تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 234 از 923 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان یه سوال از دانشجوها و یا هر کسی که می تونه به هم کمک کنه دارم.
    من دانشجو هستم و این ترم زبان عمومی 1 دارم و استادمون کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته فنی و مهندسی
    (English for the students of engineering 2) نوشته دکتر پرویز بیدهری و دکتر محمد فلاحی و منوچهر حقانی و دکتر پرویز مفتون از انتشارات سمت رو به عنوان مرجع درسی مون معرفی کرده من همیشه در دبیرستان نمراتم بالای 18 بود چون کتاب های کمک آموزشی ای بود که به طور کامل مباحث رو آموزش می داد به همراه مثال های زیاد و نمونه سوال های امتحانی می خواستم ببینم برای این کتاب هم همچین چیزی پیدا می شه؟یا حداقل کتاب نونه سوالاش پیدا می شه؟
    نگرانم که اصلا این درس رو بیوفتم.

داره خودمونی میشه yzdn_Satrianisolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

14

سلام...من یه چند تا سوال دارم:
    1)چرا در پرسشی کردن اغلب سوالات یا همه از افعال do یا does یا did استفاده میشود؟
    2)در عبارت
    LAter,he tried it and the result looked something like the bottom of most sports shoes___we see today
    در معنی عبارت بالا قسمت خط کشی شده یک that حذف شده(...بیشتر کفشهای ورزشی که امروزه می بینیم)
    دلیل حذف that?
    3)در عبارت :
    Though rather discouraged,Bowerman persevered and went to form his own company,making NIKE athletic shoes.
    در عبارت بالا کلمه ی Bowerman فاعل عبارات رنگی است ...علت اینکه در این جملات حذف شده؟
    4)موارد استفاده از کلمه some?
    خیلی ممنون...............................

در آغاز فعالیت IISaEeDII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منظور از in her mid-twenties توی اين جمله چيه :
    She's Pretty short and slim in her mid-twenties.

يه سؤال ديگه هم دارم ... معنی جمله ی I have to run يعنی‌ من بايد عجله كنم يا يه معنی‌ ديگه ميده ؟؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظور از in her mid-twenties توی اين جمله چيه :
    She's Pretty short and slim in her mid-twenties.
    //
    يه سؤال ديگه هم دارم ... معنی جمله ی I have to run يعنی‌ من بايد عجله كنم يا يه معنی‌ ديگه ميده ؟؟
    یعنی طرف در اواسط دهه سوم عمرشه ...

معادل قشنگ تری در فارسی به نظرم نمیاد ... مثلا اینطوری هم میشه گفت "بعنوان یه جوان بیست و چند ساله..."

//

یعنی: دیرم شده - باید برم ..

بهانه ای هستش که وقتی یه نفر می خواد بره مطرح می کنه ... "آقا، من دیگه برم ...(باید بدوم و عجله کنم که) برسم به کارای دیگه ام" ...

5. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...من یه چند تا سوال دارم:
    1)چرا در پرسشی کردن اغلب سوالات یا همه از افعال do یا does یا did استفاده میشود؟
    2)در عبارت
    LAter,he tried it and the result looked something like the bottom of most sports shoes___we see today
    در معنی عبارت بالا قسمت خط کشی شده یک that حذف شده(...بیشتر کفشهای ورزشی که امروزه می بینیم)
    دلیل حذف that?
    3)در عبارت :
    Though rather discouraged,Bowerman persevered and went to form his own company,making NIKE athletic shoes.
    در عبارت بالا کلمه ی Bowerman فاعل عبارات رنگی است ...علت اینکه در این جملات حذف شده؟
    4)موارد استفاده از کلمه some?
    خیلی ممنون...............................
    1. قاعده زبان انگلیسی هستش که فعل کمکی موقع سوالی کردن بیاد اول جمله، حالا این فعل می تونه (بسته به زمان جمله) از خانواده to be باشه یا have باشه، یا در حالاتی مثل زمان حال ساده یا گذشته ساده، از خانواده do باشه ..

تقریبا قراره به عنوان "آیا" عمل کنه...

//

2. that بعنوان حرف ربط داخل جمله جزو اون مواردی هستش که معمولاً حذفش اشکالی نداره ... یعنی اگه صرفاً بعنوان یه وظیفه گرامری در جمله هست (مثل همین جمله) اغلب برای روان شدن گفتار/نوشتار حذف میشه .. این قاعده "اقتصاد یا صرفه جویی در کلام" هستش و هدفش اینه که بیانمون موجز باشه

//

3. مشابه مورد دوم هستش .. با توجه به اینکه فاعل تغییری نکرده، در جملات بعدی حذف شده تا کلام موجزتر بشه .. ما در فارسی هم از این الگو مکرر داریم

//

4. some در جملات مثبت استفاده میشه (اغلب در جملات پرسشی و منفی، any جاش رو می گیره)؛ البته در جملاتی که حالت تعارف یا خواهش دارن (که انتظار داریم جواب، "بله" باشه) باز some بیشتر کاربرد داره.. از نظر اینکه واسه قابل شمارش استفاده میشه غیرقابل شمارش : می تونه برای هر دو استفاده بشه ..

7. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    leave off shouting یعنی چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

معني اين جمله چيست: that is not the point

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مسيله این نیست...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    leave off shouting یعنی چی؟
    یعنی "بی خیال داد زدن شدن" ... یا خیلی ساده تر " داد نزدن - داد و بیداد نکردن" .. البته بد نیست اگه اصل جمله رو هم می داشتیم! ..

مثلا:
    Mary angrily told him to leave off shouting; but he only cried out all the louder,
    مری با عصبانیت بهش گفت که دست از داد زدن برداره ، اما اون صداش رو باز هم بلندتر کرد...

12. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در بین متدهای آموزش زبان انگلیسی Top Notch و Headway یا Interchange کدامیک را پیشنهاد می کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •