چه جالب همین دیروز گفتم بیخیالش شدم ! امروز زنگ زدن بیا تحویل بگیر77 تومن هم بهم بابت خسارت این چند روزه دادن !
مخلصیم .
چه جالب همین دیروز گفتم بیخیالش شدم ! امروز زنگ زدن بیا تحویل بگیر77 تومن هم بهم بابت خسارت این چند روزه دادن !
مخلصیم .
بچه ها دوستم میخواد 206 ثبت نام کنه . از این خانواده ایثارگرا . چه شرایط توپی داره .
میخواد تیپ 5 بگیره ولی جلو تیپ 5 زده کلاس 1 . حالا نمیدونه کلاس 1 خوبه یا نه .
کلا کلاس بالا بهتره یا پایین تر ؟
مخلصیم .
من قبلا از نمایندگی پرسیدم در مورد این کلاس ها خودشونم اطلاع دقیقی نداشتن همش برا تبلیغ هست.
نمیشه گفت کلاس بالاتر بهتره یا کلاس پایین تر بهتره
شما همون تیپ 5 که همه ثبت نام میکنن رو انتخاب کنید.
کلاس در واقع همون آپشن خودمونه
برای مثال کلاس 5 یه سری آپشن ها بیشتر از کلاس 1 داره
هیچ تفاوتی هم تو فنی وجود نداره...
مبارکت باشه دوست عزیز،یه چندتا عکس از این نینیت میذاری یکم حال کنیم؟![]()
یک لیتری 1000 تومن
سلام دیگه امروز ماشین داشت گریش در میامد دیگه ثانیه به ثانیه چراغ چک روشن میشد تا اینکه رفتم تو پارکینگ پارک که کردم دیدیم یه سوت طولانی کشید و چک -- دیگه کلا روشن موند خاموشم نمیشد پیش خودم گفتم نکنه از پدال باشه چون سوکت فابریک نیست و سیم ول هسترفتم یهکمی سیم ها رو فشار دادم آحه تو گرما اصلا چسب لنتها هم همشون وا رفته بودن. دیدم مشکل برطرف شد اما برطرف شدن برا 1 دقیقش بود بعد از اون یهو ماشین خودش شروع کرد به گاز دادن دیگه هم پدال کار نمیکرد که فهمیدم دیگه واقعا پدال قاطی کرده و اتصالی داره به اجبار پدال 5 سیمه رو حدا کردم و الان همون 4 سیم گذاشتم تا ببرم دوباره برام نصب کنن اینو گفتم که دوستان بدونن اگه میخوان پدال 5 سیمه ببندن حتما سوکت فابریک باشه اشتباه منو نکنن !
اما الان با پدال قبلی نه مشکل روشن شدن چراغ چک رو دارم نه گاز دادن بی خودی موتور !
Last edited by isbn; 04-08-2011 at 16:06.
من تازه یه تیپ 5 گرفتم . کارت گارانتی و دفترچه رو خوندم چیزی در مورد اولین سرویس و ... ننوشته .
پرسیدم میگن سرویسهای دوره ای ایران خودرو هر 20000 تاست و مثل قدیما سرویس اجباری اول نداره . درسته این قضیه ؟
حالا کی باید ببرم نمایندگی؟
روغن رو باید خودشون عوض کنن ؟
ممنون
منم بردم نمایندگی گفت سرویس اولیه نمیخواد اگه به مشکل خورده بیار که خدا رو شکر تا الان ماشین من مشکلی نداشته
سرویس اولیه سال هاست که حذف شده
کلا رویه اینطوری شده: تا خراب نشده طرف ما نیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)