ثبت نام چی؟ چه آزمونی؟
فعلا فقط آزمون مهندسی فناوری-کارشناسی حرفه ای داره ثبت نام میکنه که میشه کارت اعتباری رو اینترنتی بخری
ثبت نام چی؟ چه آزمونی؟
فعلا فقط آزمون مهندسی فناوری-کارشناسی حرفه ای داره ثبت نام میکنه که میشه کارت اعتباری رو اینترنتی بخری
ایا با مدرک کارشناسی ناپیوسته پودمانی میشه تو ازمون ارشد دولتی یا ازاد شرکت کرد متشکرم
آزمون پودمانی کاردانی به کارشناسی دیگهثبت نام چی؟ چه آزمونی؟
مگه دفترچش نیومده؟
من کارت اعتباری برای خرید اینترنتی ندارم
خوب برو پست و تنها كارت اعتباري بگير دفترچه رو ولي نگير.
بعله دوست عزیز....ایا با مدرک کارشناسی ناپیوسته پودمانی میشه تو ازمون ارشد دولتی یا ازاد شرکت کرد متشکرم
خوش به حالت داش..... ما که همینجوری دستی دستی رفتیم تو ایتی....!!! خاک بر سر علمی کاربردی که رشتهی ما رو حذف کرد!!! کجا باید از شما در مورد ارشد نرمافزار بپرسیم که تاپیک مربوطه رو هم به انحراف نکشونده باشیم؟!!دانشجوی ارشد نرم افزار...
دوستان من که فردا میرم ثبت نام میکنم... ظاهرا دانشگاه خودمون رایگان ثبت نام میکنه.... البته ظاهرا باید اولویت ثبت نام برا خودشون باشه! ولی طرف رفیقمه! شاید یه جوری تونستم همه چی رو ست کنم که رایگن با اولویت شهرهای دیگه منو ثبت نوم کنه!
سلام
درسته که علمی کاربردی برای کارشناسی رشته نرم افزار رو حذف کرده؟؟؟![]()
بله دوست عزیز حقیقت داره میگن برای جلوگیری از اشباع شدن فارغ التحصیلان این رشته این کار رو کردن و عوضش گرایش های مختلف فناوری اطلاعات رو آوردن
ممکنه توو دفترچه هایی که بعدا میاد دوباره اضافه بشه؟؟؟
ممکنه... حداقل امسال که هیچی نگرفتن... کلا با این سرمایه گذاریی که روی ایتی شده، فک نکنم بخوان برگردن...ممکنه توو دفترچه هایی که بعدا میاد دوباره اضافه بشه؟؟؟
لعنت به اون بیوجدانی که این کارو کرد!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)