تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 354 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

داره خودمونی میشه amir_inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلعه اژدها

پيش فرض

سلام من این گوشی رو دیروز با گارانتی مایکروتل + فارسی سازی + رم 1 گیگ +کیف و بدون قلم = 170 تومان خریدم
    چند تا سوال داشتم ؟
    1-آیا فریم ور من قدیمیه s523ajpie9
    آنتنش پره ولی تماس نمی تونم بگیرم - خطم ایرانسله - فایل های mp4 رو نشون نمیده . با تغییر فریم ور درست می شه - تازه کیبورد کامل فارسی و انگلیسی هم نداره (مگه میشه) چه برسه به تشخیص دست خط - لطفا راهنمایی کنید - ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali8510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    در استان خراسان رضوی ساکنم.

پيش فرض

سلام من این گوشی رو دیروز با گارانتی مایکروتل + فارسی سازی + رم 1 گیگ +کیف و بدون قلم = 170 تومان خریدم
    چند تا سوال داشتم ؟
    آنتنش پره ولی تماس نمی تونم بگیرم - خطم ایرانسله - فایل های mp4 رو نشون نمیده . با تغییر فریم ور درست می شه - تازه کیبورد کامل فارسی و انگلیسی هم نداره (مگه میشه) چه برسه به تشخیص دست خط - لطفا راهنمایی کنید - ممنون
    ایرانسل بعضی وقتا اینجوری میشه.فایلای mp4ت نباید بیشتر از 320*240 باشه.هم تشخیص دسخط داره هم کیبورد qwerty ولی کیبورد qwertyش یکم جاش عجیبه.

3. این کاربر از ali8510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلعه اژدها

پيش فرض

ایرانسل بعضی وقتا اینجوری میشه.فایلای mp4ت نباید بیشتر از 320*240 باشه.هم تشخیص دسخط داره هم کیبورد qwerty ولی کیبورد qwertyش یکم جاش عجیبه.
    میشه راهنمایی کنی کجاست؟
    فریم ورشو نگفتی قدیمیه یا جدیده ؟

داره خودمونی میشه 789753's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران/بوشهر

پيش فرض

میشه راهنمایی کنی کجاست؟
    فریم ورشو نگفتی قدیمیه یا جدیده ؟

کیبورد qwerty با چرخاندن گوشی به حالت افقی و در حالی که لبه کناری گوشی رو به زمین است نمایش داده میشود.

فرمور شما قدیمی هست دوست عزیز.آخرین ورژن فارسی فرمور استار S523AJPIK5 می باشد.

6. این کاربر از 789753 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران/بوشهر

پيش فرض

چند تا سوال داشتم ؟

فرمور فابریک گوشی من S523AJPIK3 هست،اگر این ورژن یا S523AJPIK4 را در اینترنت بتوانی پیدا کنی و با آموزشی که دوستان در سایت جهت ارتقا و آپدیت فرمور گوشی استار گذاشتند گوشیتان را به روز کنید بسیار ی از مشکلات شما حل خواهد شد.

البته ورژن فرمور بنده که S523AJPIK3 هست نیز کیبورد QWERTY فارسی را ندارد ولی زبان های دیگر را دارد(انگلیسی،اردو،عربی وفرانسوی).اطلاع ندارم آخرین ورژن فرمور این گوشی که S523AJPIK5 هست و در انحصار پارس مایکروتل است صفحه کلید QWERTY فارسی دارد یا خیر.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلعه اژدها

پيش فرض

کجا باید فریم ور رو عوض کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران/بوشهر

پيش فرض

کجا باید فریم ور رو عوض کرد؟

نصب فرمور بر روی گوشی به وسیله فایل ورژن جدید و یک سری نرم افزارهای کامپیوتری سازگار با گوشی سامسونگ S5230 و با اتصال گوشی به رایانه انجام می گیرد.نحوه انجام فلش و نصب فرمور برای استار در این سایت همراه با تصویر و نرم افزار های مورد نیاز توسط دوستان دیگر قرار داده شده است.

