دوستان اين سرعت و قيمتها را كه مي بينيد يا واقعي نيستن يا اينكه يك جاي كار مي لنگد
نمونه بارز اين مسله ماكس نت هست يا I net يا حتي خود شاتل كه مشكلات مختلفي دارند
اگر دوست داشتين تست كنيد تا به حرف من برسيد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان اين سرعت و قيمتها را كه مي بينيد يا واقعي نيستن يا اينكه يك جاي كار مي لنگد
نمونه بارز اين مسله ماكس نت هست يا I net يا حتي خود شاتل كه مشكلات مختلفي دارند
اگر دوست داشتين تست كنيد تا به حرف من برسيد
سلام به همگی.....
اوووووووووووووووووووووه
چه خبر شده اینجا.......
همه خوبند...؟
چه خبرا....؟
مثل قبل من میگم کمترین هزینه و بیشترین سرعت فقط همارا....
هر ماه 10 تومن + سرعت 512 = هماراسیستم
راستی!
اگه گفتید وقت چیه......؟؟؟؟
درسته!
تست سرعت:
سرویس +128 همارا سیستم.
چهارشنبه 23 بهمن 1387
ساعت 6:44 AM
موفق باشید![]()
توحید خان اگه میشه یه تست هم ار آنکارا بذار .![]()
Last edited by Kaptian Black; 11-02-2009 at 06:58.
به به....
سلام.
چشم.
بفرمایید:
تو این مدتی که نبودم واقعا سرعت آپلود رفته بالا.....
تقریبا دو برابر شده....
موفق باشید![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یک سوالی از کسانی که از همارا 128++ استفاده می کنند داشتم :
من از سرویس ماهانه استفاده می کنم / ولی روی قبض در قسمت اینترنت هم 8800 و خورده ای آمده است ( یعنی اگر حساب کنیم به جای 13500 می شود 18000 تومان برای 1 ماه )
ایا برای شما هم اینگونه است؟ / یعنی روی قبض در قسمت اینترنت هزینه ای می آید؟
و یک سوال دیگر:
آیا امکان دارد وقتی از ADSL استفاده می کنیم در قبض هم بابت استفاده از اینترنت هزینه ای بیاید؟ ( البته این نکته را توجه داشته باشید که به هیچ وجه از DIal up استفاده نشده است. ( چه کارت چه هوشمند ) )
سلام.
دوست عزیز، در همین تاپیک یک بار به این سوال پاسخ داده شده.
دقیقا قبل از زمانی که من به خدمت مقدس سربازی مشرف نشده بودم.
قضیه از این قراره که هزینه ی اینترنت با تاخیر محاسبه میشه.
به طور مثال زمانی که تاریخ صورتحساب رو در قبض از 1387/8/1 تا 1387/10/1 میزنه، صورتحساب اینترنت مربوط به دوره ی قبل هست. یعنی صورتحساب مصرف دایال آپ از 1387/6/1 تا 1387/8/1 میباشد که در قبض دوره ی بعدی حساب میشه.
در ضمن، این تاخیر فقط و فقط مربوط به استفاده از اینترنت هوشمند هست.
موفق باشید![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خیر، در پست قبل هم عرض کردم مربوط به هوشمند نیست / 3 -4 ماه است که از هوشمند یا dial-up استفاده نکرده ایم.
سلام و به اين سايت و تاپيك خوش آمديد
فكر كنم اگه صفحات اين تاپيك رو مطالعه كنيد بهتر به نتيجه مي رسيد ولي خوب اگه بازم موردي بود من يا ديگر دوستان در خدمتيم
دركل ميشه گفت تقريبا همه شركتها معايب و محاسن خودشون رو دارن و شما بايد با توجه به شرايط خودتون يكي رو انتخاب كنيد
من خودم از همارا يك مگ استفاده ميكنم و نميگم بهترينه اما با نيازها و شرايط من مطابقت داره و ازش راضيم و مشكل خاصي نداشتم
موفق باشيد![]()
سلام
تابحال كه من همچين موردي نداشتم و كاملا غيرمنطقيه كه وقتي شما از اي دي اس ال استفاده مي كنيد هزينه اينترنت تلفن هم براتون بياد من فكر ميكم مورد ديگه اي هست و اونا اينجوري مي نويسن حتما به مخابرات مراجعه كنيد تا علت رو بدونيد من برام قبض موبايل اومده با 80 هزار تومن بين شهري!! در صورتيكه من هيچ وقت تماس بين شهري نداشتم وقتي به مخابرات مراجعه كردم گفتن ما صحبت با ايرانسل رو بين شهري حساب ميكنيم!!!!
احتمالا در مورد شما هم يه همچين چيزائي هستش
موفق باشيد![]()
Last edited by ashkan22; 11-02-2009 at 10:26.
من کی برای خود نخواستم من فقط گفتم محدودیت حجمیش کمه.
شما چند بار از شاتل استفاده کردید که میگید این حرف رو شاتل بهترین سرعت و بهترین کیفیت رو داره.
اینم یه تست سرعت:
[/]
eco 512
Last edited by vendee; 11-02-2009 at 13:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)