بله اون حجم مال کل 3 ماه هست
میتونید تو یه روز توموش کنید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بله اون حجم مال کل 3 ماه هست
میتونید تو یه روز توموش کنید
ایا اونهایی هم که اتو کانکتن برای شبانه باید یک بار مودم خاموش وروشن کنند?
ای بابا اینترنت اسیاتک خیلی اشغاله من الان 4 روزه خراب شده در ضمن IP من رو میضنه شرکت اریا رسانه پارس
اینا دیگه شورش رو در اوردی یک دفه بگن اقا اینترنت شرکت اریا رسانه پارسه دیگه چرا فقط تبلیغات میکنن.
از خودشون سرویس گرفتین یا از نمایندگیهای آسیا؟
اگه از نمایندگیها گرفتین ممکنه یه ریگی به کفششون باشه
به 1844 زنگ بزنید و موضوع رو در میون بذارید
نباید از جای دیگه ای سرویس دهی داشته باشید جز خود آسیاتک
این هم یک تست ببنید
از نمایندگی شون گرفتم یارو میگه ما اطلاع نداریم نمیدونم چی میکه چند روز پیش صبح ها ip مال اسیاتک بود بعد از ظهر ها هم میشد اریا رسانه پارس اما الان چند روزه که همش همین ای پی اریا رسانه پارس هست پینگ هم پوکیده از 400 کمتر نمیشه
با این شماره 1844 چی کار کنم.چی بگم شکایت کنم چی میشه حق ما رو میگیرن یا خیر
من بگم ؟ من بگم ؟
اگر چندین صفحه قبل برید یک بار این مشکل بیان شده بود . من 4 ماهه پیش که رو آسیاتک بودم این مشکل ها برام زیاد پیش می اومد . یک بار زنک زدم پشتیبانی خود آسیاتک ( سرویس از خود آسیا گرفتم ) بهشون گفتم که IP مال یک جا دیگه هست . چرا این جوری هست ؟
بهم گفت به خاطر حجم بالا دانلود از طرف کاربران است و به همین خاطر است که پهنای باند کم می آوریم و مجبور هستیم از یک جا دیگه پهنای باند بگیریم .
همین و همین و همین
DNS ات چنده؟
IP DNS SERVER=79.127.124.138
217.218.155.104
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
خوب پس غلط میکنن اینقدر پول میگیرن و سرویس پوکیده میدنچطور میتونم شکایت کنم از دست این ها باید دهنشون رو سرویس کنم
من الان 4 روزه که پینگم بالاست و ای پی من هم فقط از این سرویس شده دیگه کفری شدم![]()
زنگ بزنید 1844 قسمت فروش
بهشون بگید از کدوم نمایندگی گرفتین و از این موضوع شاکی هستین
بهتون بگم چه از خود آسیاتک بگیرید چه از نمایندگیهاشون باید سرویستون مال همین شرکت باشه نه آریان پوکیده فلان!!
معلومه که نمایندگی داره شما رو لینک میکنه رو یه isp دیگه
تحت هیچ شرایطی این موضوع قابل قبول نیست
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
این توجیه هست و بس
تحت هیچ شرایط اینکار درست نیست (حالا بگذریم که انجام میدن یا نه)
چرا درست نیست؟
چون اومدیم و این شرکتی که ازش سرویس موقت میگیرن از بیخ و بن مشکل پینگ و سرعت و شبکه و ... داشت
اونوقت پشتیبانی آسیا چیکار میکنه اگر مشترک با اختلال مواجه بشه؟
عملا هیچی
به ایشون هم شدیدا توصیه میکنم با آسیا مطرح کنن تا وضعشون روشن بشه
Last edited by alpha007; 14-06-2010 at 22:42.
یه سوال:
ببینم اگه نخوایم از این برنامه های مسخره قطع و وصل نت برای دانلود زمان بندی شده استفاده کنیم این شبانه رایگان آسیا خودش صبح ساعت 7 نت رو قطع میکنه؟
یه وقت دانلودمون حجم بالا بود نره از روزانمون کم کنه؟
Last edited by alpha007; 14-06-2010 at 23:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)