پیشنهاد می شود در صورتی که تا به حال خود شما اقدام به فلش گوشی ننموده اید این کار را نکنید چرا که گرفتاری ها و استرس های بعدی آن خوشایند نیست.(با وجود اینکه اگر هر بلایی هم سر گوشی تان بیاید باز هم جای نگرانی نیست!چرا که یک بار دیگر مجبورید عملیات فلش را تکرار کنید)
    Last edited by 789753; 09-04-2010 at 22:04.

10. این کاربر از 789753 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من وقتی رم 4میندازم رو گوشی خوب و بدون مشکل کند شدن منو ها کار میکنه ولی وقتی میخوام یه فایلی رو از حافظه دستگاه به رم انتقال بدم گوشی ریستارت میشه و دیگه رم رو نمیشناسه!باید دوباره خاموش روشنش کنی تا دوباره رم رو بشناسه...
    جالب اینه که وقتی گوشی رو به رایانه وصل میکنم رایانه درایو کارت حافظه رو نشون میده ولی نمیتونه اونو باز کنه.
    و حتی گاهی گوشی در حین اتصال به رایانه ریستارت میشه.حتی رم رو بطور جداگانه با رم ریدر به رایانه وصل کردم ولی رایانه میگه که باید رم فرمت بشه.
    رم بعد از فرمت بخوبی کار میکنه ولی وقتی رو گوشی نصب میشه قاط میزنه و حتی رایانه هم اونو نمیشناسه.
    من با دو تا رم 4گیگ کلاس 4 امتحان کردم هر دو اینجوری شدن.در ضمن رم 1گیگ بخوبی و بدون مشکل کار میکنه.

داره خودمونی میشه terminator 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    سرزمین سبز

پيش فرض

سلام
    منم میخام استار بخرم اما قبلش دارم تحقیق می کنم که خوبه یا نهو تاحالا به نتایج خوبی رسیدم.
    لطف کنید فریمور و چنتا بازی و چنتا تم بذارید.
    اگر میشه یه توضیحی درباره فریمور بدین(نحوه ی نصب)
    ممنون

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من وقتی رم 4میندازم رو گوشی خوب و بدون مشکل کند شدن منو ها کار میکنه ولی وقتی میخوام یه فایلی رو از حافظه دستگاه به رم انتقال بدم گوشی ریستارت میشه و دیگه رم رو نمیشناسه!باید دوباره خاموش روشنش کنی تا دوباره رم رو بشناسه...
    جالب اینه که وقتی گوشی رو به رایانه وصل میکنم رایانه درایو کارت حافظه رو نشون میده ولی نمیتونه اونو باز کنه.
    و حتی گاهی گوشی در حین اتصال به رایانه ریستارت میشه.حتی رم رو بطور جداگانه با رم ریدر به رایانه وصل کردم ولی رایانه میگه که باید رم فرمت بشه.
    رم بعد از فرمت بخوبی کار میکنه ولی وقتی رو گوشی نصب میشه قاط میزنه و حتی رایانه هم اونو نمیشناسه.
    من با دو تا رم 4گیگ کلاس 4 امتحان کردم هر دو اینجوری شدن.در ضمن رم 1گیگ بخوبی و بدون مشکل کار میکنه.
    جالبه. من واسه اولین باره فکر کنم این موضوع رو میشنوم. احتمالا مشکل از گوشی هست چون من خودم رو گوشیم واسه تست رم 8 و 16 گذاشتم و فقط رو 16 یکم کند واسه خوندن اطلاعات رم داشت.
    و در مورد کپی کردن فایلها از مثلا مموری گوشی به مموری خارجی؛ قبول دارم که بیش از حد زمان میبره ولی اینکه هنگ بکنه یا ریست بشه باز مشکل از گوشی میتونه باشه.
    من روی گوشیم یه مموری 4 انداختم وتا الان مشکل خاصی نداشتم البته خیلی هم پر نیست. شاید یک سوم.
    بخاطر نوع پردازشش سرعت نشون دادن عکس ها یکم زمان بر هستش مخصوصا اگه حجمش بالا باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •