به خاطر اینکه بعضی از کاربرها بودند که این مودم ها رو داشتند و با شاتل به مشکل برخوردند مثلا من خودم یکی از دوستان رو میشناسم که مودم linksys وایرلس هم خریده بود و چون با سرویسهای شاتل مشکل داشت مجبور شد بفروشه![]()
به خاطر اینکه بعضی از کاربرها بودند که این مودم ها رو داشتند و با شاتل به مشکل برخوردند مثلا من خودم یکی از دوستان رو میشناسم که مودم linksys وایرلس هم خریده بود و چون با سرویسهای شاتل مشکل داشت مجبور شد بفروشه![]()
یه چیز جالب در مورد این امپراطور:
کنار سایتش یه دکمه هست به اسم شارژ اینترنتی که اگه برید روش لینکی که میبینید ngsnet.ir هستش که مال صبانته... از اینجا کاملا تابلوئه که نماینده صبانته... اگه روش کلیک کنید تو صفحه بعدیش گنده اون بالاش نوشته " ندا گستر صبا "......
پس دیگه به هیچ عنوان شک نکنید...
صبا نت نوشته:يعني دوباره بايد 10.000 تومان پول بديم؟؟؟؟بر اساس قوانین شرکت ، خطوط مشترکینی که از عدم شارژ آنها 48 ساعت بگذرد ، بصورت اتوماتیک جمع آوری می شوند و برای درخواست مجدد باید مدارک جدید را ارائه نمایند و مدت زمان حداقل 7 روز برای رانژه مجدد زمان لازم است
شرکتي هستش که اگه يه مدت مثلاً يک ماه نخوام adsl استفاده کنم ، خطشو جمع نکنه؟؟
نه دوست عزیز؛
بیشترین مدتی که در رانژه نگه میدارند، معمولا 5 روز ست.
(البته هماراسیستم تبریز، دقیقا 10 روز در رانژه نگه میداره)
موفق باشید![]()
البته اگه تهران باشی سپنتا تا یک ماه شمارو نگه میداره
فکر کنم آسیاتک هم از رانژه خارج نکنه اصلا فقط به ازای هر ماه تو رانژه موندن انگار باید 3 تومن بدی. و تا درخواست نکنی رانژه خط رو جمع نمی کنن.
فکر کنم البته قبلنا که اینطوری بود
دوستان راسته می گن فن اوا شبانش قطع شده؟؟
یکی از دوستانمون تو قسمت فن اوا گفتن!!
در ضمن نظر دوستان همچون توحید و علی و معین و مهدی و... در مورد فن اوا چی هست؟؟
ممنون
اين كه اينجوريه از چي ميشه؟؟؟
![]()
Last edited by mrmostafa; 25-11-2008 at 21:04.
یکی از دوستان ، توی پی تی ، نمایندگی صبا رو داره ، بهش گفتم ، گفت که خیلی نمی دونه ، اما انگار نماینده درجه 2 هست ( یعنی نماینده نماینده ....) و ضمنا ، فقط نماینده صبا نیست انگار ، نماینده 2 _ 3 تا شرکت هست ، که بعضی قیمت ها رو هم خودش توش دست برده ( من فقط نقل قول کردم ، از صحت اش خبر ندارم ، اما آدم مطمونی هست طرف )
آره دیگه ، کم کم داره هویدا می شه که این شرکته چی کاره است ...
دیگه فکر نمی کنم این طوری باشه ، یوزر زیاده ، شرکت هم به نفعشه که اگه کسی سرویس نمی خواد ، رانژه اشو جمع کنه ...
سلام میلاد جان
راستش توی پ خ هم بهت گفتم ، من هم بد شنیدم ازش ، هم خوب ( در کل توی پی تی و پی سی ) راجع به شبانه اش نمی دونم .
باید ببینی چه شرکت های دیگه ای هم هستن ، تا بین بد و بد تر انتخاب کنی
مخلصیم
یا حق
آقا جديدا تو هر سايت دانلود موزيك ميرم ----- ميكنن زنگ بزنم آسياتك فحش خارو مادر بدم آخه ماهي 30 هزار پول ميدم بشينم پيغام دسترسي امكان پذير نيست رو ببينم. خدا كي اين سران بي فرهنگ و بي منطق رو نابود ميكنه نفس بكشيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)