تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 288 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب الا شبکه و امنیت حذف شد دیگه چی از ارشد it موند ؟!!!!!!!!!!

الان ارشد it چه گرایش هایی داره ؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

الان واسه ارشد مهندسی IT دوتا رشته (گرایش نه، رشته!) هستش که زیرمجموعه ش حساب میشه. یکی خوده فناوری اطلاعات و یکی هم تجارت الکترونیک.
    مهندسی کامپیوتر هم به همین صورته. یعنی گرایش نیستن، کلاً رشته ی مجزا شدن! مثلاً شبکه های کامپیوتری و یا معماری کامپیوتر و ...

3. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

ما هم کارشناسی IT خوندیم .... ولی یک بازه زمانی متخصص شبکه در کشور کم بود . الان اونقدر زیاد شده . هم دانشگاهی من 90% مدرک سیسکو بین المللی شبکه دارند . به جز من
    Last edited by sansa; 12-11-2014 at 21:31.

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض تجمع مقابل سازمان سنجش

با توجه به اینکه در چند روز اخیر اقداماتی مثل مکاتبه، تماس و ایمیل و ارسال نامه توسط داوطلبین فناوری اطلاعات برای حذف گرایشهای امنیت و شبکه صورت گرفته و تاکنون هم اثار و علائم پشیمانی در سازمان سنجش به علت تغییرات انجام شده ، به صورت جدی مشاهده نشده، لذا از همه دوستان عاجزانه تقاضا میشود :
    روز شنبه ساعت ۱۱ در مقابل درب سازمان سنجش حضور بهم رسانید.
    دوستان توجه داشته باشید که این آخرین اقدام و شاید تنها فرصت باقیمانده باشد پس خواهشا دریغ نکنید و به این فکر کنید که همه چی به حالت اول بر خواهد گشت و در حق هیچکس هم بی عدالتی نخواهد شد.

توجه: برای اینکه مسیر حدودی تاکسی و یا مترو و اتوبوس رو برای رسیدن به سازمان پیدا کنید میتونید از لینک زیر استفاده کنید و مبدا و مقصد رو وارد کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آدرس سازمان :
    تهران ، ابتدای پل کریمخان زند، بین خیابان های استاد نجات الهی (ویلا) و سپهبد قرنی، پلاک ۲۰۴/
    کروکی سازمان سنجش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مانشت

6. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به عنوان کسی که کارشناسی IT خونده و ارشد هم داره میخونه دارم نظر میدم

اصلا باید دید این رشته برای چی به وجود اومد؟
    بحث سخت افزاری که در سخت افزار می گنجید
    بحث نرم افزاری هم که در نرم افزار

مگه شبکه در اینها نمی گنجید؟
    مگه امنیت جز پروتکلهای رمزنگاریه؟ همون نرم افزاره دیگه!!!

بحث IT قرار بود از دید مدیریتی-مهندسی و کنترل پروژه به صنعت کامپیوتر و فناوری های مرتبط ارتباطی و اطلاعاتی نگاه کنه.
    واحدهای مدیریتی در کارشناسی آیتی قشنگ اینو نشون میده. حتی اقتصاد مهندسی و ...
    بله برخی دانشگاههای مهم کشور واحدهای مدیریتی رو اصلا ارائه ندادن و ترکیبی از واحدهای سخت و نرم و حتی الکترونیک رو جایگزین کردن

حداقل برداشت من از این رشته اینه که قراره مهندس آیتی در بحث تجاری و صنعتی عمل کنه. بزارید یک مثال بزنم
    فرض کنید یک بانک تاسیس میشه. خوب میخواد بحث امنیت بانکداری الکترونیک رو عملیاتی کنه. چه رشته ای میتونه اینکارو بکنه؟
    شبکه یا امنیت؟ احتمالا با وضع کنونی باید جواب داد هر دو ...اما این واحدها که اینا خوندن صرفا فنیه

شما برای تامین امنیت یک محیط تجاری که نمی تونی بیای بگی حالا 2 تا فایروال میزاریم. همه چیز رو هم رمزنگاری میکنیم. در کلاینتها هم آنتی ویروس نصب می کنیم. امن شد!
    اینکار نه اصولیه و نه مقبول واقع میشه

شما باید برای امن سازی یک محیط تجاری طرح امنیتی تدوین کنی.. شناسایی دارایی ها ... شناسایی تهدیدات ... روشهای مقابله با هر تهدید... هزینه ها و کارایی و ...
    همینطور بحث طرح تجاری
    همینطور بحث مدیریت و کنترل پروژه طرحهای بزرگ آیتی
    کلا امروز صنعت جدای از آیتی در دنیا معنی نداره و ایران هم داره به اون سمت به صورت لاکپشتی میره

خوب اینکارا رو نه یک کارشناس سخت و نرم میتونه انجام بده نه کارشناس مدیریت. چون برای این مسائل آموزش ندیده
    حوزه توسعه نرم افزار و حتی بالاتر بحث ابداع و توسعه الگوریتمها بحث بسیار مهمیه و تاثیر گذار
    در سخت افزار هم که ما نداریم، الان سرعت دنیا با بالارفتن سرعت پردازنده ها و چیپستها بالا میره
    مدیریت هم که همه جای دنیا مهمه جز ایران!!!

ولی مدیریت تخصصی امنیتی-تجاری و در کل حوزه آیتی یک بحث مهندسی-مدیریتی و بین رشته ای محسوب میشه. به همین دلیل فکر کنم خودشون هم فهمیدن که اون 2 رشته خیلی خوب ارائه نشده
    البته به نظرم میشد امنیت رو نگه داشت و تخصصی تر به مسائل کلان امنیتی پرداخت نه صرف رمزنگاری ها. مثلا اسمش رو میگذاشتن امنیت تجاری

تجارت الکترونیک هم که من دارم الان میخونم حول 2 بحث برنامه ریزی و مدیریت کسب و کار و امنیت کسب و کار هست و خیلی وارد ریز مسائل فنی نمیشیم. نمیگم رشته کاملیه ولی حداقل اصولی تر به قضیه نگاه میشه. حداقل خودمون می دونیم قراره چیکار کنیم

8. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با توجه به اینکه در چند روز اخیر اقداماتی مثل مکاتبه، تماس و ایمیل و ارسال نامه توسط داوطلبین فناوری اطلاعات برای حذف گرایشهای امنیت و شبکه صورت گرفته و تاکنون هم اثار و علائم پشیمانی در سازمان سنجش به علت تغییرات انجام شده ، به صورت جدی مشاهده نشده، لذا از همه دوستان عاجزانه تقاضا میشود :
    روز شنبه ساعت ۱۱ در مقابل درب سازمان سنجش حضور بهم رسانید.
    دوستان توجه داشته باشید که این آخرین اقدام و شاید تنها فرصت باقیمانده باشد پس خواهشا دریغ نکنید و به این فکر کنید که همه چی به حالت اول بر خواهد گشت و در حق هیچکس هم بی عدالتی نخواهد شد.

توجه: برای اینکه مسیر حدودی تاکسی و یا مترو و اتوبوس رو برای رسیدن به سازمان پیدا کنید میتونید از لینک زیر استفاده کنید و مبدا و مقصد رو وارد کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آدرس سازمان :
    تهران ، ابتدای پل کریمخان زند، بین خیابان های استاد نجات الهی (ویلا) و سپهبد قرنی، پلاک ۲۰۴/
    کروکی سازمان سنجش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مانشت
    اما در مورد نحوه حذف به این شکل که همه رو شوکه کنه بسیار اشتباه کردن ... اینم از تدبیری که منجر به امید شد!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تکراری........

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک کارت اعتباری واسه ثبت نام ارشد امسال خریدم ولی پشیمون شدم که شرکت کنم و هنوز کامل ثبت نام نکردم، میتونم این کارت رو بدم به دوستم که بره استفاده کنه؟ چون شاید نام و نام خانوادگی رو وقت خرید پرسید نمیشه به کس دیگه داد!!
    سوال بعدیم هم اینه که توی دفترچه ثبت نام واسه ثبت نام ارشد در مورد دانشجوی غیر سال آخر هیچی نگفته. اینجور که اینجا گفته کلا آدما به دو دسته تقسیم میشن یا دانشجوی سال آخری هستن یا که فارق التحصیل هستن و در مورد دانشجوی غیر سال آخری هیچی نگفته! اونی که سال سومه یا اونی که سال چهارمه و پنج ساله تمومه میکنه میتونه آزمون بده؟ حتما باید تیک المپیاد رو بزنه که آرمون براش آزمایشی بشه یا همینجوری آزمون بده و فقط انتخاب رشته نکنه؟

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان سلام. من میخوام کنکور دکتری شرکت کنم ولی نمیخوام ادامه ارشدم(عمران-راه وترابری) باشه.. میشه بگید چه گرایشهایی میتونم برم؟ مثل عادل فردوسی پور فوق صنایع داره ولی الان دکتری مدیریت رسانه میخونه!!!!

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

بنده هم به عنوان بک فارغ التحصیل IT به نحوه اعمال تغییرات در رشته IT بدون اطلاع رسانی قبلی سازمان سنجش و کوتاهی های وزارت علوم معترضم...
    اما با حذف دو گرایش شبکه و امنیت از IT و اضافه شدن اون به مجموعه مهندسی کامپیوتر موافقم.. معمولا توی اغلب دانشگاه های معتبر دنیا هم به همین صورت هست و امنیت و شبکه زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر و یا Computer Science قرار دارن و رشته IT در مقطع فوق لیسانس عمدتا به عنوان یک رشته مستقل مهندسی ارائه نمیشه! یا زیرمجموعه رشته مدیریت هست و یا اینکه عمدتا مباحثی چون تجارت الکترونیک و مدیریت خدمات فناوری اطلاعات و ... رو در بر می گیره..

14. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •