نرم افزار خوب و قوی واسه تبدیل فایل های RMVB به AVI میخوام
نرم افزار خوب و قوی واسه تبدیل فایل های RMVB به AVI میخوام
من تست کردم این Covert X to DVD مشکل داره انگار. یه فیلم mkv که زیرنویس رو توش انداخته بودم رو تبدیل کردم ولی زیرنویس رو نچسبونده !!!! البته یک نکته این که من زیرنویس رو تو فایل MKV به اصطلاح Merge کردم و همین موضوع ممکنه باعث ایجاد مشکلات شده باشه.
من فعلا برنامه ای که دارم و میتونه زیرنویس رو بچسبونه دو مورده. یکیش Staxrip و اون یکی xvid4psp هستش. دومی که گفتم به mpeg2 هم تبدیل میکنه ولی خب مستقیما دی وی دی نیستش ولی راحت میشه با Nero به شکلی که رو دی وی دی پلیرها اجرا بشه رایتش کرد.
چه جورAVI ؟؟؟ تو این کانتینر که میتونی Xvid و Divx و X264 و .... بریزی. کدومش آخه ؟ ولی کلا نرم افزار راحت واسه این کارا Xlisoft video convertor 6 هستش.![]()
سلام من کرک یا سریا نامبر برنامه ImTOO.HD.Video.Converter.v.6.0.14.1126 رو میخوام خیلی واجبه لطفا کمکم کنید
سلام
دوستان یه نرم افزار میخواستم که بتونه همه ی فرمت های فیلمو کانورت کنه و حتما این قابلیتو داشته باشه که زیر نویس فیلمو که کنارش گذاشتم و بعد از تبدیل زیر نویس به فیلم وصل شه و همچنین این برام مهمه که سرعت بالایی داشته باشه و خروجی فرمت vob برای زدن به دی وی دی و اجرا در پلیر های خانگی رو هم داشته باشه
کانورتر جت ایدیو قابلیت چسباندن زیر نویس بعد از تبدیل رو داره اما خروجی vob نداره متاسفانه
ممنون.![]()
دوستان یه نرم افزار معرفی کنید دیگه !!! واجبه . لازم دارم![]()
من به DIVX 40 AVI با نرم افزار TOTAL VIDEO CONVERTER 3.71 تبدیل کردم اما توی دستگاهم که سامسونگه بعضی جاهاش 2 ثانیه 2 ثانیه جلو میره.
به چی باید تبدیل کرد تا توی دستگاه بدون مشکل نشون بده؟(به غیر از DVD)
سلام دوستان یک مشکل عجیب دارم با برنامه GOM Player که اعصابمو خراب کرده یک سیستم جدید بستم که مادربرد msi وجدیدترین مادربرد هست
این برنامه نمیتونه فایلهای mpg4که حجم و کیفیت بالایی دارن رو پخش کنه کدک های لازم رو زدم و حتی اخرین ورژن هست 2.1.28
عکسی که میگذارم زمان اجرا کردن فایلها میاد حالا اجرا میشن اما صدا ندارن و این پیغامو میده
من از طریق خود نرم افزار فایندکدک رو اپدت کردم اما بی فاده بود
اما جالبه همین فایلهای mpag4 با همین برنامه تو سیستم دومم که مادربرد asusهست دارن با بهترین کیفیت پخش میشن
چکار میتونم بکنم کمکم کنید ضمنا با دیگر برنامه ها مشکلی ندارم
اما من میخواهم با این برنامه استفاده کنم
سلام
من از این انتنهای 14 شبکه استفاده میکنم و برای دیدن شبکه ها از نرم افزار TotalMedia 3.5 استفاده میکنم ولی یه مشکلی باهاش دارم ، فیلمهایی که با این نرم افزار از تلویزیون ضبط میکنم با اینکه پسوندشون mpg هست فقط با این نرم افزار اجرا میشه و با هیچ کانورتوری نمیشه ان رو تبدیل کرد ، ارور میده ، لطفا یکی راهنمایی کنه
این هم یه نمونه 5 ثانیه ای با حجم تقریبا 2 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 30-12-2010 at 23:32.
الان همین برنامه که گفتین رو نگاه کردم. کدکی که استفاده کرده mpeg4 هست. به نظرم این سبک تر از Divx و Xvid هست. این که دستگاه میتونه پخش کنه ولی اینجوری میشه ممکنه به علت ضعف دستگاه باشه. یعنی پردازنده ی مناسبی برای دیکد این ویدئو نداره. شما یه تست کنی راحت متوجه میشی مشکل همینه یا نه.
یه فیلم تبدیل کن و رزولوشن رو بزار 320 در 240. این طوری بار پردازشی کم میشه و نباید از این حرکات انجام بده.
اگه مشکل پردازنده ی ضعیف نباشه باید کدک های دیگه رو تست کنید. مثلا بزارین رو h.263 و یا ms mpeg4 v1 و v2.
xvid هم بد نیست فقط فکر کنم سنگین تر باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)