تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 940 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

اين بازي (2009) بهترين بازي از اين سري فوتبال كونامي بوده مگر اينكه تا سال آينده يه ابر فوتبال ساخته بشه. تا قبل از اين به شخصه فكر كنم pes 4 در زمان خودش بهترين بود چرا چون يه سري ابتكاراتي در آن بكار رفت كه بعد از آن در 5 و 6 و 2008 ديده نشد ولي در اين سري به نمايش درامد. بطور مثال در شماره 4 بازيكناني كه در موقعيت بهتري بودن دست بلند ميكردند كه تو اين سري به خوبي نمايش داده شد.

فوتبال كونامي بر خلاف فوتبال ديگر شركتها يه سبك حرفه اي تر و آينده نگر داره. همانطور كه از اسمش پيداست (( Pro Evolution Soccer)) به معناي سير تكاملي حرفه اي فوتبال كه واقعا كونامي چه در شعار دادن و چه در عمل كردن به بهترين شكل به فعاليت ميپردازه بطوري كه هر سال الگوها و چيزهاي جديدي ما ازش ميبينيم هر سال توقع ما از ازش بيشتر ميشه و هر سال انتقادات زيادتري ازش ميكنيم و اين نشان ميده كه آنها بهترين هستن و بلاخره اين همه سر و صدا درست كردن ها نشون ميده كه ساكر يك حرفه اي ست و همواره حرفه اي ها و سوپراستارها در اطرافشان حاشيه زياد و زيادتر ميشه.

2. 5 کاربر از balloon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من الان چندساله هر دوبازی رو می خرم ونظر خودم وبچه محل ها ودوروبریها اینه که فیفا به pesنمیرسه
    اصلا امکان نداره که برسه چون اصلا فوتبال رو نمیمونه
    یسری بچه ها میگن ما فن بوی بازیه فیفا هستیم من اصلا بازیه فیفا رو در اون حد نمیبینم که فن بوی داشته باشه
    امتیاز 5 هم لایقش نیست

4. 3 کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقایون این دیگه بی انصافیه اگر بگیم توی کنسولها ساکر از فیفا برتره
    توی پی سی مسلمه که ساکر قویتره ولی مثلا توی ایکس باکس 360 مسلما فیفا برتره
    من خودم طرفدار مسلم ساکر در پی سی هستم و کنسول هم ندارم ولی وقتی پای کنسول میاد وسط انصافا فیفا از همه نظر برتره

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چیزی که تو بازی(become a legend)خیلی چسبید این بود که در دقایق اخر بازی که با اختلاف یک گل تیمت جلو هست کار تیمت میشه وقت تلف کردن و بردن توپ به گوشه و بر عکس کار تیم حریف میشه فرستادن توپ از هرنقطه ی از زمین به محوطه تیم شما !
    وقتی ستاره ی تیمت هستی در اخرین دقایق که تیمت با اختلاف پیش هست مربی شما را میکشه بیرون تا مبادا مصدوم بشی

نقد این سایتها را هم بندازید دور...
    اینها برای خودشون یک چیزی میگند در pc بازی pes کاملا سر هست.
    و من لذتی که از بازی کردن در pes می برم هیچوقت حتی نصف اون لذت را با فیفا نبردم.
    pes 4 در زمان خودش بهترين بود چرا چون يه سري ابتكاراتي در آن بكار رفت كه بعد از آن در 5 و 6 و 2008 ديده نشد ولي در اين سري به نمايش درامد.
    من تا یک سال پیش هم pes 2004 را بازی میکردم.
    بر خلاف فیفا که بعد از یک ماه خسته میشدم هیچوقت از این بازی خسته نشدم.
    Last edited by Alireza Taji; 18-10-2008 at 02:22.

7. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pes sarvare fifa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ta hala too became a legend be team meli ham davat shodi?

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ta hala too became a legend be team meli ham davat shodi?
    من تیم ملیم را ایتالیا زدم چون بدبختانه تیم ملی خودمون اصلا وضعش جالب نیست.
    من هنوز فصل اول را هم تموم نکردم و فعلا به تیم ملی دعوت نشدم. اما تیم ملی ایتالیا داره بازیهای مقدماتی جامجهانی را انجام میده و احتمالش هست دعوت بشم.

یک خوبی این become a legend اینه که دیگه دغدغه رده ی تیمت را نداری تو مستر لیگ من همیشه تحت هر شرایط حتی شده با تکرار کردن بازیها باید قهرمان میشدم که همین لذت بازی را کم می کرد اما در این مد become a legend چون شما فقط یکی از بازیکنان تیم هستید دیگه اصلا از شکست خوردن تیمتون ناراحت نمیشید! مگر زمانی که خودتون هم بد بازی کرده باشید و عامل شکست تیمتون باشید.
    الان تیم من بولونیا هست که داره برای بقاء در لیگ میجنگه تجربه ی جالبی هست.

10. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یکی از هیجان انگیز ترین قسمت های این بازی مخصوصا در مود Become A Legend نبردهای هوایی میباشد یعنی شما با توجه به نقطه فرود توپ باید در آن مکان حاضر شوید و ضربه سر بزنید

داره خودمونی میشه kaktuz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Malmö

پيش فرض مشكل در بازي

من اين بازي را دانلود كردم با نصب هيچ مشكلي نداشتم

در قسمت Become a legend بعد از يك فصل بازي مياد بيرون شنيدم يك فايل يك گيگ بايد وجود داشته باشه در داخل dvd بازي اگر همچين فايلي هست لطفا لينكش بزاريد اگر مشكل چيز ديگري است راهنماييم كنيد با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنین من بازی رو در دو dvd از et game گرفتم اما در becam a legend بعد چند بازی میپره بیرون لطفا راهنماییم کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کسی می تونه تمام تکنیکها و فوت و فنهای بازی رو با ذکر نام دکمها بنویسه.
    چون من شنیدم توی pes 4 و 5 آموزش جالبی داشته ولی از سال 2008 به بعد این آموزشش رو برداشتند و برای کسی مثل من که تازه از امسال به جمع pes بازها اضافه شده سخته بازی کردن بدون دونستن تکنیکها.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •