خخخخخخخخخخخ
عجب بازی مزخرفی
بشتر شبیه جوک بود
خخخخخخخخخخخ
عجب بازی مزخرفی
بشتر شبیه جوک بود
خوش به حال xbox دارها که نسخه نکست فیفا رو بازی میکنن مثل خودم
امروز رفتم پرو10 رو گرفتم اصلا قابل قیاس با فیفا10 نکست نیست
خوب یا بد, بهترین بازی فوتبال موجود هست. می تونید فعلا از سبک های دیگر بازی لذت ببرید شاید سال بعد فوتبالی درخور شما منتشر بشه.
در کنسول ها:
FIFA 10
GameRankings
91%
Metacritic
92%
91%
IGN UK
93%
VideoGamer
90%
Total Video Games
100%
PlayStation Official Magazine - UK
9/10
GameSpot
9/10
XGN
90%
Games Master UK
92%
Gaming Age
100%
...
Pro Evolution Soccer (PES) 2010
GameRankings
77.25%
73.60%
Metacritic
80%
IGN UK
87%
VideoGamer
70%
Total Video Games
70%
IGN AU
83%
XGN
70%
...
در PC هم که فیفا Next-Gen نیست و هنوز هم نقد PES از سایت های معتبر در Metacritic ثبت نشده.
سلام دوستان از شانس بد من امسال اصلا" وقتی بازی رو گرفتم فقط یه دست بازی کردم و حذفش کردم برادرم دوباره نصبش کرده فقط از دوهفته یا کمتر که خریدم تا حالا نتونستم زیاد بازی کنم شاید 2 دست ونیم یه همچین چیزی خدایش امسال هم فیفا و هم پی اس رو از دست میدم این مشکل گریبانگیرم شده که نمیتونم بازی کنم دوستان برام دعا کنید که یه کسی کف اینجور بازی باشه و نتونه بازی کنه چه حالی داره پولی روزها میتونم نیم ساعت وقت دارم که میرم فقط دو یا سه دست ایکس باکس البته با پول فیفا بازی مینکنم
خدایش اگه مشگل نداشتم هرچه درتوانم باشه مثل پارسال برای فیفا 09 یاریتون میدم
برام دعا کنید مشکلم حل شه
كسي مي دونه نسخه pc منتشر شده براي امريكا فرقي با اين نسخه داره يا نه؟
بچه ها یه سوال
من اکانت رو ساختم و وارد بازی شدم سریال نامبر رو وارد کردم(بعد از اتصال به اکانت) و خطا گرفت و خلاصه رفتم تو قسمت live و قسمت انلاین و و ارد شد
اولش یه سری چیزایی دانلود کرد Rosters....
بهدش یه تیم انتخاب کردم next زدم رفت تو قسمت side select با کیبورد تیم رو انتخاب کردم قسمتی که ترکیب تیم رو درست میکنیم وارد شد....
بهدش که advance زدم چند لحظه بعد پیغام خطایی مبنی بر قطع اتصال داد و از اون قسمت خارج شد..
دو سه بار تست کردم دقیقا همونجا قطع میشد...
دلیلش چیه؟؟
آیا ربطی به اینکه من اون لحظه در حال دانلود بودم (و پینگم بالا میرفت) داره یا نه؟؟؟
مسلـــما به سرعـــت شما بستــگی داره !![]()
کلا بازیی که در مناطق مختلف منتشر میشه هیچ فرق با هم نداره!كسي مي دونه نسخه pc منتشر شده براي امريكا فرقي با اين نسخه داره يا نه؟
FIFA 10 که تو اروپا منتشر شده هیچ فرقی با FIFA 10 منتشر شده در آمریکا نداره!
ADSL 512Kb
ربطی به سرعت نداره
من فکر کنم حتی با دایال آپ هم میشه اینو بازی کرد
مشکل من خودم حدس میزنم با توجه به اینکه در حال دانلود بودم و تمام پهنای باندم هم به دانلود اختصاص یافته بود
باعث بالا رفتن پینگم شده بود به همین دلیل نمیتونست به سرور فیفا وصل بشه و منو مینداخت بیرون
البته شما بیشتر از این امر اطلاع دارید، ولی ممکنه توی قسمت انتخاب language با هم تفاوت داشته باشند که اهمیتی هم نداره.FIFA 10 که تو اروپا منتشر شده هیچ فرقی با FIFA 10 منتشر شده در آمریکا نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)