تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 370 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    پیشنهاد من سری K است
    می توانید در خود سایت اسوس در مور این سری ها اصلاعات کسب نمایید.

2. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mkh12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دروود
    پیشنهاد من سری K است
    می توانید در خود سایت اسوس در مور این سری ها اصلاعات کسب نمایید.
    از سری k تا 900 تومان چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟
    آیا همین ایسوس سری k بگیرم یا dell 5010؟؟؟؟؟؟

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. فردا میخوام برم بگیرم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    من اسوس رو پیشنهاد می کنم!هم زیبایی و هم کارایی!
    K42 با پیکربندی i3 بگیرید.
    دقت کنید این یک سری است و شما می توانید یکی از برترین های این سری :k42jc را برگزینید.اگر نبود می توانید از پسوند های دیگر در همین سری نیز خرید کنید.
    پیش از خرید حتمن سری به اسوس بزنید و یک بار دیگر سری K42J را بررسی کنید ...
    البته می تاویند از Acer هم خرید کنید،اما کیفیت کار اسوس بالاتر است.

5. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اصلا سراغ سری k نرو
    پشیمون میشی
    یا سری xps دل یا سری n اسوس
    بقیشم اشغاله
    من دل را پیشنهاد میدم
    سونی هم جای خودشو داره فقط گرونه

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اصلا سراغ سری k نرو
    پشیمون میشی
    یا سری xps دل یا سری n اسوس
    بقیشم اشغاله
    من دل را پیشنهاد میدم
    سونی هم جای خودشو داره فقط گرونه
    و دليل اينكه بقيه آشغال هستن و سري K مذخرفه چيه؟

8. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

و دليل اينكه بقيه آشغال هستن و سري K مذخرفه چيه؟

چرا سري K مذخرفه :
    1-lLCd اون از این گوشی چینی ها بدتره فقط توی دید مستقیم نسبتا خوبه اگر 30درجه نگاه کنی همه چیز سیاهه

2-قطعاتش اصلا با هم مچ نیستن من 1510 دل دارم ماله 2 سال پیش از اسوزه cori7 زودتر بالا میاد و بهتر عمل میکنه

3-نویز شدید در کارت گرافیک: اگر کار های دقیق گرافیکی باهاش بکنی میبینی که ته صفحه مثل تلوزیون برفکیه

4-نویز وحشتناک در کارت صوتی:کافیه یه هدفون بزاری رو گوشت و صدای وحشتناک ویز ویز را بشنوی با بالا رفتن پردازش cpu تن صدا هم تغییر میکنه (برای اینکه حوصلت سر نره)

5-من فکر میکنم مدار A/D ورودی کارت صوتی را دادن یه بچه دبستانه طراحی کرده(والا A/D که تو ازمایشگاه با مقاومت میسازیم سگش میارزه به ورودی صدای این لپ تاپ)

6-صدای کم اسپیکر

7-داغ بودن دستگاه

8-از همه مهمتر نداشتن اسلاتPC MCI که لپتاپ های ارزان قیمتی که دادن به افغانستان داشت ولی این سری نداره

بازم بگم؟بگم؟

اگر میخواهی از لپ تاپ برای میل چک کردن و گاه گاهی بازی کردن استفاده کنی و در عین حال خوشکل هم باشه برو یدونه بخر
    وگرنه مفتش نمی ارزه

دليل اينكه بقيه آشغال هستن:

مثلا شما می خواهی بگی ایسر خوبه اره؟؟؟
    تا حالا دیدی کسی برای کاره میکس و مونتاژ یا کار پردازش بالااز ایسر استفاده کنه؟ درسته مادیران گارانتیش میکنه ولی دلیل بر خوب بودنش نیست به نظر من مچ نیست اونطوری که باید کار کنه کار نمیکنه

یا فوجیستو زیمنس؟؟؟

حالا نمیگم که HP بده ولی درصد خرابیش کم نیست

ایسوز هم بعضی مدل هاش به نسبت خوبه

ولی سری ووسترو دل واقعا عالیه به نسبت قیمتش
    سونی هم مدل های بالاش خیلی با کیفیت
    سری xps دل هم حرف برای گفتن زیاد داره

البته ناگفته نماند 5010 هایی که مثل نخود توی خواربار فروشی هم پیدا میشه را اصلا پیشنهاد نمیکنم چون دیدم اکبندش dvd نمیخونه یا تصویر نمیده!!!

10. این کاربر از sk8ter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    اگر به بررسی های انجام شده روی این سری بروید،خواهید دید که کیفیت ساخت بالا و خیلی امتیاز های دیگری دارند ،اما شوربختانه این سری باتری های کم توانی دارند که بیش از 2 ساعت توان کار کردن به صورت یک پیشت را ندارند!!
    دوست گرامی،اکر ممکن است بفرمایدی چرا سری K آشغال است؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چرا سري K مذخرفه :
    1-lLCd اون از این گوشی چینی ها بدتره فقط توی دید مستقیم نسبتا خوبه اگر 30درجه نگاه کنی همه چیز سیاهه

2-قطعاتش اصلا با هم مچ نیستن من 1510 دل دارم ماله 2 سال پیش از اسوزه cori7 زودتر بالا میاد و بهتر عمل میکنه

3-نویز شدید در کارت گرافیک: اگر کار های دقیق گرافیکی باهاش بکنی میبینی که ته صفحه مثل تلوزیون برفکیه

4-نویز وحشتناک در کارت صوتی:کافیه یه هدفون بزاری رو گوشت و صدای وحشتناک ویز ویز را بشنوی با بالا رفتن پردازش cpu تن صدا هم تغییر میکنه (برای اینکه حوصلت سر نره)

5-من فکر میکنم مدار A/D ورودی کارت صوتی را دادن یه بچه دبستانه طراحی کرده(والا A/D که تو ازمایشگاه با مقاومت میسازیم سگش میارزه به ورودی صدای این لپ تاپ)

6-صدای کم اسپیکر

7-داغ بودن دستگاه

8-از همه مهمتر نداشتن اسلاتPC MCI که لپتاپ های ارزان قیمتی که دادن به افغانستان داشت ولی این سری نداره

بازم بگم؟بگم؟

اگر میخواهی از لپ تاپ برای میل چک کردن و گاه گاهی بازی کردن استفاده کنی و در عین حال خوشکل هم باشه برو یدونه بخر
    وگرنه مفتش نمی ارزه

تا حالا دیدی کسی برای کاره میکس و مونتاژ یا کار پردازش بالااز ایسر استفاده کنه؟ درسته مادیران گارانتیش میکنه ولی دلیل بر خوب بودنش نیست به نظر من مچ نیست اونطوری که باید کار کنه کار نمیکنه

یا فوجیستو زیمنس؟؟؟

البته ناگفته نماند 5010 هایی که مثل نخود توی خواربار فروشی هم پیدا میشه را اصلا پیشنهاد نمیکنم چون دیدم اکبندش dvd نمیخونه یا تصویر نمیده!!!
    دروود
    1: هر اندازه پول بدید آش می خورید
    سری K سری میانه بهای ASUS است و نباید چشم داشت توان زیادی از این سری داشته باشید!!!بهتر است سری های هم رده و هم بهای این سری را در برند های دیگر بیابید و بررسی کنید.
    2:آیا شما لپ تاپی سراغ دارید که به جای "داغ کردن" "خنک "کند؟!
    3: برخلاف گفته شما این سری از کارت صداها و بلندگو های حرفه ای استفاده می کند..!هرچند صدای بلند گو ها کم است،اما کیفیت خوبی دارند و به ویژه کیفیت کارت صدا که زمانیکه یک گوشی(headset)استفاده کنید در خواهید یافت.
    4: آیا کیفیت یک پانل LCD به زاویه دید آن است؟زاویه دید تنها یکی از پارامتر های برتری یک پانل نسبت به دیگری است و نه کاستی!
    کارت گرافیک هم بسته به مدل(پسوند)آن سری ممکن است کم توان تر یا پرتوان تر باشد و اگر ایشان نیاز به لپتاپی برای Game داشتند بحث کارت گرافیک پدیدار می شد اما اکنون گرافیک پارامتری مهم برای ایشان نیست!
    Last edited by saeed258s; 07-06-2011 at 00:44.

13. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اينو تاييد مي كنم خودم هم مدل n61jv دارم كه ويزويز ميكنه صداش البته براي رفع اين مشكل بايد بايوسشو آپديت كني . البته من از كارت صداي اكسترنال استفاده ميكنم و ديگه تست نكردم ببينم صداش درست شده يا نه !!!

بستگي به مدل هش بعضي ها دارن بعضي ها ندارن ولي مدل من express card داره !!!

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چرا سري K مذخرفه :

6-صدای کم اسپیکر

7-داغ بودن دستگاه

بازم بگم؟بگم؟

وگرنه مفتش نمی ارزه

یا فوجیستو زیمنس؟؟؟

عزیز شما یه مدل k رو دیدی من هم تایید میکنم این چیزی رو که شما میگی ولی مدلی که من میگم 980 هزار تومن فقط قیمتش بود
    خیلی هم خوب بود

شما بار اول گفتی بقیه آشغالن
    حالا میگی اینم بد نیست اونم خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •