درود
دوست عزیز؛ من هم با نگر (فارسی کلمه نظر) شما مبنی بر پشتیبانی بهتر نرم افزاری موافقم؛ هر چند که همه را نمیتوان به الجی ربط داد؛ بسته به سیستم عامل هم هست اما
رعایت ادب الزامی است. بهتره که از واژگان نیکوتری استفاده کنیم.
پیروز باشید
درود
دوست عزیز؛ من هم با نگر (فارسی کلمه نظر) شما مبنی بر پشتیبانی بهتر نرم افزاری موافقم؛ هر چند که همه را نمیتوان به الجی ربط داد؛ بسته به سیستم عامل هم هست اما
پیروز باشید
اول ازت تشکر کرده بودم بعد رمز امضات کشف شد تشکرمو حذفیدمدوست عزیز؛ من هم با نگر (فارسی کلمه نظر) شما مبنی بر پشتیبانی بهتر نرم افزاری موافقم؛ هر چند که همه را نمیتوان به الجی ربط داد؛ بسته به سیستم عامل هم هست اما
پیروز باشید
محل سکونتت هم که .... وای وای وای![]()
![]()
خواهشا دوباره شروع نکنید!اول ازت تشکر کرده بودم بعد رمز امضات کشف شد تشکرمو حذفیدم
محل سکونتت هم که .... وای وای وای![]()
![]()
![]()
سلام . می خواستم بدونم با این گوشيه کوکي مي شه به اینترنت وایرلس متصل شد يا فقط مي شه از سیم کارت ايرانسل استفاده کرد ؟![]()
نه نمیشه نداره با gprs![]()
نصبط به پولی که بابت این گوشی دادیم نباید انتظاره زیادی داشته باشیم![]()
majid_sd2009 عزیز
دستت درد نکنه میشه بگی این برای کوکی هم قابل اجرا هست یا نه ؟؟؟؟
من دوباره کلی سرچ کردم و گشتم راهی دیگه ای پیدا نکردم برای برای آموزش تغییر تم بجراین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVERY IMPORTANT NOTE, READ BEFORE CONTINUING:
The following tutorial works with Windows XP but I believe that it can be adapted to work on Windows Vista. I however have only ever performed this under the 'Windows XP Home' Operating System. Please do not post questions about how to do this on Vista as I do no know how to. If you are going to try it under Windows Vista recognize that this is at your own risk, and I am not liable for if you encounter problems with your computer or phone from doing so.
Okay, now that I hope that is cleared up, lets begin the process:
Step 1) Download the zipped file that has been provided in the first post, as
..............
........
که اینم همون آموزش قبلیه ولی کاملتر که ما انجام دادیم و ............. و اون آموزش قبلی هم که برا گوشی ویوتی بود و کاربرد نداره خلاصه که فعلا باید بیخیال بشیم یا روی همینکار کنیم تا فرجی بشه هرکی تونست این ترجمه بالایی که کاملتر از قبلیه رو گیر بیاره خوبه ولی خوب فعلا راه دیگه ای نیست و فقط باید از این طریق تم رو عوض کرد و البته احتمال ریسک داره ولی به نظر ریسکش کمه حدود10 20 درصد چون اگه تو سایت خودش نگاه کنید همه راحت تم عوض کردن و..... پس بقیه هم مثل ما تست کنن و زیاد نترسن فوقش دیگه باید بدی 5 تومان فلش بشه گوشیCust tneme
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
خیر متاسفانه این آموزش برای گوشی ویوتی بوده و روی کوکی کار نمیکنه
Last edited by FANBOOK; 10-02-2010 at 12:27.
منم كوكي خريدم 147 تومن بدون كيف با محافظ ال سي دي راستي اين كيفش تو محل پيدا ميشه يا بايد برم علائالدين؟
تبریک و از این حرفامنم كوكي خريدم 147 تومن بدون كيف با محافظ ال سي دي راستي اين كيفش تو محل پيدا ميشه يا بايد برم علائالدين؟![]()
از کجا چه رنگی خریدی ؟
کیف اصلش گرونه ها.10 - 15 تومنه.
البته اینقدر نمی ارزه.فقط چون روش زده LG فروشنده هارو جو گرفته گرون میدن.
آره همون علائدین.جای دیگه نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)