تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 303 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نرم افزار خوب و قوی واسه تبدیل فایل های RMVB به AVI میخوام

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سوالات و مشکلاتم در باره کانورتور ها رو کجا بپرسم؟
    من با نرم افزار convert x to dvd تونستم به دی وی دی تبدیل کنم اما نمیتونم زیر نویس و بهش بچسبونم

اگه نرم افزار دیگه ایی هست که بشه راحت تر این کار و کرد با یه اموزش مختصر میذارین برام؟

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------

ببخشید سوالات و مشکلاتم درباره نرم افزار nero رو کجا بپرسم؟
    من تست کردم این Covert X to DVD مشکل داره انگار. یه فیلم mkv که زیرنویس رو توش انداخته بودم رو تبدیل کردم ولی زیرنویس رو نچسبونده !!!! البته یک نکته این که من زیرنویس رو تو فایل MKV به اصطلاح Merge کردم و همین موضوع ممکنه باعث ایجاد مشکلات شده باشه.

من فعلا برنامه ای که دارم و میتونه زیرنویس رو بچسبونه دو مورده. یکیش Staxrip و اون یکی xvid4psp هستش. دومی که گفتم به mpeg2 هم تبدیل میکنه ولی خب مستقیما دی وی دی نیستش ولی راحت میشه با Nero به شکلی که رو دی وی دی پلیرها اجرا بشه رایتش کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نرم افزار خوب و قوی واسه تبدیل فایل های RMVB به AVI میخوام
    چه جورAVI ؟؟؟ تو این کانتینر که میتونی Xvid و Divx و X264 و .... بریزی. کدومش آخه ؟ ولی کلا نرم افزار راحت واسه این کارا Xlisoft video convertor 6 هستش.

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من کرک یا سریا نامبر برنامه ImTOO.HD.Video.Converter.v.6.0.14.1126 رو میخوام خیلی واجبه لطفا کمکم کنید

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

14 درخواست نرم افزار کانورتر فیلمی که زیر نویسو بعد از تبدیل به فیلم اضافه کنه و ...

سلام
    دوستان یه نرم افزار میخواستم که بتونه همه ی فرمت های فیلمو کانورت کنه و حتما این قابلیتو داشته باشه که زیر نویس فیلمو که کنارش گذاشتم و بعد از تبدیل زیر نویس به فیلم وصل شه و همچنین این برام مهمه که سرعت بالایی داشته باشه و خروجی فرمت vob برای زدن به دی وی دی و اجرا در پلیر های خانگی رو هم داشته باشه

کانورتر جت ایدیو قابلیت چسباندن زیر نویس بعد از تبدیل رو داره اما خروجی vob نداره متاسفانه

ممنون.

7. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    دوستان یه نرم افزار میخواستم که بتونه همه ی فرمت های فیلمو کانورت کنه و حتما این قابلیتو داشته باشه که زیر نویس فیلمو که کنارش گذاشتم و بعد از تبدیل زیر نویس به فیلم وصل شه و همچنین این برام مهمه که سرعت بالایی داشته باشه و خروجی فرمت vob برای زدن به دی وی دی و اجرا در پلیر های خانگی رو هم داشته باشه

کانورتر جت ایدیو قابلیت چسباندن زیر نویس بعد از تبدیل رو داره اما خروجی vob نداره متاسفانه

ممنون.
    دوستان یه نرم افزار معرفی کنید دیگه !!! واجبه . لازم دارم

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چه جورAVI ؟؟؟ تو این کانتینر که میتونی Xvid و Divx و X264 و .... بریزی. کدومش آخه ؟ ولی کلا نرم افزار راحت واسه این کارا Xlisoft video convertor 6 هستش.
    من به DIVX 40 AVI با نرم افزار TOTAL VIDEO CONVERTER 3.71 تبدیل کردم اما توی دستگاهم که سامسونگه بعضی جاهاش 2 ثانیه 2 ثانیه جلو میره.
    به چی باید تبدیل کرد تا توی دستگاه بدون مشکل نشون بده؟(به غیر از DVD)

10. این کاربر از Amin.P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشکل با برنامه اپدت شده ورژن GOM Player

سلام دوستان یک مشکل عجیب دارم با برنامه GOM Player که اعصابمو خراب کرده یک سیستم جدید بستم که مادربرد msi وجدیدترین مادربرد هست
    این برنامه نمیتونه فایلهای mpg4که حجم و کیفیت بالایی دارن رو پخش کنه کدک های لازم رو زدم و حتی اخرین ورژن هست 2.1.28
    عکسی که میگذارم زمان اجرا کردن فایلها میاد حالا اجرا میشن اما صدا ندارن و این پیغامو میده

من از طریق خود نرم افزار فایندکدک رو اپدت کردم اما بی فاده بود

اما جالبه همین فایلهای mpag4 با همین برنامه تو سیستم دومم که مادربرد asusهست دارن با بهترین کیفیت پخش میشن
    چکار میتونم بکنم کمکم کنید ضمنا با دیگر برنامه ها مشکلی ندارم
    اما من میخواهم با این برنامه استفاده کنم

12. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    من از این انتنهای 14 شبکه استفاده میکنم و برای دیدن شبکه ها از نرم افزار TotalMedia 3.5 استفاده میکنم ولی یه مشکلی باهاش دارم ، فیلمهایی که با این نرم افزار از تلویزیون ضبط میکنم با اینکه پسوندشون mpg هست فقط با این نرم افزار اجرا میشه و با هیچ کانورتوری نمیشه ان رو تبدیل کرد ، ارور میده ، لطفا یکی راهنمایی کنه
    این هم یه نمونه 5 ثانیه ای با حجم تقریبا 2 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Mehdi.ss; 30-12-2010 at 23:32.

14. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من به DIVX 40 AVI با نرم افزار TOTAL VIDEO CONVERTER 3.71 تبدیل کردم اما توی دستگاهم که سامسونگه بعضی جاهاش 2 ثانیه 2 ثانیه جلو میره.
    به چی باید تبدیل کرد تا توی دستگاه بدون مشکل نشون بده؟(به غیر از DVD)
    الان همین برنامه که گفتین رو نگاه کردم. کدکی که استفاده کرده mpeg4 هست. به نظرم این سبک تر از Divx و Xvid هست. این که دستگاه میتونه پخش کنه ولی اینجوری میشه ممکنه به علت ضعف دستگاه باشه. یعنی پردازنده ی مناسبی برای دیکد این ویدئو نداره. شما یه تست کنی راحت متوجه میشی مشکل همینه یا نه.

یه فیلم تبدیل کن و رزولوشن رو بزار 320 در 240. این طوری بار پردازشی کم میشه و نباید از این حرکات انجام بده.

اگه مشکل پردازنده ی ضعیف نباشه باید کدک های دیگه رو تست کنید. مثلا بزارین رو h.263 و یا ms mpeg4 v1 و v2.
    xvid هم بد نیست فقط فکر کنم سنگین تر باشه.

16. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •