دروود
پیشنهاد من سری K است
می توانید در خود سایت اسوس در مور این سری ها اصلاعات کسب نمایید.
دروود
پیشنهاد من سری K است
می توانید در خود سایت اسوس در مور این سری ها اصلاعات کسب نمایید.
از سری k تا 900 تومان چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟
آیا همین ایسوس سری k بگیرم یا dell 5010؟؟؟؟؟؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. فردا میخوام برم بگیرم.
دروود
من اسوس رو پیشنهاد می کنم!هم زیبایی و هم کارایی!
K42 با پیکربندی i3 بگیرید.
دقت کنید این یک سری است و شما می توانید یکی از برترین های این سری :k42jc را برگزینید.اگر نبود می توانید از پسوند های دیگر در همین سری نیز خرید کنید.
پیش از خرید حتمن سری به اسوس بزنید و یک بار دیگر سری K42J را بررسی کنید ...
البته می تاویند از Acer هم خرید کنید،اما کیفیت کار اسوس بالاتر است.
اصلا سراغ سری k نرو
پشیمون میشی
یا سری xps دل یا سری n اسوس
بقیشم اشغاله
من دل را پیشنهاد میدم
سونی هم جای خودشو داره فقط گرونه
و دليل اينكه بقيه آشغال هستن و سري K مذخرفه چيه؟
چرا سري K مذخرفه :
1-lLCd اون از این گوشی چینی ها بدتره فقط توی دید مستقیم نسبتا خوبه اگر 30درجه نگاه کنی همه چیز سیاهه
2-قطعاتش اصلا با هم مچ نیستن من 1510 دل دارم ماله 2 سال پیش از اسوزه cori7 زودتر بالا میاد و بهتر عمل میکنه
3-نویز شدید در کارت گرافیک: اگر کار های دقیق گرافیکی باهاش بکنی میبینی که ته صفحه مثل تلوزیون برفکیه
4-نویز وحشتناک در کارت صوتی:کافیه یه هدفون بزاری رو گوشت و صدای وحشتناک ویز ویز را بشنوی با بالا رفتن پردازش cpu تن صدا هم تغییر میکنه (برای اینکه حوصلت سر نره)
5-من فکر میکنم مدار A/D ورودی کارت صوتی را دادن یه بچه دبستانه طراحی کرده(والا A/D که تو ازمایشگاه با مقاومت میسازیم سگش میارزه به ورودی صدای این لپ تاپ)
6-صدای کم اسپیکر
7-داغ بودن دستگاه
8-از همه مهمتر نداشتن اسلاتPC MCI که لپتاپ های ارزان قیمتی که دادن به افغانستان داشت ولی این سری نداره
بازم بگم؟بگم؟
اگر میخواهی از لپ تاپ برای میل چک کردن و گاه گاهی بازی کردن استفاده کنی و در عین حال خوشکل هم باشه برو یدونه بخر
وگرنه مفتش نمی ارزه
دليل اينكه بقيه آشغال هستن:
مثلا شما می خواهی بگی ایسر خوبه اره؟؟؟
تا حالا دیدی کسی برای کاره میکس و مونتاژ یا کار پردازش بالااز ایسر استفاده کنه؟ درسته مادیران گارانتیش میکنه ولی دلیل بر خوب بودنش نیست به نظر من مچ نیست اونطوری که باید کار کنه کار نمیکنه
یا فوجیستو زیمنس؟؟؟
حالا نمیگم که HP بده ولی درصد خرابیش کم نیست
ایسوز هم بعضی مدل هاش به نسبت خوبه
ولی سری ووسترو دل واقعا عالیه به نسبت قیمتش
سونی هم مدل های بالاش خیلی با کیفیت
سری xps دل هم حرف برای گفتن زیاد داره
البته ناگفته نماند 5010 هایی که مثل نخود توی خواربار فروشی هم پیدا میشه را اصلا پیشنهاد نمیکنم چون دیدم اکبندش dvd نمیخونه یا تصویر نمیده!!!
دروود
اگر به بررسی های انجام شده روی این سری بروید،خواهید دید که کیفیت ساخت بالا و خیلی امتیاز های دیگری دارند ،اما شوربختانه این سری باتری های کم توانی دارند که بیش از 2 ساعت توان کار کردن به صورت یک پیشت را ندارند!!
دوست گرامی،اکر ممکن است بفرمایدی چرا سری K آشغال است؟
دروود
1: هر اندازه پول بدید آش می خورید
سری K سری میانه بهای ASUS است و نباید چشم داشت توان زیادی از این سری داشته باشید!!!بهتر است سری های هم رده و هم بهای این سری را در برند های دیگر بیابید و بررسی کنید.
2:آیا شما لپ تاپی سراغ دارید که به جای "داغ کردن" "خنک "کند؟!
3: برخلاف گفته شما این سری از کارت صداها و بلندگو های حرفه ای استفاده می کند..!هرچند صدای بلند گو ها کم است،اما کیفیت خوبی دارند و به ویژه کیفیت کارت صدا که زمانیکه یک گوشی(headset)استفاده کنید در خواهید یافت.
4: آیا کیفیت یک پانل LCD به زاویه دید آن است؟زاویه دید تنها یکی از پارامتر های برتری یک پانل نسبت به دیگری است و نه کاستی!
کارت گرافیک هم بسته به مدل(پسوند)آن سری ممکن است کم توان تر یا پرتوان تر باشد و اگر ایشان نیاز به لپتاپی برای Game داشتند بحث کارت گرافیک پدیدار می شد اما اکنون گرافیک پارامتری مهم برای ایشان نیست!
Last edited by saeed258s; 07-06-2011 at 00:44.
سلام
اينو تاييد مي كنم خودم هم مدل n61jv دارم كه ويزويز ميكنه صداش البته براي رفع اين مشكل بايد بايوسشو آپديت كني . البته من از كارت صداي اكسترنال استفاده ميكنم و ديگه تست نكردم ببينم صداش درست شده يا نه !!!
بستگي به مدل هش بعضي ها دارن بعضي ها ندارن ولي مدل من express card داره !!!
عزیز شما یه مدل k رو دیدی من هم تایید میکنم این چیزی رو که شما میگی ولی مدلی که من میگم 980 هزار تومن فقط قیمتش بود
خیلی هم خوب بود
شما بار اول گفتی بقیه آشغالن
حالا میگی اینم بد نیست اونم خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)