بله دوباره تا يه 5 دقيقه شارژ ميكنه بعد ميگه فول
بله دوباره تا يه 5 دقيقه شارژ ميكنه بعد ميگه فول
شما اين روش حسن خان رو امتحان كن ببين تغييري احساس ميكني ؟؟
حسن جان اول بايد يه خسته نباشيد بهت گفت كه پيگير هستي.
من الان امتحان كردم خط هاي باتري پرشدن. اما مساله اصلي اينه كه مگه ميشه همينطوري درست بشه يعني
فقط با يه كد زدن ؟آخه روش كارش چيه ؟
حالا دوستان لطف كنن بگن كلا تو شارژ نگه داشتن تفاوتي ايجاد شده يا فقط اكثر شارژ با اين روش جمع ميشه تو
خط اول(مثله نوكيا) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر
فکر برای جواب دادن به این سوال باید تا شب منتظر بود ... چون فکر کنم الان همه فول شارژ کردن تا شب معلوم میشه که روال شارژ خالی کردن چه جوریه ..!!
Bebinid man motmaen nisam ke che etefaghi miofte vali hadsam ine ke ba in ravesh damaneye estefade az voltage batry afzayesh peyda mikone dar halate aadi masalan vaghti voltag be 3.5 mirese gushi khamush mishe vali ba in ravesh vaghti masalan be 3.4 volt mirese khamush mishe
gushim aslan sharj nadasht yekam zadamesh be sharj shod 6 ta khat koli bahash var raftam vali aslan khat kam nakard hala ta shab sabr mikonam bebinam chi mishe
ghabl az inke in karo bokonam vaghti full sharj mishod dobare mizadam be sharj kamtar az 1 daghighe sharj mishodo migoft sharj shode yani mesle baghie dustan 5 daghighe tul nemikeshid
برای من با اینکه ارور فول شارژ میداد دوباره به شارژ میزدم شارژ میکرد ... بعد از 2 3 دقیقه دوباره میگفت فول شارژ ولی وقتی دوباره به شارژر میزدم شارژ میکرد ...
.
قضیه چیه ...؟
همين ديگه دوست من. منم شكم از همينه كه باتري وقتي شارژش پره چطوري شارژ كم ميكنه كه دوباره ميزنيم
به برق شروع ميكنه به شارژ.مثله يه لوله اي كه نشتي داشته باشه.يعني شارژ از يه جايي درميره.(فرضيه)
حالا حسن خان ميگه كمتر از يك دقيقه طول ميكشه ولي گوشي من بعد از حدودا 3 دقيقه ميگفت پرشد.
حسن خان ميشه بيشتر توضيح بدي چجوري اين كد رو بدست آوردي ؟؟؟؟؟؟
بلاخره یه کامبوتر گیر اوردم
این کد رو یه نفر تو موبایلستان نوشته بود من زدم باهاش ور رفتم تا اینو بیدا کردم
در مورد شارژش یکم توضیح بدید مثلاً آهنگ گوش میدید بعد از چقدر خط کم میکنه و...
من صبح اين عملياتي حسن آقا گفتن انجام دادم 1دونه شارژ داشت فول شارژ شدتا7-8دقيقه قبل كه به فول شارژبودنش شك كردم بعد از 4-5ساعت جي پي اسو اجرا كردم به 5دقيقه نرسيده شارژش ته كشيدحالا بايد از اول بزارم كامل شارژ تا ببينم اوضاع از چه قراره.راستي ميشه تنظيماتي كه ناجام شد رو به حالت اوليه برگردوند منظورم با ريسته؟
تنظیمات رو میشه به حالت اول برگردوند دوباره برید همونجا وقتی میگه 3.610000 بزنید 79
یعنی سرکاریم ؟؟ البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم باید مدت بیشتری کار کنم تا نظر قطعی رو بگم.
حسن جان شما که فرمودی به سامسونگ ایمیل زدی اونا کد رو بهت دادن !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)