو دارن روی وین 7 واندرویید خرج میکنند و پرونده وین های 6.5به پاین رو بستن.

4 تا برنامه جدید و درست حسابی هم پولی هستند!!!! وخریدش برای ما که ایرانیم شدیدا مشکله.
    والا برنامه که زیاده اما بازی به نسبت کمتر واسش وجود داره که 2 دلیل داره:
    کاربر های وین مو تا همین اواخر خیلی خاص بودند و استفاده هایی غیر از بازی داشتند .. خود من فقط به دلیل کار زیاد روی زبان انگلیسی به وین مو رو آوردم و کلا کاربرای وین مو دنبال بازی نبودند. الان از همین آرین خودمون بپرس که چه بازی هایی رو نصب کرده روی گوشیش ببین میگه من اهل بازی نیستم.
    2. وین مو ها به سمت تاچ بدون کیبرد رفتند و محبوبیت بدون کیبرد ها زیاد شد و مشکل این گوشی ها هم اینه که بازی واسشون راحت نمیشه نوشت چون مولتی تاچ که نیستند و کیبرد هم که ندارند و همین عوامل ایجاد محدودیت میکنه.
    حالا برنامه هرچی میخوای بگو واست لینک کنم

8. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کوچه شرافت

پيش فرض

یه روش میگم برای دوستانی که تازه کارند چون قدیمی ها احتمالا میدونند

دوستانی که یرنامه زیاد نصب میکنند مثل من و منوی استارت شلوغی دارند از طریق اکتیو سینک وارد حافظه داخلی بشند واز منوی ویندوز ------>پوشه استارت منو چند کتگوری بسازید به تعداد کارایی برنامه هایی که نصب کردند به عنوان مثال شما 30 تا برنامه نصب کریدید که یه سری درباره اینترنتند یه سری درباره مدیا ها هستند یه سری مذهبی ...کاربردی یا امثالهم (این فقط به درد کسایی میخوره تعدادزیادی برنامه نصب کردند دسترسی بهشون رو مشکل کرده)

چند پوشه جدید میسازی به تعداد مورد نیاز و ایکون هر برنامه رو منتقل میکنید به پوشه مربوطه که ساختید
    کار اخر اینه که پوشه هارو move up کنید تا دسترسی بهشون راحت تر بشه.

همین کار رو یا منوی گیم هم میتونید بکنید
    اگر مثل من بازی زیادی نصب کردید بازی ها رو تقسیم میکنید به پوشه های مختلف مثل پازل ورزشی ریسینگ و..... این روش همون قدر که ساده هست فوق العاده هم کاراست
    موفق باشید
    Last edited by ali_net1376; 03-02-2011 at 22:55.

10. این کاربر از ali_net1376 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

صفحه ی گوشی ضد خشه؟

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

اگه این گوشی رو update کنم،تغییری میکنه؟

داره خودمونی میشه talatalatala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قائم شهر(شاهي)

پيش فرض

سلام
    میشه یه نفر آدرس لینک مستقیم نقشه های نویتل رو برام بزاره
    ممنون میشم
    مرسی
    فدامدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •