تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 288 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

درسته من اشتباه برداشت کردم یک لحظه گفتم یا خدا قیمت پراید شد 11500
    خوب موترو پایه گازسوز بااختلاف فوق به نظر ارزش داره ولی خوب 10500 هم کم پولی نیست و میشه انتخاب های بهتری نسبب ه پرایدانجام داد
    گفتید کیسه هوا به عکس دیدم امروز که کیسه هوا نصب کرده بودن رو پراید میزام شما و دوستان همگی ببینید این سیستم چطوره : دی

دوست عزیز موتور پایه گاز سوز یا موتور ملی فقط روی انواعی از سمند داره نصب میشه و فناوری ساختش اونقدر بالاست که توی آلمان طراحی و ساخته شده.اون اصطلاحی که شما دنبالشی گازسوز کارخونه ای بهش میگن نه پایه گازسوز. زمین تا آسمون بین ایندو اصطلاح فرق وجود داره.
    موتور پایه گاز سوز یعنی از ابتدا طراحی و انتخاب آلیاژها و سایر تنظیمات موتور همگی برای کار با گاز انجام شده.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوست عزیز موتور پایه گاز سوز یا موتور ملی فقط روی انواعی از سمند داره نصب میشه و فناوری ساختش اونقدر بالاست که توی آلمان طراحی و ساخته شده.اون اصطلاحی که شما دنبالشی گازسوز کارخونه ای بهش میگن نه پایه گازسوز. زمین تا آسمون بین ایندو اصطلاح فرق وجود داره.
    موتور پایه گاز سوز یعنی از ابتدا طراحی و انتخاب آلیاژها و سایر تنظیمات موتور همگی برای کار با گاز انجام شده.

من نگفتم یکی از دوستان این مطلب رو عنوان کرده بود که قراره موتور راید پایه گازسوز بدن بیرون
    من خودم سمند EF7 موترو ملی پایه گازسوز دارم و دقیقا همین مطلب که فرمودید درسته آلساژش فرق داره اما سمند EF7 که پایه گازسوز نیست از نمایندگی پرسیده شده که آیا آلیاژش با پایه گازسوز ها فرق داره که گفتند خیر فقط ECU و یکسری تجهیزات مرتبط با سیستم گازرسانی هست که با هم فرق دارن

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کسی نیست جواب سوال ما رو بدونه و راهنمایی کنه
    خوب روی هر کدوم از چراغ ها یه پیچ تنظیم هست با اون تنظیم کن

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

اگر مطلع باشید پراید هایی با آپشن موتور بهینه سازی شده که روی گلگیرشون زده hp+ دارن عرضه میشن با حدود 200 تومن اختلاف.
    این گازسوز جدیدها هم همین موتور رو دارن یعنی همون اختلاف حدود 850 تومنی گاز سوز که قبلا محصولات با هم داشتن + 200 تومن موتور تقویت شده یا بهینه سازی شده.
    در مجموع از هر زاویه ای نگاه میکنی نمی ارزه!
    یعنی دوباره موتور پراید رو دستکاری کردن مگه توی پروژه x100 یه بار تقویتش نکردن؟؟؟

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من نگفتم یکی از دوستان این مطلب رو عنوان کرده بود که قراره موتور راید پایه گازسوز بدن بیرون
    من خودم سمند EF7 موترو ملی پایه گازسوز دارم و دقیقا همین مطلب که فرمودید درسته آلساژش فرق داره اما سمند EF7 که پایه گازسوز نیست از نمایندگی پرسیده شده که آیا آلیاژش با پایه گازسوز ها فرق داره که گفتند خیر فقط ECU و یکسری تجهیزات مرتبط با سیستم گازرسانی هست که با هم فرق دارن
    از روی تجربه عرض میکنم متأسفانه مسئولین فنی خیلی از نمایندگیها از حداقل سواد و اطلاعات علمی و فنی بی بهره ان و تخصصشون به تعویض و تعمیر قطعات محدوده.حتی اگه بندرت بینشون یه مهندس تحصیلکرده هم پیدا شه باز اطلاعات به روز و درستی ندارن.اینرو شخصاً در نمایندگیهای متعددی به شکلی وحشتناک لمس کردم که خودش مثنوی 70 من کاغذ میشه.
    موتور پایه گاز سوز طراحیش از پایه فرق داره با موتور بنزینی تا بتونه هم در مقابل حرارت بیشتر تولیدی گاز مقاوم باشه و هم گشتاور و توان خوبی از گاز بگیره.از دید فنی باید کورس پیستون و ضریب تراکم و خیلی پارامترهای دیگه رو تغییر داد تا بتوان از گاز کارایی کافی گرفت.
    ضمناً عکسی که در این پست گذاشتین ف ی ل ت ره لطفاً جای دیگه آپلود کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

