سلام
شب یلدا (چله) را خدمت دوستان محترم x8800 fsh_num7 IVAN urumchi ittools Xpan SALAR45 Gune Baxan
chaparman milad_heartsick وسایر دوستانی که اسمشون خاطرم نیست و همچنین مدیران محترم فروم تبریک و
شادباش عرض می کنم
![]()
سلام
شب یلدا (چله) را خدمت دوستان محترم x8800 fsh_num7 IVAN urumchi ittools Xpan SALAR45 Gune Baxan
chaparman milad_heartsick وسایر دوستانی که اسمشون خاطرم نیست و همچنین مدیران محترم فروم تبریک و
شادباش عرض می کنم
![]()
Last edited by ARAM44; 22-12-2011 at 02:21.
سلام عزیزم من 512 مخابرات
امروز از حدود ساعت 3 تا چند دقیقه پیش نت قطع بود و تازه وصل شده.
دوستان شما هم این مشکل رو داشتید؟
از دیشب اینترنت مکس نت قطع بود تا همین الان !این مکس نت پدرمون رو درآورد احتمالا بقیه پولم رو بگیرم برم اینترنت مخابرات شاید 256 گرفتم
مکس نت 24 ساعت تمام قطع ! پینگ برای گوگل : 500 !
فردا حتما باهاشون صحبت میکنم تا توجیه خنده دارشون رو بشنوم
پارس آنلاین هم از دیشب قطع بود .
پینگ هم الان رو 600 هست .
خوب شد ناصر و جناب Cyber پست زدن و منو از نگرانی بسیار شدید کمی در آوردن، امروز کلی وقت گذاشتم و هزینه کردم برای سیم کشی تلفن از دم در تا مودم،حدود 35 متر سیم خریدم و کلی هم دردسر کشیدم برای اینکار و وقتی که برای اولین بعد از سیم کشی وصل شدم 4.2.2.4 رو پینگ کردم دیدم زد 440ms !!! نزدیک بود سکته کنم،اینهمه هزینه و وقت صرف کردم و آخرش بهتر نشد که هیچ پینگ خیلی بدتر بشه ! اما وقتی پست دو دوستمون رو دیدم متوجه شدم مشکل فقط از من نیست و مشکل پینگ بالا برای همه هست.
البته من هیچ مشکلی در سرعت دانلود و لود کردن پیج ندارم مثل همیشه سریع لود میشن.
Last edited by urumchi; 23-12-2011 at 00:29.
مکس نت از دیروز قطع بود تا عصر امروز ! از عصر هم مدام قطع وصل هر 5 دقیقه ! من دیگه تحملم داره تموم میشه دوستان اگر مردین با هم بریم وگرنه من شنبه میرم تکلیفم رو با مکسنت روشن می کنم و بقیه پولم رو پس میگیرم من اعتماد کردم به اینها و نت یه ساله ازشون گرفتم اینها لیاقت ندارن نت نداشته باشم بهتر از اینه
کسی هست با من شنبه بیاد شرکت این دزدهای بی لیاقت ؟
مکس نت از دیروز قطع بود تا عصر امروز ! از عصر هم مدام قطع وصل هر 5 دقیقه ! من دیگه تحملم داره تموم میشه دوستان اگر مردین با هم بریم وگرنه من شنبه میرم تکلیفم رو با مکسنت روشن می کنم و بقیه پولم رو پس میگیرم من اعتماد کردم به اینها و نت یه ساله ازشون گرفتم اینها لیاقت ندارن نت نداشته باشم بهتر از اینه
کسی هست با من شنبه بیاد شرکت این دزدهای بی لیاقت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)