سلام دوستان
من میخوام ایپاد 3جی 16 گیگ بخرم..!
به چی باید توجه کنم؟تقلبیش هم هست؟ چجوری بفهمم اصله؟ از کجا بفهمم ساخت هفته چنده؟ از کجا بفهمم 3جی هست یا نه؟ محتویات داخل جعبه چیه؟
سلام دوستان
من میخوام ایپاد 3جی 16 گیگ بخرم..!
به چی باید توجه کنم؟تقلبیش هم هست؟ چجوری بفهمم اصله؟ از کجا بفهمم ساخت هفته چنده؟ از کجا بفهمم 3جی هست یا نه؟ محتویات داخل جعبه چیه؟
۱۶گیگ نداریم نسل۳ !
فقط ۳۲ و ۶۴
۳۲گیگ نسل۳ تقریبا ۳۲۵-۳۳۰ تومنه
سوالاتتون هم یه کم صفحات قبل رو بگرد
بارها و بارها پرسیده شده و جواب داده شده
بازی های iPod 3G به iPod 2G میخوره؟
اخه پیشنیاز بعضی بازی ها نوشته : iPhone OS 3.0 این معنی 3G نمیده؟
نه نمیخوره اگه نوشته OS 3 مگر اینکه از یکسری نرم افزار که OS 2 رو OS 3 نمایش میدهند استفاده کنی.
تو Rock بگردی پیدا میشه.
با آپدیت گوشی مشکل حل میشه یا نه؟ به یه کاستوم فریمور 3,1,1 جیلبریک شده اپگرید کنم؟
با این آموزش میتونید داخل iPhone یا iPod Touch به جای انگشت از ماوس کامپیوترتون استفاده کنید. و یا ipod را توسط PC ریموت کنترل کنید.
البته لازمه اینکار داشتن ارتباط WiFi با pc هست. دقیقاً همونطور که از Winscp استفاده میکنید.
خودم انجامش دادم و جواب داد. سوالی بود در خدمتم
مواد لازم:
برنامه SbSetting رو نصب کنید.
برنامه libvncserver رو از Rock یا Cydia نصب کنید.
برنامه Veency رو از Rock یا Cydia نصب کنید.
از لینک زیر برنامه UltraVNC رو تو PC نصب کنید.
حالا از تو ستینگ ipod یا iphone ، وی ان سی ( veency ) را فعال کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مرحله اخر UltraVNC Server را از PC اجرا کرده و IP آیپاد یا ای فون را وارد کرده و دکمه Connect راکلیک کنید.
اگر همه چیز درست انجام شده باشد یک پیغام accept روی آیپاد یا ای فون مشاهده میکنید که با زدن accept میتوانید iphone را روی PC ریموت و کنترل کنید.
در ضمن این تست روی 3.1.2 iPod Touch 3G 32GB انجام شده و هرگونه مشکل اگه ایجاد بشه به عهده خودتون![]()
Last edited by sony_W810i; 05-04-2010 at 14:35.
کاش زودتر میگفتی!!
اخه الان اومدم ریستور کنم نمیشه!!
وقتی بدون اینترنت رستور میکنم این ارور و میده
وقتی با اینترنت وصل میشم این ارورو میده
چی کار کنم دوستان؟؟
مرسی درست شد..
دوستان همه ی صفحات خالیه IPOD ام با فایل هایی بدون آیکون پرشده که هر چقدر DELETE میکنم دو باره می آند چی کار کنم؟(یه لینک را تو BOOKMARK را گفتم واسم روی صفحه بیاره از اون موقع به بعد این طوری شده)
+
دوستان چند تا بازی باحال برای iPod معرفی میکنین.!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)