تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 298 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شما یه بار که باتری درحال شارژ بود و پر شد از برق دربیار و دوباره بزن به برق ببین شروع میکنه به شارژ کردن ؟؟؟؟؟

ممنون از اینکه جواب میدید !

بله دوباره تا يه 5 دقيقه شارژ ميكنه بعد ميگه فول

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله دوباره تا يه 5 دقيقه شارژ ميكنه بعد ميگه فول
    شما اين روش حسن خان رو امتحان كن ببين تغييري احساس ميكني ؟؟

Age bejaye 3.610000 hamash 0 hast bezanid 30 baad ok konid ye dokme bezanid mishe 3.610000
    tu in ravesh khate haftom kheyli dir mipare mese nokia khat 6 va 5 ham hamintor vali vaghti 4 ta khat shod yani bayad bezanidesh be sharj vali dar kol bishtar sharj negah midare
    حسن جان اول بايد يه خسته نباشيد بهت گفت كه پيگير هستي.

من الان امتحان كردم خط هاي باتري پرشدن. اما مساله اصلي اينه كه مگه ميشه همينطوري درست بشه يعني

فقط با يه كد زدن ؟ آخه روش كارش چيه ؟

حالا دوستان لطف كنن بگن كلا تو شارژ نگه داشتن تفاوتي ايجاد شده يا فقط اكثر شارژ با اين روش جمع ميشه تو

خط اول(مثله نوكيا) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشكر

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

فکر برای جواب دادن به این سوال باید تا شب منتظر بود ... چون فکر کنم الان همه فول شارژ کردن تا شب معلوم میشه که روال شارژ خالی کردن چه جوریه ..!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

Bebinid man motmaen nisam ke che etefaghi miofte vali hadsam ine ke ba in ravesh damaneye estefade az voltage batry afzayesh peyda mikone dar halate aadi masalan vaghti voltag be 3.5 mirese gushi khamush mishe vali ba in ravesh vaghti masalan be 3.4 volt mirese khamush mishe
    gushim aslan sharj nadasht yekam zadamesh be sharj shod 6 ta khat koli bahash var raftam vali aslan khat kam nakard hala ta shab sabr mikonam bebinam chi mishe
    ghabl az inke in karo bokonam vaghti full sharj mishod dobare mizadam be sharj kamtar az 1 daghighe sharj mishodo migoft sharj shode yani mesle baghie dustan 5 daghighe tul nemikeshid

5. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

برای من با اینکه ارور فول شارژ میداد دوباره به شارژ میزدم شارژ میکرد ... بعد از 2 3 دقیقه دوباره میگفت فول شارژ ولی وقتی دوباره به شارژر میزدم شارژ میکرد ...
    .
    قضیه چیه ...؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای من با اینکه ارور فول شارژ میداد دوباره به شارژ میزدم شارژ میکرد ... بعد از 2 3 دقیقه دوباره میگفت فول شارژ ولی وقتی دوباره به شارژر میزدم شارژ میکرد ...
    .
    قضیه چیه ...؟
    همين ديگه دوست من. منم شكم از همينه كه باتري وقتي شارژش پره چطوري شارژ كم ميكنه كه دوباره ميزنيم

به برق شروع ميكنه به شارژ.مثله يه لوله اي كه نشتي داشته باشه.يعني شارژ از يه جايي درميره.(فرضيه)

حالا حسن خان ميگه كمتر از يك دقيقه طول ميكشه ولي گوشي من بعد از حدودا 3 دقيقه ميگفت پرشد.

حسن خان ميشه بيشتر توضيح بدي چجوري اين كد رو بدست آوردي ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بلاخره یه کامبوتر گیر اوردم
    این کد رو یه نفر تو موبایلستان نوشته بود من زدم باهاش ور رفتم تا اینو بیدا کردم
    در مورد شارژش یکم توضیح بدید مثلاً آهنگ گوش میدید بعد از چقدر خط کم میکنه و...

9. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nolan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من صبح اين عملياتي حسن آقا گفتن انجام دادم 1دونه شار‍ژ داشت فول شارژ شدتا7-8دقيقه قبل كه به فول شارژبودنش شك كردم بعد از 4-5ساعت جي پي اسو اجرا كردم به 5دقيقه نرسيده شارژش ته كشيدحالا بايد از اول بزارم كامل شارژ تا ببينم اوضاع از چه قراره.راستي ميشه تنظيماتي كه ناجام شد رو به حالت اوليه برگردوند منظورم با ريسته؟

11. 2 کاربر از nolan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

تنظیمات رو میشه به حالت اول برگردوند دوباره برید همونجا وقتی میگه 3.610000 بزنید 79

13. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من صبح اين عملياتي حسن آقا گفتن انجام دادم 1دونه شار‍ژ داشت فول شارژ شدتا7-8دقيقه قبل كه به فول شارژبودنش شك كردم بعد از 4-5ساعت جي پي اسو اجرا كردم به 5دقيقه نرسيده شارژش ته كشيدحالا بايد از اول بزارم كامل شارژ تا ببينم اوضاع از چه قراره.راستي ميشه تنظيماتي كه ناجام شد رو به حالت اوليه برگردوند منظورم با ريسته؟
    یعنی سرکاریم ؟؟ البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم باید مدت بیشتری کار کنم تا نظر قطعی رو بگم.

بلاخره یه کامبوتر گیر اوردم
    این کد رو یه نفر تو موبایلستان نوشته بود من زدم باهاش ور رفتم تا اینو بیدا کردم
    در مورد شارژش یکم توضیح بدید مثلاً آهنگ گوش میدید بعد از چقدر خط کم میکنه و...
    حسن جان شما که فرمودی به سامسونگ ایمیل زدی اونا کد رو بهت دادن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •