کسی جواب نمیده؟
کسی جواب نمیده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه راهنمایی میخواستم
کدوم مدلای سونی سری fw590 هست که:
blueray داشته باشه.
cpu 2.6 یا بالاتر باشه
بقیه چیزاش زیاد مهم نیست چون تا اونجا که من اطلاع دارم زیاد فرق نمیکنه
لطفا قیمتشم بگید ممنون میشم.
یه چیز دیگه چرا مدلای پایینتر سونی مثل سری fw550 fw468 و مثل اینا کانفیگای بالاتری دارن ولی قیمتشون پایینتره؟
ممنون.
Last edited by kissyou; 29-03-2010 at 23:34.
من نمیدونم شما چرا دو دستی چسبیدید به core2 بابا corei5 , corei7 چیزی....![]()
سلام دوست عزیز
با این رنج قیمت Sony FW 590 GXB بگیر عالیه
cpu:core2dou 2.8 6mg cash
ram:4gig
hdd:500
gpu:4650
odd:blueray
قیمتشم رایانه زده 1600000
راسته کارته وزن با باتری 3.1
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
سلام دوست عزیز
ایتکه من به این نوع cpu چسبیدم چون از سری fw خیلی خوشم میاد دوستم داره رفتم دیدم خیلی خوشگله به دلم نشست
میشه یه کمکی بکنی سوای بالا رو بهم جواب بدی دمت گرم و ساله خوبی داشته باشی پر از لپتاپ![]()
Last edited by kissyou; 29-03-2010 at 23:31.
راستی تو مقایسها رفتم
مدل corei3 و core2dou
مدل core2dou 2.53 از سری corei3 یه مقدار بهتر بود و همینتور core2dou 2.6 با سری اول corei5
سری core2dou 2.8 با corei7 دو هسته مقایسه کرده بود core2dou یه مقدار بهتر بود البته نه تو همه چیز
ولی به نظر من cpu خوبی هستن با اینکه یه کم قدیمی شدن تازه مصرفشون هم کمتره که این تو لپتاپ مهمه
دوستم این لپتاپ داره و خیلی راضیه با اینکه کارای سنگین مثل 3dstudio max و maya باهاش انجام میده.
من خودم شخصا کف شکلو شمایلشم واقعا ردیفه![]()
Last edited by kissyou; 29-03-2010 at 23:29.
برا منم عجیبه ولی یه بار رفتم سوال کردم از چند فروشگاه
یکی میگفت چون قدیمیتره یکی دیگه میگفت چون کمتره و چیزایی مثل این منم به جواب درستو حسابی نرسیدم هر کی یه حرفی میزنه![]()
البته سری دسکتاپ core i7,corei5,corei3 اصلا قبل قیاس core2 نیستند ولی تو رده لپ تاپ مدل core i7 720 با مدل های core2 extreme edition و core2 quad برابری میکنه همچنین این سری قابلیت Hyper therading داره که در نسل core 2 فراموش شده بود همچنین این نسل قابلیت Turbo Boost رو داره که برای نرم افزار هایی که قابلیت کاربردی تک رشته ای رو دارند و برای وظایف چند رشته ای تعریف نشده اند با کاهش کلاک هسته های بیکار و اورکلاک هسته مشغول تر خیلی مفیده که این قابلیت در نسل core 2 وجود نداشت...ولی به هر حال انتخاب با خودتون هستش
البته میدونم این جا جاش نبود ولی میخواستم تفاوت نسل جدید با نسل قدیم برای خریداران لپ تاپ مشخص بشه...![]()
Last edited by parsa205; 30-03-2010 at 00:02.
سلام
دوستان من يه لپتاپ ميخوام تا نهايتا 1300
بدون گارانتي هم تا اون قيمت باشه اوكيه (معمولا من بي گارانتي ميخورم همه چيزهامو)
بلوري احتياج ندارم
كارت گرافيك خوب ميخوام...
رم دي دي آر 3 و سي پي يو هم قديمي نباشه
14 تا 16 اينچ
از برند هاي sony،HP و يا asus
اگه ممكنه 2 3 مدلب هم معرفي كنيد... ممنون
به نظر من F115 خیلی بهتره
6 گیگ رم DD3 داره
CPU هم corei7 هست
گرافیک هم 330 gt
LCD هم Full HD هست
HDD هم 500 هست با 5400 RPM
بلو ری رام هم داره
وزن هم تا جایی که من دیدم 3.1 هست ولی توی یکی از سایت های ایرانی 2.8 هم زده
قیمت هم با 1600 میشه گیر آورد ولی چیزی که من بیشتر و گارانتی معتبر دیدم 1700 هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)