تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 905 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بلبرینگ کلاچ همیشه درگیر میباشد.خورشیدی های دیسک(فنرهای تیغه ای دیسک)با فشار دادن صفحه کلاچ رو دیسک(صفحه رو شافت گریبکس ودیسک به میلنگ وصله)باعث انتقال قدرت از میلنگ به گریبکس میشود.فقط در موقع کلاچ گرفتن فشار روی بلبرینگ بیشتر میشود

.یکی از علتهای خرابی دیسک وصفحه اینه که بلبرینگ کلاچ خیلی زودتر از دو قطعه دیگر خراب میشه وبلافاصله خورشیدی های دیسک رو میخوره و بعدش فنرهای کلاچ وبعدش با قیمتهای جدید حداقل100 تومن هزینه.جنس دیسک وصفحه وبخصوص بلبرینگ در صورت بستن صحیح توسط مکانیک خوب جواب میده.بارها اتفاق افتاده که بنده خدا بهترین جنس رو خرده.
    سلام
    بین بلبرینگِ کلاچ و پنجه های دیسک باید حداقل 1.5 میلیمتر فاصله باشه وقتی که پا رو از رویِ کلاچ برمیداریم .
    همین 1.5 میلیمتر باعث میشه عمر بلبرینگِ کلاچ چند سال بیشتر بشه چون بلبرینگِ کلاچ طراحی نشده تا دائم بچرخه ( مثل بلبرینگِ چرخ )
    این هم مطلبی در همین مورد

Normally there should be a 1/16" clearance between the face of the bearing and the three release fingers or diaphragm spring of the pressure plate when the clutch is engaged. This fact is important and will be discussed further when we get to the part about setting up the clutch linkage.
    یک شانزدهم اینچ یعنی 1.6 میلیمتر .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر کلاچ رو آروم با پا لمس کنین و ببینید داره میلرزه معناش اینه که بلبرینگِ کلاچ داره میچرخه و زود داغون میشه .

تو سایت های فارسی هم مطالبی هست در این مورد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.تو گربکس یک سیستم جالب هست که کشویی بین دندها رو جابجا میکنه تا دنده های هرزگرد رو با دنده های روی شافت اصلی درگیر کنه.در ماشینهای قدیمی این کا بر عهده خار موشکی بود.اگه این سیستم ایراد برداره دنده بسختی جا میخوره.شاید این موضوع در مورد خودرو شما صدق کنه.البته زیاد سخت نگیر چیز خطرناکی نیست(اصلا به باز کردن گریبکس فکر نکن باهاش مدارا کن).در مورد راه افتادن خودرو اگه طبق گفته دوست محترم از دیسک وصفحه مطمئن شدی احتمالا فشار هوای روی پیستون ماشین شما بدلایلی یا کمه یا از یه راهی زود تخلیه میشه یا به اصطلاح کمپرسش کمه که میتونه از نامیزون بودن فیلر سوپاپها ضعیف بودن رینگها یا مستهلک بودن تسمه تایم باشه.ولی قبل از باز کردن هر قسمت حتما با میکانیک مشورت کن.تا اونجا که ممکن هست از باز کردن قسمتهای خودرو بخصوص انژکتوریها خودداری کن مگر واقعا مجبور بشی.امیدوارم مشکلت حل بشه.

4. 3 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.اگه مطمئن هستی که صدا از داخل گربکس هستش مثلا از بلبرینگ ته میلنگ یا حتی از بلبرینگ کلاچ نیست وبا افزایش دور موتور نه افزایش سرعت صدا تو همه دنده ها زیاد میشه ممکن هست از دنده زیر گریبکس باشه.اگه با افزایش سرعت صدا زیاد میشه ممکن هست از پینیون باشه.یک تجربه جالب از یکی از دوستان بگم که پس کلی سروکله زدن با ماشین فهمید صدا از بلبرینگ چرخ جلو سمت راننده هست.به هرحال تا تعویض واسکازین بعدی مدارا کن اگه بعداز تعویض صدا هم تغییر کرد که باید تو گریبکس دنبال علت بگردی ولی اگه زیاد ازار دهنده نیست کلا بی خیال شو.

6. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.مشخصاتی که شما برای خودروتون گفتید مثل مشخصات ماشینهای کاربراتوری در حالت ریتارد میباشد که در اون مورد با چرخوندن دلکو مشکل حل میشه.اما تو انژکتوریها برای زمان جرقه زنی