از روی تجربه عرض میکنم متأسفانه مسئولین فنی خیلی از نمایندگیها از حداقل سواد و اطلاعات علمی و فنی بی بهره ان و تخصصشون به تعویض و تعمیر قطعات محدوده.حتی اگه بندرت بینشون یه مهندس تحصیلکرده هم پیدا شه باز اطلاعات به روز و درستی ندارن.اینرو شخصاً در نمایندگیهای متعددی به شکلی وحشتناک لمس کردم که خودش مثنوی 70 من کاغذ میشه.
    موتور پایه گاز سوز طراحیش از پایه فرق داره با موتور بنزینی تا بتونه هم در مقابل حرارت بیشتر تولیدی گاز مقاوم باشه و هم گشتاور و توان خوبی از گاز بگیره.از دید فنی باید کورس پیستون و ضریب تراکم و خیلی پارامترهای دیگه رو تغییر داد تا بتوان از گاز کارایی کافی گرفت.
    ضمناً عکسی که در این پست گذاشتین ف ی ل ت ره لطفاً جای دیگه آپلود کنین:
    کد:
    ببینید ، بنده هم در مورد سمند EF7 با موتور پایه گازسوز اطلاع دارم ولی در مورد پراید و محصولات سایپا این دقیقا عین جمله ای هست که در فاکتور خرید سایپا نوشته شده است.(که البته قبلا می نوشت دوگانه سوز ولی حالا نوشته پایه گازسوز)
    حتی یک خبر هم در سایت سایپا دیدم که الان هر چی گشتم پیدا نکردم.

شما الان به سایت فروش اینترنتی سایپا هم سر بزنید ، می بینید که به جای دوگانه سوز نوشته پایه گازسوز

کد:

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

آها اینم لینک خبر :
    کد:
    دقیقا نوشته موتور پایه گازسوز

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز یسری پراید تویه اواخر 82 و 83 تولید شد که سیستم انژکتوری زیمنس داشتن و معروف به نیم انژکتوربودن! سیستمشون یجوراییقدیمیتر بود و نه کاملا مثل یه ماشین انزکتوری بود و نه دارای کاربرات!!!
    موقع تنظیم انژکتور رفتن هم دردسر دارن چون اکثرا برنامشو که رو دیاگ هست ندارن !!!
    اما در مورد اون فشار بنزین اطلاعی ندارم تویه این سیستم! بهترین کار اینه که حتما یجایه دیگه هممراجعه کنین ببینید نظرشون چی هست
    ممنون دوست عزیز .
    از همچین قضیه ای اصلا خبر نداشتم .
    پس ماشین ما هم نیمه انژکتوره .
    شما از قیمت گازسوز کردن خبر دارین ؟
    برای مثال ، یه کپسول 12 کیلویی ایتالیایی . (‌جمعا با هزینه ی نصب و کلی )
    میخوام ببینم این بنده خدا قیمت آشنا داده یا قیمت بالا .

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه درسته و پراید دوباره دست خوش تغییر شده اونم فقط در موتور
    نتیجه اش هم افزایش 200 هزار تومنی نسبت به مدل معمولیه
    الان توی شرایط فروش هم پراید x100 معمولی هست هم پراید ارتقا یافته
    تازه از اون ور همه پرایدها افزایش قیمت داشتن اونم چی 300 هزار تومن
    خودم پراید 131 خرداد خریدم 8.670.000 هزار تومن الان شده 8.970.000

راستی کسی خبر نداره چه نوع تغییری توی موتور اعمال کردن و این تغییرات رو خودمون می تونیم توی موتور اعمال کنیم؟؟؟

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

دوستان کسی اینجا نيست کمی اطلاعات کامل و جامع درباره این دزد گير ماجيکار بده. ناسلامتی نوشتم فوووووووووری!!!!!!!!

دوست عزیز همن ارزونه رو وصل کن مگه داخل تلویزیون ندیدی یارو 3سوت ماشین بادزدگیر پیشرفترو بازمیکنه

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام دوستان.
    حتما شما هم این پراید جدیدا رو دیدین؟
    چند روز پیش که قیمتشو پشت شیشه ی نمایندگی سایپا دیدم زده بود:
    متالیک 8 میلیون و 460
    غیر متالیک 8 میلیون و 350

به نظر شما ارزش خرید داره؟
    به جز طراحی بدنه چه فرقی با پراید معمولی داره؟
    ممنون میشم نظرتوتو بگین.
    داداش اگه پرایدوبدون رینگ ولاستیک هم بفروشن خریدارش بیشتر میشه

10. این کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

مشخصات موتور های جدید پرایدhpچییه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •