سلام دوستان
آیا شما میدانید که لپ تاپ HP Pavilion dm1z را از کجا میشه در تهران پیدا کرد ؟ آیا وارد ایران شده ؟
سلام دوستان
آیا شما میدانید که لپ تاپ HP Pavilion dm1z را از کجا میشه در تهران پیدا کرد ؟ آیا وارد ایران شده ؟
Last edited by webcopernic; 14-09-2010 at 22:46.
دوست من اگر کارت گرافیک بهتری رو می خوای کانفیگ زیر را توصیه می کنم
البته بلوتوث نداره ولی درمانش بلوتوث اکسترناله و هارد و سی پی یو ش هم یه کوچولو فرق دارده
گارانتی یک ساله ابزار پیشرو +یک سال بیمه ایران +ساخت اروپا=1020000تومان امید وارم خوشت بیاد،موفق باشی
dv6- 2160eg-intelcorei5- 430,3MB 2.26GHzup to 2.53 -320GB, 4GB DVD RW LS- 15.6" LED WEcam, Card reader,winn7- 64bit , WiFi -NVIDIA GeForce GT320M, 1GB to 2.8 GB Europe
دوستان یه ارزیابی کامل و منصفانه از دستگاه زیر می خوام! البته لطفا در این مورد تبادل نظر بفرمایید!!
HP PavilionDV4- 2169 -Intel Corei3- 350M 2.26 GHZ 3 MB -4 GB -250+ GB -14.1" -7 HP -DVD Write -Intel Graphic 4500MHD up to 1695MB -2.4kg-webcam-hdmi-wifi-esata-fingerprint-
18 ماه گارانتی ایران اچ پی
دوستان توجه داشته باشید که مشکل من در مورد سی پی یو و کارت گرافیکه که نمی دونم نیاز هامو براورده می کنه یا نه ! این دستگاه رو برای بازی نمی خواهم ! برای کار با نرم افزار های مثل فوتوشاپ-اتو کد-ام اس پروجکت- اس پی اس اس و یک سری نرم افزار های توی همین رنج و یه خورده هم برای دیدن فیلم و چت می خوام! این دستگاه از نظر باتری و داغ کردن چه جوره! داغ کردنش با یه کول پد سرهم میاد؟ راستی یه چیز دیگه داره که نمی دونم چیه کمکم کنید که بدونم چیه؟ خودم توی گوگل تحقیق کردم که بدونم چیه ولی نتونستم بدونم چیه!!!! خلط مطلب این که ریموت کنترل و ریموت ریسیور چیست؟
سلام
چند وقتیه میخوام یه لب تاب HP بگیرم ولی نتونستم به نتیجه برسم..ممنون میشم راهنماییم کنید.
دانشجوی معماریم و لب تابو واسه کار با نرم افزارایی مثل AutoCad,3DMax,Photoshop,... میخوام.اهل بازی هم نیستم ولی فیلم زیاد میبینم.معمولا زیاد پشت سیستم میشینم(یه چیزی باشه که هم چشمو اذیت نکنه هم دووم بیاره).بودجمم تا 1200000 ...
حالا با این تفاسیر شما چی پیشنهاد میکنید؟؟
خودم 2-3تا مدلشو خوشم اومد در مورد مابقی هم نتونستم به نتیجه برسم.
DV6 T2300و DV6 3060EE و DV6 1225
یه تاریخچه مختصری هم اگه لطف کنید درباره مدلهای HP بگید ممنون میشم(که کدوم قدیمی تر و کدوم جدیدتره.مثلا Pavilion و Compaq و TX و....)
ممنون
شاید یکم عجیب باشه ولی گرافیک 230 از 320 قوی تره! gt 230 m حدود 22 رتبه از 320 جلوتره!
همون قبلی خیلی بهتره cpu ی خیلی بهتری داره...
ممنون از لطفت...
خب سی پی یوش با رمش که خیلی خوبه....
lcd بستگی داره خودت چی بخوای...مثلا اگه میخوای کوچیک و سبک باشه همین خوبه...
250 گیگ هارد یکم کم نیس؟ نمیدونم خودم که یه هار 500 دارم که فقط 110 گیگش پره!!
گرافیکش که اصلا ازین یارو اینتل خوشم نمیاد...یعنی نمیشه باهاش بازی کرد...مال خودم 8200 ام جی هست که دو رتبه ازین بالاتره اصلا خوب نیست...اما برای کارایی که میخوای بسه...
ببینیم بقیه دوستان چی میگن...
اینو تو صفحه ی قبل یکی از دوستان گذاشتن...ببین خوبه...از نظر من که تکمیله
dv6 2155
سیستم عامل : Windows 7
پردازنده : Intel Quad Core i5-520M
سرعت پردازنده : 2.4-2.93 گیگاهرتز
RAM : چهار گیگابایت /DDR3
وزن : 2.7 کیلوگرم
هارد دیسک : 500 گیگابایت
درایو نوری : DVD RW DL LS
سایز مانیتور : 15.6 اینچ
کارت گرافیکی : NVIDIA GeForce GT 230M With1 GB Up to 2815 MB
امکانات جانبی : بلوتوث , دوربین (Webcam), شناسایی با اثر انگشت
i5 که هر چی بخوای میاره gt 230 m که تو بازی کم نمیاره چه برسه به فتوشاپ
دوستان اگه جوابمو بدید ممنون میشم
پیشنهاد خودتون چیه ؟
دوستان میشه بگید از کجامیتونم زمان عرضه ی لب تاپ ها رو گیر بیارم ؟
سایتی نداریم ؟
کلا اگه مثلا فروشش یه سال پیش باشه مشکلی هست؟
Last edited by hadi216216; 22-09-2010 at 19:01. دليل: یه حرف کمه
سلام دوستان این مدل چطوره میخوام بگیرم .
HP Pavilion DV6-2170
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)