چندتا سنسور این کار رو انجام میدن از جمله سنسور موقعیت میل سوپاپ و....یک سنسور پشت بلوک سیلندر هست که به سنسور ضربه معروفه.شما که این قدر زحمت کشیدی اونو باسنسور یک ماشین سالم عوض کن ببین نتیجه چی میشه.البته شاید بعد از تعویض ecuخطا بده که با دیاگ حل میشه.شمع نور اصلی خیلی کاردرسته.روی روادوگانه امتحان کردم40000تا کار کرد اخ نگفت البته برای انژکتوری ها داشتن حرفRروی بدنه شمع یه جورایی لازمه.انشاا... که مشکلتون حل بشه.درمورد ترمز یک شیلنگ از بوستر به مانیفولد هوا وجود داره که وظیفه خلا بوستر رو بر عهده داره.داخل شیلنگ یک سوپاپ یک طرفه هستش که اگه خراب بشه کل سیستم ترمز به هم میریزه نمیدونم اونو تست کردی یا نه؟جواب کاربر محترمsh.k 5800در صفحه180
    Last edited by محمد داود; 08-02-2013 at 17:18.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها یه سوال.... نعلبکی کمک فابریک به کمک جوش خورده....اگر تعویضش کردیم جوشش ندیم مشکلی نداره؟؟؟؟ خطر نداره؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان
    من یه پراید مدل 85 دارم که باتریش خشکه و 1 سال پیش عوض شده تو این مدت هم حواسم بود که در حالت خاموش به باتری فشار نیارم. دیشب ماشینمو پارک کردم و امروز صب یهو دیدم قفل مرکزیش کار نمی کنه! وقتی سوییچ رو باز کردم فهمیدم برق پشت آمپرا نمیاد و ساعتش هم روشن نمیشه اول فکر کردم باتری خالی کرده ولی دیدم که چراغ های جلو روشن می شن! همچنین سوییچ رو باز کردم و چند باری هلش دادم ولی روشن نشد! می خواستم ببینم مشکل از چیه و باید چی کار کنم؟
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.تو گربکس یک سیستم جالب هست که کشویی بین دندها رو جابجا میکنه تا دنده های هرزگرد رو با دنده های روی شافت اصلی درگیر کنه.در ماشینهای قدیمی این کا بر عهده خار موشکی بود.اگه این سیستم ایراد برداره دنده بسختی جا میخوره.شاید این موضوع در مورد خودرو شما صدق کنه.البته زیاد سخت نگیر چیز خطرناکی نیست(اصلا به باز کردن گریبکس فکر نکن باهاش مدارا کن).در مورد راه افتادن خودرو اگه طبق گفته دوست محترم از دیسک وصفحه مطمئن شدی احتمالا فشار هوای روی پیستون ماشین شما بدلایلی یا کمه یا از یه راهی زود تخلیه میشه یا به اصطلاح کمپرسش کمه که میتونه از نامیزون بودن فیلر سوپاپها ضعیف بودن رینگها یا مستهلک بودن تسمه تایم باشه.ولی قبل از باز کردن هر قسمت حتما با میکانیک مشورت کن.تا اونجا که ممکن هست از باز کردن قسمتهای خودرو بخصوص انژکتوریها خودداری کن مگر واقعا مجبور بشی.امیدوارم مشکلت حل بشه.
    سلام
    یه تستِ کمپرس همه چیز رو مشخص میکنه البته پیش یه مکانیک که بدونه ضریب کمپرس ماشینشون باید چقدر باشه و دستگاهش هم درست کار میکنه .
    البته ضریب کمپرس باید تو کاتالوگ ماشینشون نوشته شده باشه .

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان
    من یه پراید مدل 85 دارم که باتریش خشکه و 1 سال پیش عوض شده تو این مدت هم حواسم بود که در حالت خاموش به باتری فشار نیارم. دیشب ماشینمو پارک کردم و امروز صب یهو دیدم قفل مرکزیش کار نمی کنه! وقتی سوییچ رو باز کردم فهمیدم برق پشت آمپرا نمیاد و ساعتش هم روشن نمیشه اول فکر کردم باتری خالی کرده ولی دیدم که چراغ های جلو روشن می شن! همچنین سوییچ رو باز کردم و چند باری هلش دادم ولی روشن نشد! می خواستم ببینم مشکل از چیه و باید چی کار کنم؟
    باتشکر
    سلام. داداش قطع شدن برق توی اتاق میتونه از فیوزهای زیر کاپوتم باشه..... اونارو یه چک بکن......

13. این کاربر از p_p_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان....من پراید ۸۷ دارم...گاهی اوقات که تو دست انداز می افتم عقب ماشین زاید صدا میده...واسه گرفتن صدا چیکار میشه کرد؟؟
    بعد اینکه چجوری خودم تست کنم ببینم کمک خرابه یا نه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان....من پراید ۸۷ دارم...گاهی اوقات که تو دست انداز می افتم عقب ماشین زاید صدا میده...واسه گرفتن صدا چیکار میشه کرد؟؟بعد اینکه چجوری خودم تست کنم ببینم کمک خرابه یا نه
    سلام .ماشين رو به شدت تكون بدين و ببينين صدا از کجا هست دقیقا بعدش برید دنبال رفع صدا . تا مطمئن نشدین که چی خرابه بیخود قطعه عوض نکنین

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •