تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 461 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نمیدونم این گوشی چش شده.دیشب رفتم سر یه بازی ngage که قبلا نصب کرده بودم و بازی هم کرده بودم ولی تا انتخابش کردم نوشت در مموری پیدا نشد.رنگشم حالت مات شد مثل وقتی که نصب نیست و دیگه فقط گزینه delete داشت ..نه اجرا نه نصب.بقیه بازیهام هم همینطور..دوباره بازیو ریختم نصب کردم ..دوباره که اجرا کردم همینطور شد...نمیدونم چه مرگشه..راستی قبلشم این skyfire را ریختم تو کشور ما جواب نمیده پاکش کردم

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

نمیدونم این گوشی چش شده.دیشب رفتم سر یه بازی ngage که قبلا نصب کرده بودم و بازی هم کرده بودم ولی تا انتخابش کردم نوشت در مموری پیدا نشد.رنگشم حالت مات شد مثل وقتی که نصب نیست و دیگه فقط گزینه delete داشت ..نه اجرا نه نصب.بقیه بازیهام هم همینطور..دوباره بازیو ریختم نصب کردم ..دوباره که اجرا کردم همینطور شد...نمیدونم چه مرگشه..راستی قبلشم این skyfire را ریختم تو کشور ما جواب نمیده پاکش کردم
    عزيزم...گلم...ما تاپيك مشكلات داريم.. بايد كلاينت رو دوباره نصب كني..نشد مستر ريست..

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستانی که مشکل منو دارید.فهمیدم چی شده.وقتی داشتم skyfire را برا اولین بار نصب میکردم دیدم Symbian OS PIPS را هم نصب کرد اینو قبلا داشتم توی app manager.ولی وقتی skyfire را پاک کردم اونم پاک شده...شما skyfire را دوباره نصب کن بعدش بازیهای توی n-gage را پاک کن دوباره نصب کن.درست میشه

4. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من با گوشی e65 یک هفته بازی کردم حالا گوشی رو فرمت کردم با *7370#* حالا موقع اجرای بازی ارور میده kern.exec)و بازی اجرا نمی شود چکارش کنم من فقط یه فرمت عادی کردم گوشی رو در حالت حک هم گذاشتم بارم نشد

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

من با گوشی e65 یک هفته بازی کردم حالا گوشی رو فرمت کردم با *7370#* حالا موقع اجرای بازی ارور میده kern.exec)و بازی اجرا نمی شود چکارش کنم من فقط یه فرمت عادی کردم گوشی رو در حالت حک هم گذاشتم بارم نشد
    تاپيك مشكلات داشتيم...ولي ايراد نداره...بعدا" منتقل ميشه..
    در حالت هك كه هيچ وقت نبايد اجرا كنيد...شما بايد فايل txt. رو دوباره جاگذاري كنيد...

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.
    دوستان من میخواهم گوشیم رو که n95 8gb هست تو تاپیکی که دوستمون legend عزیز توضیح داده هک کنم ولی چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم.
    1:وقتی گوشی رو هک میکنیم سرش چه بلایی میاد.این هک کردن فقط تو بازیهای n gage بدرد میخوره یا جاهای دیگه هم لازم میشه.ایا ممکنه گوشی بعد از هک کردن بالا نیاد یعنی خراب بشه؟
    2:اگه خواستیم گوشی رو بعد از هک به حالت اولیه خود برگردانیم (یعنی وقتی که هک نشده بود)این امکان وجود داره؟یعنی با فرمت دوباره گوشی به حالت اولیه خود برمیگرده؟
    3:برای n95 8gb باید از کدام تاپیک بازیها رو بعد از هک گوشی دانلود و نصب کنم.و طریقه نصب بازیها چجوریه اونم ایا تو جای مخصوصی توضیح داده شده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام.
    دوستان من میخواهم گوشیم رو که n95 8gb هست تو تاپیکی که دوستمون legend عزیز توضیح داده هک کنم ولی چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم.
    1:وقتی گوشی رو هک میکنیم سرش چه بلایی میاد.این هک کردن فقط تو بازیهای n gage بدرد میخوره یا جاهای دیگه هم لازم میشه.ایا ممکنه گوشی بعد از هک کردن بالا نیاد یعنی خراب بشه؟
    2:اگه خواستیم گوشی رو بعد از هک به حالت اولیه خود برگردانیم (یعنی وقتی که هک نشده بود)این امکان وجود داره؟یعنی با فرمت دوباره گوشی به حالت اولیه خود برمیگرده؟
    3:برای n95 8gb باید از کدام تاپیک بازیها رو بعد از هک گوشی دانلود و نصب کنم.و طریقه نصب بازیها چجوریه اونم ایا تو جای مخصوصی توضیح داده شده؟
    سلام

1-2- گوشي هيچيش نميشه...شما ميتوني به دلخواه بين حالت هك و عادي سوئيچ كني...
    3- همه چيز تو تاپيك آموزش براي سيمبين 9.2 هست...

شاد باشي

9. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meitix's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    روش جدیدی برای هک 9.3 ارایه نشد ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    روش جدیدی برای هک 9.3 ارایه نشد ؟؟؟؟
    اگه بياد بلافاصله قرار داده ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

سلام من می خواستم ببیبنم کسی می تونه منو کمک کنه من گوشیم I8510 هست و فایل Cer و Key رو دریافت کردم وقتی که می خواهم N-Gage روی موبایل نصب کنم فایل رو ساین می کنم اگر کلاینت اصلی نوکیا باشه که خطا می ده گوشی شما نوکیا نیست و برای بازی N-Gage ساخته نشده و وقتی از کلاینت BinPda استفاده می کنم تا نصفه می ره بعد این پیغامو میدهUnable to install a protected application from an untrusted supplier
    ممنون می شم یکی کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •