بعضي از دوستان گفتند كه اين گوشي مفتش نمي ارزه...
بعضي از دوستان گفتند كه اين گوشي مفتش نمي ارزه...
سلام دوست عزیز.
تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که گفته بعضی از این دوستان هست که مفتش نمی ارزه.
تذکر: دوست من بهتره از کسانی درباره این گوشی بپرسی که این گوشی رو داشته باشند و باهاش زندگی کرده باشند چون که نظرشون موجه و مستند هستش و مثل بعضی از همین دوستان الکی روی هوا نظر نمیدن.
به نظر من که یکی از بهترین پاکت پی سی هایی هست که من باهاش کار کردم.
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 04-07-2010 at 20:53.
سلام.
ممکنه لینک صحبتهای اون دوستان رو هم بزارید ببینیم دلیلشون چیه؟چون حرف بدون مدرک و دلیل مفت نمی ارزه.![]()
دوستان اگه میشه قیمت این گوشی رو بگید
و اینکه خودمون میتونیم سیستم عانلشو اپدیت کنیم ؟ ( از 6.1 به 6.5 )
این دوستان می دونند به چی می گن گوشی؟ و یا گوشی یعنی چی و به چه درد می خوره؟![]()
دوستان چگونه میشه sms ها رو از توی کامپیوتر به گوشی انتقال داد؟
من هرکاری میکنم با pc studio نمیتونم انجام بدم؟
دوستان عزیز من دیروز 13 تیرماه رام جدیدی رو که فکر می کنم جدیدترین رام رسمی باشه گرفتم مشخصاتشم اینه حالا می خواستم ببینم این جدیده یا خیر
pda: i8000nxxjd3
csc: i8000 eurjd5
phone: i8000 xxjd1
سلا آقا سعید!!
این منم!!!
می خواستم بپرسم DINIK - Anastasia - Games Icons v1هاچی هستن و چطور میشه ازشون استفاده کرد؟
سلام
من میخوام وقتی گوشیم به کامپیوتر وصل میشه ار اینترنت adsl کامپیوتر توی گوشی استفاده کنم ولی هر کاری می کنم وصل نمیشه!! باید چه چیزی را تنظیمات انجام بدم؟ این تنظیمات خود گوشی توی connections چی باید باشه؟؟
سلام
به نظرم شما اشتباهی به این انجمن مراجعه کردید
چون اهل مطالعه نیستید در غیر اینصورت زحمت میکشیدید و صفحات 1 تا 230 رو میخوندید نه اینکه بیایید و صفحه 234 مطلب بذارید و معایب و مزایای این گوشی رو میدونستید که البته مزایاش به مراتب بیشتره
واقعا واستون متاسفم که مفتی میخوایید جواب بگیرید
شما همون 1100 نوکیا بگیری بهتره
چون دوستتون راست میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)