این بازی یکم باگاش زیاده
این عکس رو ببینین
![]()
این بازی یکم باگاش زیاده
این عکس رو ببینین
![]()
سلام بر دوستان
بنده این بازی رو تا الان 4 دور بازی کردم
مثلا اولش آسان بازی کردم و تمومش کردم
سری بعدی یکم سختش کردم و تا آخر بازی کردم و همین طور تا آخر ولی نفهمیدم این قهرمان داستان که اسمش روچ هستش با گوست تو آتیش ژنرال شیپرد سوخت و مرد یا چی شد اصلا
مرحله های بعدش اصلا با قبلی جور در نمیاد
سلام دوست من ...
ژنرال شفرت ghost و roach رو سوزوند و دستگاه DSM رو از ROACH گرفت تا از موقعیت سوء استفاده بکنه و خودش رو یه قهرمان نشون بده و ... هر دوشونم مردن ...
مراحل بعدی رو هم با کاراکتر کاپیتان soap mac tawish بازی میکنیم ...
دوستان با این سیستم میاد بالا ؟
رم 1 گیگ
سی پی یو 3.2
گرافیک 7100
بلی
میتونی با کیفیت نسبتا خوبی اجراش کنی
اینم حداقل سیستم مورد نیازش :
Minimum
OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM: 1 GB RAM
Video Card: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
HDD: 12GB of free hard drive space
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
این Special OPS چه قدر جالب و باحاله
کلی جذاب و سرگرم کنندست
نکته جالبش وجود محیط های جدید و محیط های بازی COD : Modern Warfare هستش مثل منتطقه چرنوبیل
آدم لذت استفاده از اسلحه ها و همینطور دیدن مراحل از نگاه جدید و به دور از داستان رو پی میبره
سلام
من سیستمم برای اجرای بازی خیلی مناسبه ولی تو مرحله 5 بازی از بازی میپره بیرون. این مشکل رو چند نفر از دوستانمم دارن. فک میکنم از crack بازی باشه چون سی دی که من دارم اصلا احتیاجی به crack نداره...
اگه میشه کمکم کنین
با تشکر...
نه اینطورام نیست گرافیکش کم میاره چون الان از 7100 بعنوان آنبورد استفاده میشه
هیف این همه وقت که صرف ترجمه از اول تا کنون واسه این انجمن کردم اگه تو BC بودم الان عضو تحریریه بودم و حداقلش احترامت را نگه میداشتن نه اینجا که وقتی یه انتقاد کوچیک
ازشون میکنی میان بنت میکنن واقعا متاسفم واسه این مدیران که وقتی به این مقام رسیدند دست و پای خودشون را گم کردن انگار نه انگار که یه روزی زیر ما بودن...
برای خوندن نقد به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A A M; 30-11-2009 at 10:22.
..Parsa..,4870x2,a.z.p.z,Alex Fera,ali_ranger22,alireza fatemi,Baltaza,Benygh,Bibi Gol,CATALONIA,damn,danial_848,dr.vampire,Gam3r,Gavarti,ghadami2005,hosseincode2008,kortol,Layken,mehdi30nema,metallica is me,miladddd,mohammad_twe,pedram_sad,rezadevilmaycry,runner,S.Y.K,S@nti@go_s&k,ShayaN3K,SPY.07,the bank job,The Jackal,toorajjj,TR4NC3,undertaker_ss,Vallio,worldm
special ops واقعا خوب طراحی شده
من به شخصه با این مد بیشتر از قسمت داستانی بازی حال میکنم
مخصوصا اگه روی vatern سه ستاره بازی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)